akul12 @ 23.06.2023 11:23
250 iztērēti tūkstoši nenozīmē drošību augstākajā līmenī un arī pirms brauciena varēja salikt faktus, ka tā zemūdene ir nedroša.
vivii @ 23.06.2023 11:16
Nu uz kapiem cilvēki iet pie radiem,tuviniekiem nevis kā apskates objektu.
Lorra @ 23.06.2023 12:20
Jā, viens no miljardieriem, esot bijis ekstrēmists, viņš apzinājās to risku kāds var būt, bet vai tas 19gadīgais puisis to apzinājās…noteikti domāja, ka tur nekas slikts nevar notikt.
Jā, viens no miljardieriem, esot bijis ekstrēmists, viņš apzinājās to risku kāds var būt, bet vai tas 19gadīgais puisis to apzinājās…noteikti domāja, ka tur nekas slikts nevar notikt.
Minelūše @ 23.06.2023 11:08
Tāpēc, ka viņi bija bagāti, viņu dzīvībām nav nekādas vērtības? To tu centies pateikt? Neviens no viņiem nebūtu tur kāpis iekšā, ja zinātu, ka tas ir nedroši. Ja tu maksā 250k par braucienu, tad jūties pārliecināts, ka par tādu summu viss, ieskaitot drošību, ir augstākajā līmenī.
vilkluse @ 23.06.2023 13:21
kas ir 250k usd bagātiem cilvēkiem? viņiem tas tekas nav. Viena mašīna, krutāka Hermes somiņa, viens gredzentiņš...
Kalnos @ 23.06.2023 08:59Cieņu? Braukt ekskursijā, kā uz piedzīvojumu, kā uz atrakciju parku uz kuģa vraku kur gaja bojā 1,5 tūkstotis cilvēku ir ok? Ta ir cieņa? Vai tomēr plika ekskursantu interese?
Lorra @ 23.06.2023 12:43Un starp citu, vienā no iepriekšējiem braucieniem zemūdene esot bija pazudusi uz 5h, bet viss beidzās veiksmīgi.
Stefania @ 23.06.2023 15:40
Cilvēki brauc ekskursijās uz Aušvicu, dvīņu torņiem, Pompeju u.c. Principā jebkura traģēdija, kas atstāj kādas pēdas agrāk vai vēlāk kļūst par apskates objektu. Tā vienkārši ir cilvēku ziņķarība pašam izjust un redzēt savām acīm, kas, kur, kā notika. Nedomāju, ka kāda mērķis, apmeklējot šīs vietas, ir izrādīt necieņu.
Malibu Steisija @ 23.06.2023 15:49Man ir diezgan žēl par šo notikumu. Bet tas kas mani šausta visvairāk, ir cilvēku attieksme kamēr šo zemūdeni meklēja. Tiktoks bija pilns ar cilvēkiem kas vienkārši atklāti ņirgājās un skaļi smējās. Un tikai tāpēc, ka tie cilvēki bagāti.
Nenoliedzami ironiski un jā, nauda nepaglābj no stulbības, bet vai situācija un cilvēki bija pelnījuši tādu izņirgāšanu? Nu nezinu gan.
Bet cik es skatījos un pasekoju līdzi, tie cilvēki reāli devās pašnāvībā. Zemūdenē ar kuru nevar sakontaktēties tikai tādēļ, ka vadītājs negribēja lai viņam saka ko darīt. Plus ražota no materiāla, kas nemaz tik lielu spiedienu tādā dziļumā nav spējīgs izturēt.
Malibu Steisija @ 23.06.2023 15:49Man ir diezgan žēl par šo notikumu. Bet tas kas mani šausta visvairāk, ir cilvēku attieksme kamēr šo zemūdeni meklēja. Tiktoks bija pilns ar cilvēkiem kas vienkārši atklāti ņirgājās un skaļi smējās. Un tikai tāpēc, ka tie cilvēki bagāti.
Nenoliedzami ironiski un jā, nauda nepaglābj no stulbības, bet vai situācija un cilvēki bija pelnījuši tādu izņirgāšanu? Nu nezinu gan.
Bet cik es skatījos un pasekoju līdzi, tie cilvēki reāli devās pašnāvībā. Zemūdenē ar kuru nevar sakontaktēties tikai tādēļ, ka vadītājs negribēja lai viņam saka ko darīt. Plus ražota no materiāla, kas nemaz tik lielu spiedienu tādā dziļumā nav spējīgs izturēt.
.Eksperte. @ 23.06.2023 20:38
Taisni tā. Es arī skatijos un nesapratu šito izņirgšanu.
"miljardieriem zemūdenē" nemaz nav iedziļinājušies šo personu biogrāfijās. Neviens no šiem pasažieriem nebija tāds "stulbais miljardieris, kas tur dodās tikai ekskursijā, tapēc, ka viņam ir nauda".
nauda nepaglābj no stulbības, bet vai situācija un cilvēki bija pelnījuši tādu izņirgāšanu? Nu nezinu gan.
Bet cik es skatījos un pasekoju līdzi, tie cilvēki reāli devās pašnāvībā