Karadžanas fenomens jeb "tumšās dvēseles" nedienas.

Patīk
Reitings 15916
Reģ: 12.07.2022
Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas 😁
20.06.2023 15:18 |

Patīk
Reitings 15916
SantaBarbara @ 04.08.2023 12:34
Ok ,bet tagad atpakalj pie main topic!
Grand finale bildes ir ieliktas story!
Ir tieši tā,kå Turku kulturas pazinējas minēja -dzimšanas dienā uzdavinaja personificēta zelta kēdīti(actually smuka un ar nozīmi) žetons Ševketam!
Un ir arī skaists rožu puškis(te gan turku pazinejas kludijas,jo teica ka Turki pukes neperk un nedavina),kas liek domat ,ka Sevkets tomer ir progresīvi domājošs un atvērts arī citām tradįcijam un paražām.
Kopumā-jauka dzimšanas diena ar vīru!

Mani tikai tas ēdiena daudzums pārsteidza. Ja cilvēks ikdienā pārtiek no smūtijiem, saēdoties tik daudz un tik sātīgi, nepaliek slikti? Vai arī viss diemžēl tiek atstāts dāmistabā...
04.08.2023 12:38 |

Reitings 92
Reģ: 31.10.2022
SantaBarbara @ 04.08.2023 12:34
Ok ,bet tagad atpakalj pie main topic!
Grand finale bildes ir ieliktas story!
Ir tieši tā,kå Turku kulturas pazinējas minēja -dzimšanas dienā uzdavinaja personificēta zelta kēdīti(actually smuka un ar nozīmi) žetons Ševketam!
Un ir arī skaists rožu puškis(te gan turku pazinejas kludijas,jo teica ka Turki pukes neperk un nedavina),kas liek domat ,ka Sevkets tomer ir progresīvi domājošs un atvērts arī citām tradįcijam un paražām.
Kopumā-jauka dzimšanas diena ar vīru!

Es jau neko, tikai vai šī būtu tā lieliskā latviešu valoda? 😀 Pavēro kā tu raksti latviski, pirms apmelo visas Jeļenas aizstāves par vienādi nepareizu valodas lietojumu un vienādu rakstības stilu. Izsmiekls!
04.08.2023 12:44 |

Reitings 24637
Reģ: 18.08.2022
maire @ 04.08.2023 12:44

Es jau neko, tikai vai šī būtu tā lieliskā latviešu valoda? ? Pavēro kā tu raksti latviski, pirms apmelo visas Jeļenas aizstāves par vienādi nepareizu valodas lietojumu un vienādu rakstības stilu. Izsmiekls!

Kārtējo reizi kåds nav sapratis manu domu,nevis es pārmetu,ka kādām nav perfekta latviešu valoda (starp citu neteicu,ka man tāda ir),
bet Jelenai ir izteiktas frāzes /teikumi ,ko lieto ,piem,cilveki kam latviešu val nav pirmā valoda un šis ir vienojošais elements ar dažām meitenēm ,kas šeit raksta aizstāvības runas-tieši šie key words!
Turklāt es minēju,ka tā varbūt sagadīšanās un viss…
Nevienā mirklī es neko neteicu,ka Jelenai slikta valoda vai slikta gramatika un ka mana gramatika ir lieliska!
04.08.2023 12:58 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Es vakar Tet’ā noskatījos “Plus mīnus īstais” kur piedalās Jeļena ar Aleksandru Sokolovu- nu, abi viņi ir dīvaini. 🤷‍♀️
Vairākkārt piemin, ka visu laiku sēž uz diētām, lai gan puncis diezgan liels, priekš kam, tas jāsaka pirmajā randiņā, tāpat par operācijām un vēl bildes jārada ar pirms un pēc. Tas teikums, ka vinai vajadzētu apdrošināt savu seju, dēļ tas “milzu naudas”, ko ieguldījusi… Galvenais, ka Sokolovs saprata, ka 7k ir tikai par degunu, bet izradās, viss kopā 7k😁
Tas vinas līdzpaņemtais, aizkadra draugs- tiiik izskatīgs vīrietis! 🤩
04.08.2023 13:00 |

