Karadžanas fenomens jeb "tumšās dvēseles" nedienas.

Patīk
Reitings 15916
Reģ: 12.07.2022
Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas 😁
20.06.2023 15:18 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Lesleey @ 12.08.2023 12:01

Baigā latviešu valodas lietpratēja. Māca citus kā pareizi rakstīt, bet pati pieaugušā vecumā nezina, ka runa nekur neiet. ?
Smiekli nāk par šādiem tipāžiem, citus māca, bet pati līdz galam gramatiski pareizi rakstīt nemāk. ?

Te nu jums bija maigā būtne, kuru tikai citi ap*irš. Īstenībā riktīga velna māte.
12.08.2023 22:50 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Kad dzīvoja pie vecākiem, varbūt arī bija maiga būtne, a tagad jāmaksā īre, rēkjini un vīrs tik kā seriāls, kuru ik palaikam ieslēdz (lasīt: bezjēdzīga bilde).
12.08.2023 22:54 |

Patīk
Reitings 15916
Scandinavian @ 12.08.2023 22:54
Kad dzīvoja pie vecākiem, varbūt arī bija maiga būtne, a tagad jāmaksā īre, rēkjini un vīrs tik kā seriāls, kuru ik palaikam ieslēdz (lasīt: bezjēdzīga bilde).

Nu nav cilvēks mentāli izaudzis, tāds 18-20 gadiņu līmenis vien ir. Gan dzīves uztverē, gan attiecībās. Vienīgais, ko nevar pārmest- bērns ir aprūpēts, sakopts, sapucēts, nu jau arī praktiskāk saģērbts. Ar viņu darbojas, māca utt.
Viss pārējais diemžēl kļūst arvien garlaicīgāks. Lidl atskaites, vienādās brokastis, biežie Q&A, pastaigu maršruti, receptes... Tomēr, ja gribi būt populārs instagrameris, jāpiestrādā pie tā, ko rādi un publicē, ja vēlies noturēt uzmanību. Nedomāju, ka viņa lasa grāmatas vai saturīgu presi, skatās filmas vai seriālus, nekādus pasākumus arī neapmeklē... Līdz ar to nav no kā veidoties diskusijām. Ar 20 bildēm no Parīzes zāliena publiku nepaķersi.
13.08.2023 07:37 |

Reitings 230
Reģ: 31.05.2022
HiacinteBurkaa @ 13.08.2023 07:37

Nu nav cilvēks mentāli izaudzis, tāds 18-20 gadiņu līmenis vien ir. Gan dzīves uztverē, gan attiecībās. Vienīgais, ko nevar pārmest- bērns ir aprūpēts, sakopts, sapucēts, nu jau arī praktiskāk saģērbts. Ar viņu darbojas, māca utt.
Viss pārējais diemžēl kļūst arvien garlaicīgāks. Lidl atskaites, vienādās brokastis, biežie Q&A, pastaigu maršruti, receptes... Tomēr, ja gribi būt populārs instagrameris, jāpiestrādā pie tā, ko rādi un publicē, ja vēlies noturēt uzmanību. Nedomāju, ka viņa lasa grāmatas vai saturīgu presi, skatās filmas vai seriālus, nekādus pasākumus arī neapmeklē... Līdz ar to nav no kā veidoties diskusijām. Ar 20 bildēm no Parīzes zāliena publiku nepaķersi.

Patiesībā, zin, ja es viņai nesekotu, tad no tevis nosauktā tieši otrādāk, varētu padomāt, ka diezgan daudzpusīga būtne. Kaut kas no bērnaprūpes, kaut kas no ceļošanas, kaut kas no receptēm, kaut kas no attiecībām, kaut kas no mājas labiekārtošanas... Nav nemaz tik slikti. Bet kurš influenceris ikdienā runā par grāmatām? Ne Paula F., ne Elīna D., ne Kristīne Dz., ne Santa N. Ja nu vienīgi bijusī Račko 😃 Savukārt tai atkal nav citas tēmas, piem., par bērniem, apģērbu. Elīnai atkal ir tikai par apģērbu 😃 Nu nevar no viena cilvēka gribēt pilnībā visu. Zin kā, plaša profila speciālists arī patiesībā nav nekāds speciālists 😃 Tāpēc jāseko vairākiem, nevis tikai vienam un gribēt no viņa visu.
Un kādam atkal ir pasākumi pārsvarā, un tad var sekot tam, ja gribas paskatīties tieši pasākumus. Šito vispār nesaprotu par to tēmu uzskaitīšanu.
13.08.2023 09:16 |

