Stefania @ 23.06.2023 15:40
Cilvēki brauc ekskursijās uz Aušvicu, dvīņu torņiem, Pompeju u.c. Principā jebkura traģēdija, kas atstāj kādas pēdas agrāk vai vēlāk kļūst par apskates objektu. Tā vienkārši ir cilvēku ziņķarība pašam izjust un redzēt savām acīm, kas, kur, kā notika. Nedomāju, ka kāda mērķis, apmeklējot šīs vietas, ir izrādīt necieņu.
Nedomāju, ka kāda mērķis, apmeklējot šīs vietas, ir izrādīt necieņu.
GhostGG @ 23.06.2023 21:09
Nu piedod man, bet ja man parādītu to, ka neviena drošības komiteja nav apstiprinājusi zemūdens drošību un, ka tā tiek vadīta ar datora SPĒĻU kontrolieri, kurš maksā 30 dolārus, es tādā iekšā nekāptu. vnk wtf. Es saprotu,ka tā ir traģēdija, ka viss tā ir izvērsies, bet es daļēji arī saprotu otru pusi, kuri nedaudz par to "iesmej" un taisa meme internetā. Tas tak bija tikai laika jautājums līdz šādam scenārijam, kas notieka ar to zemūdeni.
profile picture @ 23.06.2023 21:05
Ir tādi Cilvēki, kas meklē jebkādu iemeslu, par ko varētu pasmieties un apspriest,un konkrēti šeit uzsverot, ka viņi ir gudrāki par miljonāriem, kuriem nebija prāta, tik daudz lai izvērtētu riskus. Cilvēkiem melnais humors patīk. Vienkārši es pieņemu, ka ir dažādi cilvēki un viss.
Minelūše @ 23.06.2023 21:35Man ar humora izjūtu viss ir ok, bet man tiešām nav skaidrs, kā nāve kādam var likties smieklīga. Kas tieši smieklīgs ir tajā, ka cilvēki traģiski aizgāja bojā? Tāpat kā nesen, kad krievu tūristu saplosīja haizivs. Cilvēks nomira tik drausmīgā veidā, kādu neviens nav pelnījis, tomēr bija papilnam smējēju, ka tā viņam arī vajadzēja tikai tāpēc, ka krievs. Nu nopietni?
Minelūše @ 23.06.2023 21:35Man ar humora izjūtu viss ir ok, bet man tiešām nav skaidrs, kā nāve kādam var likties smieklīga. Kas tieši smieklīgs ir tajā, ka cilvēki traģiski aizgāja bojā? Tāpat kā nesen, kad krievu tūristu saplosīja haizivs. Cilvēks nomira tik drausmīgā veidā, kādu neviens nav pelnījis, tomēr bija papilnam smējēju, ka tā viņam arī vajadzēja tikai tāpēc, ka krievs. Nu nopietni?
Lorra @ 24.06.2023 03:18
Es biju lielā šokā un nesaprašanā par šo situāciju, kādēļ tā, kā var par šo jaunā puiša nāvi izteikties tik briesmīgi, smieties, ņirgāties, nav taču nozīme, krievs, anglis, indietis. Reāli man trūka vārdu. Izrādas smējās un ņirgājās lielākoties ukraiņi, jo dienu(?) pirms haizivs uzbrukuma, jaunais puisis bija licis video par Kahovkas hidroelektrostacijas sprādzienu un smējies par ukraiņiem un šo situāciju. Tik tok vēl bija tieši video ar to puisi un to kā viņš jautājis ukraiņiem “kā ir tagad peldēties?”. Reāli viņš tieši bija smejies par šo nelaimi, un nepagāja ilgs laiks kā notika traģēdija ar viņu pašu…..
Mušpapīrs @ 24.06.2023 00:27Nedaudz atkāpjoties no kašķiem par humoru, jaa nemaldos, Titānika īstais nosaukums bija Titan. Tad sanāk, ka zemūdeni nosauca tāpat kā to nelaimīgo kuģi?
Neesmu traki māņticīga, bet tā ir baisa izvēle
Jebkurā gadījumā žēl cilvēku. Arī būtu bijis interesanti, ja būtu atgriezušies un pastāstījuši savus iespaidus
cory @ 23.06.2023 21:31
Ja papēta vairāk internetā, tad vadīt aircraft vai zemūdenes ar "spēļu kontrolieriem", kā tu tos sauc, nav nekas neparasts. Tie laiki, kad zemūdenes un aircraft vada ar miljons maziem kloķīšiem, kad iebūvēti lielā smagā panelī jau sen ir pagājuši.
SantaClub @ 24.06.2023 07:41
Ir video?
Uvavy @ 24.06.2023 23:54
Arī interesē - pagaidām izklausās pēc nepatiesas info, jo nekur neatrodu nekādu ukraiņu ņirgāšanos par zemūdeni un tā puiša jebko pateikto par Ukrainu.
Uvavy @ 24.06.2023 23:54
Arī interesē - pagaidām izklausās pēc nepatiesas info, jo nekur neatrodu nekādu ukraiņu ņirgāšanos par zemūdeni un tā puiša jebko pateikto par Ukrainu.
Minelūše @ 06.07.2023 22:45Vislielākā vaina tajā ir tieši vienam no bojāgājušajiem - Stockton Rush, OceanGate CEO. Profesionāļi, kas zina, ko runā, vairākkārt viņam norādīja, ka šī zemūdene nav droša, ka viņa izvēlētie materiāli var neizturēt dziļūdens spiedienu. Viņš visus sūtīja ratā, iedomājās, ka ir pats gudrākais, ignorēja visas problēmas no Titan iepriekšējiem ceļojumiem - regulāro sakaru zudumu, trokšņus, utt. Un te ir rezultāts. Savas iedomības pēc ne vien nobendēja pats sevi, bet parāva līdzi vēl 4 dvēseles. Pasažieriem kā nelietpratējiem jau nebija ne jausmas, vai zemūdene ir droša, bet viņam gan.