Reitings 24637
SantaBarbara @ 02.08.2023 21:35
Esmu šo jau teikusi,bet manuprāt dažas meitenes nodod rakstības stils un vārdu lietojums un tie saucamie key words!
Var jau būt ,ka sakritība ,pa lielam mums visām ir atškirīgs rakstības stils ,bet Jelenas dažām aizstāvēm ir loti izteikti -sūtīt visus ar pretējo viedokli ārstēties ,saukt par slimām utml! Lai gan ne reizi ,piem, Dzenites ,Valdmanes vai Salcevičas fanes nevienu ar pretējo viedokli nav sūtījušas ārstēties !
Otra lieta veidojot teikumu,salikt to ,tā kā pa taisno no rus-lat tulkotu,negribu teikt tieši kuri vardi/teikumi nodod,jo tadas stila klūdas ir arī Jelenai pašai,bet kas zin varbut sakritiba…
Un pēdējais ,kadelj tieši Jelenas aizstaves šausmigi uztraucas ,ka mēs regulari pacelam tēmu un katru reizi mēgina mus apklusinat ar frāzi,ka par par Jelenu nevajag runāt…
Visos citos topikos,ja viedoklis nesakrīt ,neviens nemēgina nevienu baigi pārliecinat ,ka par konkreto personu nevajag runāt un sadusmojas,ja kads atkal piemin!
Kādēl tā?
Jelena taču atzina ,ka vinai esot “armija” ,kas visu atzino un raksta komentarus,vai tad armija nogurst rakstīt tos komentarus un vienkarsi ir ieinteresatas,lai par Jelenu nerunā,jo tad nebutu jātērēt savs laiks,lai liktu tos mīnusus un rakstitu komentarus atpakal.
p.s šis ir mans subjektivs minējums un var atškirties no Jusu viedokla,kas ir ok…

Pacēlu savu komentaru priekš @maire.
Vai es kaut ko sāku par sliktu latviešu valodu?
Lūdzu sekojam līdzi sarunai un nevelkam ārā kaut ko no konteksta!
04.08.2023 13:01 |

Reitings 313
Reģ: 17.07.2023
Naomi* @ 04.08.2023 13:00
Es vakar Tet’ā noskatījos “Plus mīnus īstais” kur piedalās Jeļena ar Aleksandru Sokolovu- nu, abi viņi ir dīvaini. ?‍♀️
Vairākkārt piemin, ka visu laiku sēž uz diētām, lai gan puncis diezgan liels, priekš kam, tas jāsaka pirmajā randiņā, tāpat par operācijām un vēl bildes jārada ar pirms un pēc. Tas teikums, ka vinai vajadzētu apdrošināt savu seju, dēļ tas “milzu naudas”, ko ieguldījusi… Galvenais, ka Sokolovs saprata, ka 7k ir tikai par degunu, bet izradās, viss kopā 7k?
Tas vinas līdzpaņemtais, aizkadra draugs- tiiik izskatīgs vīrietis! ?

Jeļena tai raidījumā ļoti slikti izskatās.
04.08.2023 13:12 |

Reitings 92
SantaBarbara @ 04.08.2023 13:01

Pacēlu savu komentaru priekš @maire.
Vai es kaut ko sāku par sliktu latviešu valodu?
Lūdzu sekojam līdzi sarunai un nevelkam ārā kaut ko no konteksta!

Jau atkal garām. Rodas jautājums, kāpēc tu joprojām neesi aptvērusi, ka arī tu pati un pārējās, kas smejas par Jeļenu, raksta identiski stilistiski nepareizā latviešu valodā? Ļoti bieži redzu te tieši tos pašus nepareizos tulkojumus, aizgūtos apsaukājamos vārdus un mūsu valodas izkropļošanu.
04.08.2023 13:12 |

Reitings 24637
maire @ 04.08.2023 13:12

Jau atkal garām. Rodas jautājums, kāpēc tu joprojām neesi aptvērusi, ka arī tu pati un pārējās, kas smejas par Jeļenu, raksta identiski stilistiski nepareizā latviešu valodā? Ļoti bieži redzu te tieši tos pašus nepareizos tulkojumus, aizgūtos apsaukājamos vārdus un mūsu valodas izkropļošanu.

Tu joprojām neesi sapratusi kontekstu,kādēl es to rakstīju!
Mazs ,piemērs,ja šeit uzrastos meitene ar loti lįdzīgu rakstības stilu man ,tad Tu iespējams padomā ,ka tā esmu es ,pareizi?
Gluži,kā situācijās ,kad uzrodas jauns profils un sāk rakstīt,ka ir daudz naudas,labi izskatās utt uzreiz visi domā,ka tā ir Jelgavas Elīna,jo tas vinai ir raksturīgi…
Tu ienāci -izlasīji vienu komentāru un tagad kasies par kaut kādu savu taisnību!
Ok,nu es un citām ir anglicismi un dažādas klūdas valodas lietojumā ,bet ne jau visām vienādas klūdas,tad ko Tu ar to gribēji pateikt?
04.08.2023 13:26 |

Reitings 92
SantaBarbara @ 04.08.2023 13:26

Tu joprojām neesi sapratusi kontekstu,kādēl es to rakstīju!
Mazs ,piemērs,ja šeit uzrastos meitene ar loti lįdzīgu rakstības stilu man ,tad Tu iespējams padomā ,ka tā esmu es ,pareizi?
Gluži,kā situācijās ,kad uzrodas jauns profils un sāk rakstīt,ka ir daudz naudas,labi izskatās utt uzreiz visi domā,ka tā ir Jelgavas Elīna,jo tas vinai ir raksturīgi…
Tu ienāci -izlasīji vienu komentāru un tagad kasies par kaut kādu savu taisnību!
Ok,nu es un citām ir anglicismi un dažādas klūdas valodas lietojumā ,bet ne jau visām vienādas klūdas,tad ko Tu ar to gribēji pateikt?

Neesi iedomājusies, ka tu pati to esi izdomājusi, lai tikai attaisnotu savu uzmācīgo domu par to, ka visi komentāri ir viena cilvēka rakstīti?
Kā tu vari kaut ko pamācīt par kļūdām, ja tu pati nespēj aptvert, ka tev pašai ir tālu līdz lieliskai latviešu valodai, lai mācētu izprast, ir tur kļūdas vai nav? Papēti labāk, kā raksta arī tās, kuras smejas par Jeļenu, atradīsi ne tikai tieši tās pašas kļūdas, bet vēl papilnam citu. Un tad neaizmirsti visu apkopot un izšķetināt, kuras tad raksta vienādā stilā. Varu pateikt priekšā, ka sanāktu, ka visās tēmās forumā rakstītais pieder maksimums 3 cilvēkiem. 🙈😂
04.08.2023 13:42 |

Reitings 1726
Reģ: 25.01.2023
Ienācu pateikt,ka miliga dzimšanas diena Jelenai.un apjuku,kas te notiek?😁
04.08.2023 14:02 |

Patīk
Reitings 15916
Kenty @ 04.08.2023 14:02
Ienācu pateikt,ka miliga dzimšanas diena Jelenai.un apjuku,kas te notiek??

Labāk bēdz! 😁
04.08.2023 14:07 |

Patīk
Reitings 15916
Ieslēdzu fonā to raidījumu- o, kā pamainījušies standarti... Tolaik vēl jutās neērti, ja vīrietis par viņu maksā, tagad: "Man ir vīrs, kurš mani uztur" 😁
04.08.2023 14:19 |

Patīk
Reitings 3397
Reģ: 09.08.2016
Vīrs viņu uztur? Tad jau jākaunina nabaga Ševkets, ka sievai dažbrīd ir tik slikts finansiālais stāvoklis, ka pa zaķi jābrauc.
04.08.2023 14:42 |

Reitings 24637
u.62cd5b2a78696 @ 04.08.2023 14:19
Ieslēdzu fonā to raidījumu- o, kā pamainījušies standarti... Tolaik vēl jutās neērti, ja vīrietis par viņu maksā, tagad: "Man ir vīrs, kurš mani uztur" ?

Bús intereses pēc arī jānoskatās!👍
04.08.2023 15:00 |

Reitings 24637
maire @ 04.08.2023 13:42

Neesi iedomājusies, ka tu pati to esi izdomājusi, lai tikai attaisnotu savu uzmācīgo domu par to, ka visi komentāri ir viena cilvēka rakstīti?
Kā tu vari kaut ko pamācīt par kļūdām, ja tu pati nespēj aptvert, ka tev pašai ir tālu līdz lieliskai latviešu valodai, lai mācētu izprast, ir tur kļūdas vai nav? Papēti labāk, kā raksta arī tās, kuras smejas par Jeļenu, atradīsi ne tikai tieši tās pašas kļūdas, bet vēl papilnam citu. Un tad neaizmirsti visu apkopot un izšķetināt, kuras tad raksta vienādā stilā. Varu pateikt priekšā, ka sanāktu, ka visās tēmās forumā rakstītais pieder maksimums 3 cilvēkiem. ??

Labi ,es šajā pieturā izkāpju,nav pa celam tālāk😅😅😅
04.08.2023 15:01 |

Patīk
Reitings 15916
Mc.Queen @ 04.08.2023 14:42
Vīrs viņu uztur? Tad jau jākaunina nabaga Ševkets, ka sievai dažbrīd ir tik slikts finansiālais stāvoklis, ka pa zaķi jābrauc.

Ļenai bija jautājumu diena, kāds pajautāja, cik lielu algu saņem. Tad viņa teica, ka viņas alga ir 3 ciparu skaitlis, bet vispār viņai esot vīrs, kurš lielākoties uztur. Pēc tam gan laboja un teica, ka 3 cipari aiz komata.
Bet te sižetā interesanti, simpātiskais draugs saka, ka Ļenai anoreksijas laikos svars esot bijis 38-39 kg, hmm... Pati gan saka, ka esot bijuši 32 kg. Raidījumā viņa tiešām ir veselīgāka, dupsītis un tā.
04.08.2023 15:24 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Naomi* @ 04.08.2023 13:00
Es vakar Tet’ā noskatījos “Plus mīnus īstais” kur piedalās Jeļena ar Aleksandru Sokolovu- nu, abi viņi ir dīvaini. ?‍♀️
Vairākkārt piemin, ka visu laiku sēž uz diētām, lai gan puncis diezgan liels, priekš kam, tas jāsaka pirmajā randiņā, tāpat par operācijām un vēl bildes jārada ar pirms un pēc. Tas teikums, ka vinai vajadzētu apdrošināt savu seju, dēļ tas “milzu naudas”, ko ieguldījusi… Galvenais, ka Sokolovs saprata, ka 7k ir tikai par degunu, bet izradās, viss kopā 7k?
Tas vinas līdzpaņemtais, aizkadra draugs- tiiik izskatīgs vīrietis! ?

Arī esmu redzējusi to sēriju un atmiņā palika divas īpatnības: kad viņi ēda kaut kādā tur kafenē, nevarēju beigt skatīties uz viņas briesmīgo muti, tur tā lūpu/zobu kombinācija bija briesmīga un, kad taisījās uz klinšu kāpšanas atrakciju, nodomāju, kā var neredzēt, cik briesmīgi tā pakaļa/dibens izskatās tajā kostīmā, tad jau labāk būtu vilkusi kādus šortus. Ļoti nepiemērotas plīša bikses. Ko tādu redzot, es saprotu, kāpēc viņa valkā plandošas kleitas.
Pozitīvais: malacis, ka pateica, ka neuzskata, ka viņai vajadzētu veikt krūšu operāciju.
04.08.2023 16:10 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
HiacinteBurkaa @ 04.08.2023 14:19
Ieslēdzu fonā to raidījumu- o, kā pamainījušies standarti... Tolaik vēl jutās neērti, ja vīrietis par viņu maksā, tagad: "Man ir vīrs, kurš mani uztur" ?

Frāžu maiņa nenozīmē, ka tā tiešām ir.
04.08.2023 16:13 |

Reitings 313
Reģ: 17.07.2023
Scandinavian @ 04.08.2023 16:10

Arī esmu redzējusi to sēriju un atmiņā palika divas īpatnības: kad viņi ēda kaut kādā tur kafenē, nevarēju beigt skatīties uz viņas briesmīgo muti, tur tā lūpu/zobu kombinācija bija briesmīga un, kad taisījās uz klinšu kāpšanas atrakciju, nodomāju, kā var neredzēt, cik briesmīgi tā pakaļa/dibens izskatās tajā kostīmā, tad jau labāk būtu vilkusi kādus šortus. Ļoti nepiemērotas plīša bikses. Ko tādu redzot, es saprotu, kāpēc viņa valkā plandošas kleitas.
Pozitīvais: malacis, ka pateica, ka neuzskata, ka viņai vajadzētu veikt krūšu operāciju.

Lūpas, mati un sejas āda bija ļoti skumjā stāvoklī un krāsā. Dupsis likās ok. Ļoti daudziem vīriešiem tas ir tikpat svarīgs kā krūtis. Domāju, ka Sokolovam tur no apakšas nebija tas sliktākais skats.
04.08.2023 16:16 |

Reitings 5376
Reģ: 01.04.2023
Scandinavian @ 04.08.2023 16:13

Frāžu maiņa nenozīmē, ka tā tiešām ir.

Esmu redzējusi viņu Buļa raidījumā, principā diezgan garlaicīga un tukša sieviete, parastais rajončika materiāls, īstenībā līdzīga kā Didrihsone pēc intelekta, kaut ko darbojas IG un mēģina vien sev zināmu mākslīgu tēlu par sevi radīt, bet Didrihsone tomēr uzņēmīgāka un ar apgriezieniem, reāli dara un iet ārā no mājas. Jeļena šķiet tāda ļoti nepārliecināta par sevi, aiz visām tām drēbītēm un kurpītēm (un uzservētiem saldumiņiem ) vispār nav nekāda vēstījuma kā personai.Tāpēc jau šī tēma izvēršas nāvīgi garlaicīga, beigās nav jau ko apspriest, atliek tikai izvicoties savā starpā un ar māsām, kas nerimstoši grib pārliecināt visus par pretējo.
Vienīgais apsveicami, ka beidzot tikusi ārā no senču istabas un kaut ko savu izveidojusi.
04.08.2023 17:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits