atbrauktu Kristianu Ronaldo, tad šie dotos pavaktēt pie hoteļa 😄 bet kāda daba, kultūra, ja nav Dior skatloga, tad nau verC!Dalia @ 11.09.2023 13:34
Tas bija ironiski. Jo paskatoties storijus viņi nekur nav ne bijuši, ne neko darījuši. Itkā Latvijā nebūtu ko darīt. Viss ko viņš ir redzējis ir pastaiga ap māju un līdz jūrai.
Un es vispā nesaprotu, viņa visu laiku liek, lai viņai uzdod jautājumus, bet ko tur vēl var uzdod? Nenormāli garlaicīgs profils, bez jebkāda satura. Tak pilnīgi neko nedara un nerāda, kādus jautājumus tur var jautāt?
Kalnos @ 12.09.2023 09:42Kas draud Mos viņas izteikumus par LV parādīt dzeltenai presei? Tikai putlera atbalstītāji tā izsakās par Latviju.Ka te bedre, un nekā nav .Precīzi copy paste teksti .
Alūksnē vien ir vērts vairākas dienas pavadīt. Par Liepāju, Siguldu,Jūrkalni, Kuldigu,Cesim , Ventspili pat nerunājot .
Ciest nevaru ka nokakā manu dzimteni ,vel pie tam tāda plakana amēba kas neko te nav redzējusiHiacinteBurkaa @ 12.09.2023 12:46
Tu nu gan aizdegies ? Bet vajag, vajag periodiski piešaut uguni.
Tas turks tiešām izskatās pēc kaut kāda analfabēta. Viņi tiešām ir atraduši, viens otru.
Axex @ 12.09.2023 14:38
Turcijā pamata izglītība ir pieejama visiem, tur reti analfabēti, varbūt, ja kādam traki vecāki, kas nesūta skolā. Turcija nav ne Sīrija, ne Ziemeļāfrika, kur laba izglītība daudz maksā, tāpēc ne visi var atļauties. P.S tas pēc pieredzes, jo esmu bijusi tajās vietās, izņemot Sīriju, tos pazīstu tikai Eiropā.
gribuiemestkapeiku @ 12.09.2023 16:09Bet vai tiešām cilvēkam nevar neinteresēt Latvijas pilsētas??? reāli esmu apbraukājusi Latviju un priekš manis arī te nav nekā tik wow kā te dažas pasniedz,ka Latvija gandrīz vai visskaistākā valsts pasaulē. Skaisti ir,protams,daba,atsevišķas pilsētas, bet arī priekš manis tas ir vienreizējs prieks, otrreiz nebrauktu. Citās valstīs gan gribētu atgriezties vēl un vēl, un mans viedoklis nenozīmē,ka es kaut kāda ne tāda, jo man vienkārši nepatīk. Bet par pašu Karadžanu runājot, nez,man aizdomas,ka tur kaut kāds cits iemesls. Latvijas pilsētās nav dior veikaliņu,kur papozēt, priekš kam viņai tās jūsu pilis????
Kā tv patika Velo osta viena skaistā LV pilsētā?gribuiemestkapeiku @ 12.09.2023 16:09Bet vai tiešām cilvēkam nevar neinteresēt Latvijas pilsētas??? reāli esmu apbraukājusi Latviju un priekš manis arī te nav nekā tik wow kā te dažas pasniedz,ka Latvija gandrīz vai visskaistākā valsts pasaulē. Skaisti ir,protams,daba,atsevišķas pilsētas, bet arī priekš manis tas ir vienreizējs prieks, otrreiz nebrauktu. Citās valstīs gan gribētu atgriezties vēl un vēl, un mans viedoklis nenozīmē,ka es kaut kāda ne tāda, jo man vienkārši nepatīk. Bet par pašu Karadžanu runājot, nez,man aizdomas,ka tur kaut kāds cits iemesls. Latvijas pilsētās nav dior veikaliņu,kur papozēt, priekš kam viņai tās jūsu pilis????
Dalia @ 12.09.2023 18:02Ko jūs meitenes ieteiktu apceļot un apskatīt Latvijā?
Turkam, kurš Latvijā neko nav redzējis, kā 4 mazas istabas sienas un ceļu uz tualeti, jo citās valstīs ir jau redzētas skaistākas vietas.