Patīk
Reitings 15916
Ivy Blanks @ 13.08.2023 09:16

Patiesībā, zin, ja es viņai nesekotu, tad no tevis nosauktā tieši otrādāk, varētu padomāt, ka diezgan daudzpusīga būtne. Kaut kas no bērnaprūpes, kaut kas no ceļošanas, kaut kas no receptēm, kaut kas no attiecībām, kaut kas no mājas labiekārtošanas... Nav nemaz tik slikti. Bet kurš influenceris ikdienā runā par grāmatām? Ne Paula F., ne Elīna D., ne Kristīne Dz., ne Santa N. Ja nu vienīgi bijusī Račko ? Savukārt tai atkal nav citas tēmas, piem., par bērniem, apģērbu. Elīnai atkal ir tikai par apģērbu ? Nu nevar no viena cilvēka gribēt pilnībā visu. Zin kā, plaša profila speciālists arī patiesībā nav nekāds speciālists ? Tāpēc jāseko vairākiem, nevis tikai vienam un gribēt no viņa visu.
Un kādam atkal ir pasākumi pārsvarā, un tad var sekot tam, ja gribas paskatīties tieši pasākumus. Šito vispār nesaprotu par to tēmu uzskaitīšanu.

Es savukārt nesaprotu instagrama tukšāko veceņu uzskaitījumu kā piemēru 🥴
13.08.2023 09:41 |

Reitings 230
HiacinteBurkaa @ 13.08.2023 09:41

Es savukārt nesaprotu instagrama tukšāko veceņu uzskaitījumu kā piemēru ?

Tieši tā. Saturs bezjēdzīgs, bet sekotāju daudz. Nav jāsasaista sekotāju skaits ar tēmu daudzveidību un cilvēka daudzpusību.
13.08.2023 10:04 |

Reitings 289
Reģ: 31.10.2022
HiacinteBurkaa Man kļuva interesanti. Nosauc tad, tavuprāt, tos ideālos IG satura veidotājus, kur būtu visi tevis uzskaitītie kritēriji.
13.08.2023 10:08 |

Reitings 5376
Reģ: 01.04.2023
Nu, paga, ceļot arī var interesanti. Nevis atrādīt iepirkuma maisiņus, simts rakursos populārākos objektus un šopinga ielas, kas visās pasaules lielpilsētās principā ir vienādas.
Vai atkal tikai pārgājienus caur viesnīcu + baseinu + sevi dažādos apģērbos ar gandrīz vienādu bekgroundu.
Tas liecina par apvāršņa trūkumu, manuprāt.
Kāpēc pieminēta Paula F.? Viņai ir bijuši interesanti, skaisti uzfilmēti ceļojumu storiji. Ko tagad uz ātro atceros - Portugāle.
Vispār nesaprotu, kāpēc vispār jāpielīdzina šī te Ļena tādām populārākām influencerēm (vienalga saista viņu saturs vai nē), viņai tālu līdz tam. Pirmkārt jāsāk iet no mājas ārā. Kaut kas jauns jāapgūst, galvenais jau sevis pašas dēļ, nevis jātēlo tik šausmīgi pārgudru un jebkurai kritikai vai ieteikumiem jābrūk ar tādu agresiju virsū.
13.08.2023 10:51 |

Reitings 289
Tuana @ 13.08.2023 10:51
Nu, paga, ceļot arī var interesanti. Nevis atrādīt iepirkuma maisiņus, simts rakursos populārākos objektus un šopinga ielas, kas visās pasaules lielpilsētās principā ir vienādas.
Vai atkal tikai pārgājienus caur viesnīcu + baseinu + sevi dažādos apģērbos ar gandrīz vienādu bekgroundu.
Kāpēc pieminēta Paula F.? Viņai ir bijuši interesanti, skaisti uzfilmēti ceļojumu storiji. Ko tagad uz ātro atceros - Portugāle.
Vispār nesaprotu, kāpēc vispār jāpielīdzina šī te Ļena tādām populārākām influencerēm (vienalga saista viņu saturs vai nē), viņai tālu līdz tam. Pirmkārt jāsāk iet no mājas ārā. Kaut kas jauns jāapgūst, galvenais jau sevis pašas dēļ, nevis jātēlo tik šausmīgi pārgudru un jebkurai kritikai vai ieteikumiem jābrūk ar tādu agresiju virsū.

Bet tev jau neviens neliek viņai sekot. Šito es nevaru saprast, kāpēc ir jāseko cilvēkam, kurš nepatīk? Viņa neveido saturu jums, ir papilnam cilvēku, kam apmierina arī tas, ko viņa rāda.
13.08.2023 11:06 |

Reitings 5376
Es viņai nesekoju, mani tracina šī tendence nolikt citas un celt šo būtni un viņas māsu (sevi) uz kaut kāda pjedestāla. Esiet taču objektīvas. Lai darbojas sava nišā un beidz visu laiku kaut ko pierādīt.
13.08.2023 11:10 |

Patīk
Reitings 2783
Reģ: 08.05.2022
fioanaa @ 13.08.2023 11:06

Bet tev jau neviens neliek viņai sekot. Šito es nevaru saprast, kāpēc ir jāseko cilvēkam, kurš nepatīk? Viņa neveido saturu jums, ir papilnam cilvēku, kam apmierina arī tas, ko viņa rāda.

Aizej šito pasakai visām Butterfly diskusijā. Kādēļ šeit tikai cepies? 😂😂😂
13.08.2023 11:14 |

Reitings 230
Tuana @ 13.08.2023 10:51

Vakar jau influenceru tēmā tika runāts par Paulu, ka viņai, izņemot smukas bildītes, nekādas pievienotās vērtības profilā nav. Pat aprakstu pie tām smukajām ceļojuma bildītēm arī nav. Neviens nav ideāls. Pat lielie influenceri ne.
Un, sitiet mani nost, bet 100% tā nav Jeļena, kas te visiem agresīvi atbild. Pacēlu diskusijas vēsturi, un daudzos komentāros smuki parādās tādi uzbraucošie komentāri pašai Jeļenai kā "cilvēks ar putniem", "kronīši galvā", un tml. Sevišķi, kur tiek aizstāvēts ģimenes gods, ka nedrīkst taču visu ģimeni tagad nolikt, ja viens cilvēks ģimenē izvēlas būt populārs. Nu 100% pati par sevi tā nerakstītu. Un viss tas lielākais hajs ir bijis lapas 7-8 atpakaļ, kas sakrīt ar viņas vīra atbraukšanu. Nu šaubos, ka viņa caurām dienām sēdētu anonīmā forumā lektos ar nolicējām, kamēr tas vīrs tur nabags sēž, ko viņš nabags padomātu tad vispār?
Drīzāk tas izklausās pēc kāda ļauna joka, varbūt pat mērķtiecīgi. Tagad visi domā, ka Jeļena ir tā ļaunā, ar putiem galvā, kas nāk te diendienā rāties ar nolicējiem, bet tas ļaundaris tagad sēž un smīkņā, ha ha, beidzot par viņu tagad domā negatīvi, ka nav tāda paij meitenīte :)
13.08.2023 11:15 |

Reitings 289
Tuana @ 13.08.2023 11:10
Es viņai nesekoju, mani tracina šī tendence nolikt citas un celt šo būtni un viņas māsu (sevi) uz kaut kāda pjedestāla. Esiet taču objektīvas. Lai darbojas sava nišā un beidz visu laiku kaut ko pierādīt.

Neviens citas nenoliek un neredzu, ka kāds kaut ko pierādītu. Tikko tu pati izteicies ļoti nicinoši par Jeļenu, ka kāpēc vispār jāpielīdzina šī te Ļena tādām populārākām influencerēm (vienalga saista viņu saturs vai nē), viņai tālu līdz tam. Tu pati noliec Jeļenu, bet cel uz pjdesetāla tās citas. Un es neesmu ne Jeļena, ne viņas māsa. Nav ko pa tukšo gaisu malt.
13.08.2023 11:15 |

Reitings 289
Lorra @ 13.08.2023 11:14

Aizej šito pasakai visām Butterfly diskusijā. Kādēļ šeit tikai cepies? ???

Es cepjos arī citur, tikai tev tā cepī Jeļena, ka nemaz neievēro manus komentārus citās tēmās.
13.08.2023 11:16 |

Patīk
Reitings 2783
Reģ: 08.05.2022
fioanaa @ 13.08.2023 11:16

Es cepjos arī citur, tikai tev tā cepī Jeļena, ka nemaz neievēro manus komentārus citās tēmās.

