Kalnos @ 12.09.2023 20:19Latvijā ja godīgi ir daudz vietas kur gribu braukt atkal un atkal. Jūrkalnē varētu 2x gadā uz nedēļu vismaz .Liepāja,Ventspils,Cēsis Sigulda Kuldīgā,Jelgava,Saulkrasti . Kolkas gals un mājas gar jūru. Pavilosta . Tukuma rajonā izcili romantiska Kukšu muiža, laiva,pa naktī palikt .Bīriņu pili nakšņot, tur parks liels, zirgi,..IERIĶU DZIRNAVAS oj ku smuki. A kas ir turkiem ,Krievi un viesnīcas ?
vot ,šito ar jāpiefiksē. PaldiesHiacinteBurkaa @ 12.09.2023 20:30
Jaunpils pils superīga, sevišķi vakariņas sveču gaismā viduslaiku krodziņā un divvietīgā džakuzi numuriņā.
Dalia @ 12.09.2023 18:02Ko jūs meitenes ieteiktu apceļot un apskatīt Latvijā?
Turkam, kurš Latvijā neko nav redzējis, kā 4 mazas istabas sienas un ceļu uz tualeti, jo citās valstīs ir jau redzētas skaistākas vietas.
Berry5 @ 12.09.2023 21:07
Grūti jau tā ieteikt nezinot kas cilvēkam patīk. Lai atver google un pameklē kas patīk. Smieklīgi. Cik aprobežotam jābūt, lai tik lielā teritorijā pamanītos teikt, ka nav ko darīt?
LV ir 140 pilis kopā ar pilsdrupām, 1200 muižas .Daudz skaistu pilsētu. Simtiem dabas takas,purva takas, mini zoo. Baznīcu simtiem,daudzas izcilas. Burvīgi restorāni ,kafē un ceļmalu krogi.Starp Baltijas valstīm tieši Latvijā ir visgarākais jūras krasts. Katra vieta citādāks . Rigā ir daudz parku ,teātru,kino,opera, cirks. Jūgendstils junesko kultūras mantojums. Pasaulē vienīgā vieta esam kur tik daudz jūgendstila ēkas .Vecrīga.MUZEJI .vecrīgā to vien ir 15 it.Dalia @ 12.09.2023 18:02Ko jūs meitenes ieteiktu apceļot un apskatīt Latvijā?
Turkam, kurš Latvijā neko nav redzējis, kā 4 mazas istabas sienas un ceļu uz tualeti, jo citās valstīs ir jau redzētas skaistākas vietas.
Neies taču tērēt naudu par spa, ja to var arī notriekt saldumos un bezjēdzīgos Pepco sūdosScandinavian @ 12.09.2023 21:36
Vai ne! Tie paši spa. Daudz un labu mums viņu, ja reiz nepatīk pilis un muižas.
Van un Batman
Kalnos @ 12.09.2023 20:39vot ,šito ar jāpiefiksē. Paldies
Man ir pilsēta kas man ne īpaši patīk,būts simtiem reižu .Taču nu nav mana nepatīk ,piedodiet
Daugavpils. Nu Rotko centrs izcils ,bet tāpat .Man kolēģe pat jautaja kas patīk Jelgavā,nu viss patīk .Mana pilsēta .Cik daudz braucam,tik vēl vairāk patīk.
Kalnos @ 12.09.2023 21:41LV ir 140 pilis kopā ar pilsdrupām, 1200 muižas .Daudz skaistu pilsētu. Simtiem dabas takas,purva takas, mini zoo. Baznīcu simtiem,daudzas izcilas. Burvīgi restorāni ,kafē un ceļmalu krogi.Starp Baltijas valstīm tieši Latvijā ir visgarākais jūras krasts. Katra vieta citādāks . Rigā ir daudz parku ,teātru,kino,opera, cirks. Jūgendstils junesko kultūras mantojums. Pasaulē vienīgā vieta esam kur tik daudz jūgendstila ēkas .Vecrīga.MUZEJI .vecrīgā to vien ir 15 it.
Kur vel pārējā Rīga. Te tikai daļu pastāstu
Kas ir tajā Turcijā bez viesnīcām un krieviem?
LV ir 140 pilis kopā ar pilsdrupām, 1200 muižas .Daudz skaistu pilsētu. Simtiem dabas takas,purva takas, mini zoo. Baznīcu simtiem,daudzas izcilas
HiacinteBurkaa @ 12.09.2023 22:07
Daugavpilij ir savs šarms.
Berry5 @ 12.09.2023 22:13
Turcija ir skaista un interesanta valsts īstenībā.
HiacinteBurkaa @ 12.09.2023 22:15
Ja izlien ārpus zviļņa, tā ir :)
Berry5 @ 12.09.2023 22:14
Man Daugavpils liekas kā laika mašīna - kā Rīga pirms 20gadiem. Kad Čaka ielā bija tie mini veikali.
nu šeit parādi, ka pati uz Turciju neesi ceļojusi, vai arī tālāk par Antālijas pludmali netiki.Kalnos @ 12.09.2023 21:41LV ir 140 pilis kopā ar pilsdrupām, 1200 muižas .Daudz skaistu pilsētu. Simtiem dabas takas,purva takas, mini zoo. Baznīcu simtiem,daudzas izcilas. Burvīgi restorāni ,kafē un ceļmalu krogi.Starp Baltijas valstīm tieši Latvijā ir visgarākais jūras krasts. Katra vieta citādāks . Rigā ir daudz parku ,teātru,kino,opera, cirks. Jūgendstils junesko kultūras mantojums. Pasaulē vienīgā vieta esam kur tik daudz jūgendstila ēkas .Vecrīga.MUZEJI .vecrīgā to vien ir 15 it.
Kur vel pārējā Rīga. Te tikai daļu pastāstu
Kas ir tajā Turcijā bez viesnīcām un krieviem?
Pilnīgi neinteresē krievu tūristu galamērķis .Nu man ļoti nesmuka un garlaicīga liekas tā valsts. Veēl tie krievi,nu fuuu un pē..Domas nemainīšu!Zeynooo @ 12.09.2023 23:24nu šeit parādi, ka pati uz Turciju neesi ceļojusi, vai arī tālāk par Antālijas pludmali netiki.
Turcijā ir ļoti daudz ko redzēt. Likijas ceļš, kanjoni, Pamukkale, Kapadokya, Oludeniz, antīkās pilsētas, Mardin.
Erciyes un Erzurum ziemā var forši slēpot, kaut vai Stambulas klasika ar Topkapi un AyaSofya, Egejas piekraste, Melnā jūra un Trabzona. Mēnešus vajag lai visu apskatītu.