Jā, jā man tik ļoti cepī Jeļena, ka šeit esmu atstājusi 27 komentārus, kamēr Tu pati ārkārtīgi aizstāvot, it kā svešu cilvēku, 54.😂
13.08.2023 11:19 |

Reitings 5376
fioanaa @ 13.08.2023 11:15

Neviens citas nenoliek un neredzu, ka kāds kaut ko pierādītu. Tikko tu pati izteicies ļoti nicinoši par Jeļenu, ka kāpēc vispār jāpielīdzina šī te Ļena tādām populārākām influencerēm (vienalga saista viņu saturs vai nē), viņai tālu līdz tam. Tu pati noliec Jeļenu, bet cel uz pjdesetāla tās citas. Un es neesmu ne Jeļena, ne viņas māsa. Nav ko pa tukšo gaisu malt.

Esi gaaaan 🙃
13.08.2023 12:08 |

Reitings 142
Reģ: 10.04.2023
Ivy Blanks @ 13.08.2023 11:15

Vakar jau influenceru tēmā tika runāts par Paulu, ka viņai, izņemot smukas bildītes, nekādas pievienotās vērtības profilā nav. Pat aprakstu pie tām smukajām ceļojuma bildītēm arī nav. Neviens nav ideāls. Pat lielie influenceri ne.
Un, sitiet mani nost, bet 100% tā nav Jeļena, kas te visiem agresīvi atbild. Pacēlu diskusijas vēsturi, un daudzos komentāros smuki parādās tādi uzbraucošie komentāri pašai Jeļenai kā "cilvēks ar putniem", "kronīši galvā", un tml. Sevišķi, kur tiek aizstāvēts ģimenes gods, ka nedrīkst taču visu ģimeni tagad nolikt, ja viens cilvēks ģimenē izvēlas būt populārs. Nu 100% pati par sevi tā nerakstītu. Un viss tas lielākais hajs ir bijis lapas 7-8 atpakaļ, kas sakrīt ar viņas vīra atbraukšanu. Nu šaubos, ka viņa caurām dienām sēdētu anonīmā forumā lektos ar nolicējām, kamēr tas vīrs tur nabags sēž, ko viņš nabags padomātu tad vispār?
Drīzāk tas izklausās pēc kāda ļauna joka, varbūt pat mērķtiecīgi. Tagad visi domā, ka Jeļena ir tā ļaunā, ar putiem galvā, kas nāk te diendienā rāties ar nolicējiem, bet tas ļaundaris tagad sēž un smīkņā, ha ha, beidzot par viņu tagad domā negatīvi, ka nav tāda paij meitenīte :)

Lai tā būtu , Jeļena ticēšu tev .
13.08.2023 18:33 |

Patīk
Reitings 15916
fioanaa @ 13.08.2023 10:08
HiacinteBurkaa Man kļuva interesanti. Nosauc tad, tavuprāt, tos ideālos IG satura veidotājus, kur būtu visi tevis uzskaitītie kritēriji.

Tie nav nekādi kritēriji, bet gan hobiji, kas noteikti bagātina cilvēka valodu, paplašina redzesloku utt. Vnk ieteikumi. Mana pārliecība- cilvēkam "jābaro" arī sava iekšējā pasaule, lai mūžīgi nepaliktu tādā studentītes līmenī. Pati lielākoties sekoju dažādiem aktieriem, rakstniekiem, māksliniekiem, uzņēmējiem, noteikti ne populārākajiem influenceriem.
14.08.2023 08:52 |

Reitings 94
Reģ: 22.06.2023
HiacinteBurkaa @ 14.08.2023 08:52

Tie nav nekādi kritēriji, bet gan hobiji, kas noteikti bagātina cilvēka valodu, paplašina redzesloku utt. Vnk ieteikumi. Mana pārliecība- cilvēkam "jābaro" arī sava iekšējā pasaule, lai mūžīgi nepaliktu tādā studentītes līmenī. Pati lielākoties sekoju dažādiem aktieriem, rakstniekiem, māksliniekiem, uzņēmējiem, noteikti ne populārākajiem influenceriem.

Silts ieteikums, sāc tad ar sevi! Savādāk jēgas nekādas, ka tu seko it kā hobijistiem, kuri paplašina redzesloku, bet nespēj pieņemt pat mazumiņu, ka katram ir tiesības ģērbties un dzīvot savu dzīvi kā grib, nesaskaņojot ne ar tevi, ne citiem. Tas ir tas pats kā apkraut kāmja būrīti ar grāmatām un dižoties, ka , re kāds man gudrs kāmis, lasa grāmatas. Tas nekas, ka neko nesaprot. Tas pats ar tevi.
14.08.2023 14:28 |

Reitings 1899
Reģ: 13.09.2021
fioanaa @ 13.08.2023 11:16

CepJums tev!
14.08.2023 17:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits