Karadžanas fenomens jeb "tumšās dvēseles" nedienas.

Patīk
Reitings 15916
Reģ: 12.07.2022
Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas 😁
20.06.2023 15:18 |

Patīk
Reitings 15916
sinddyy @ 02.08.2023 15:26

Viena stulbene izdomāja un visas heiteres tic? Meles! Kur kaut viens pierādījums, ka viņas kādreiz te plosījās no feik profiliem? Viņas māsa nekad nebija slēpusies, nekad! Pat tad, kad pirms dažiem gadiem ierakstījās te, neslēpa sevi! Meles!

Uh, nu šis skanēja tā it kā Tev personīgi kāds būtu sirsniņā iedirsis :) Lielās aizstāves, es jums iesaku būt mazāk emocionālām 😘
02.08.2023 15:59 |

10 gadi
Reitings 2576
Reģ: 20.06.2013
u.62cd5b2a78696 @ 02.08.2023 15:59

Uh, nu šis skanēja tā it kā Tev personīgi kāds būtu sirsniņā iedirsis :) Lielās aizstāves, es jums iesaku būt mazāk emocionālām ?
jā, te izskatās, ka nomierinošas zālites kādai japadzer 😀sāk iet pa pieskari 😀
02.08.2023 16:01 |

Patīk
Reitings 15916
sinddyy @ 02.08.2023 15:08

Ja tikpat regulāri un uz 5 lapām nodirstu jebkuru citu parastu publisku instameiteni, tad redzētu, ka uzrastos arī draugu un aizstāvju pulks. Tikai kaut kā neredzu, ka tā ir. Aprobežojas ar pāris komentāriem vai vispār noignorē, bet tiklīdz par Kardžanu heitere iedirš, uzreiz nezin no kurienes uzrodas vesels bars, kurš pievienojās. Ko sēsi, to pļausi. Jeļenai vienmēr būs aizstāvji, gribi tu to vai nē. Un ne jau viņa pati vai ģimene. Samierinies. ?

P. S. Jau 50 lapiņas :)
02.08.2023 16:02 |

Reitings 552
Reģ: 07.04.2022
u.62cd5b2a78696 @ 02.08.2023 15:59

Uh, nu šis skanēja tā it kā Tev personīgi kāds būtu sirsniņā iedirsis :) Lielās aizstāves, es jums iesaku būt mazāk emocionālām ?

Tad jau tevi tās māsas tik ļoti personīgi aizvainoja par kaut ko, ka nespēj sagremot un uzcepi atsevišķu tematu? 😁 Iedzer savus antidepresantus! Forums te ierēc par HardLuxury apsēstību ar Jeļenu, bet izskatās, ka tu pārspēj viņu. Jo nevienai nekrata tik ļoti katrs pirdiens par Karadžanu, kā tevi vienu! Tu uzcepi tēmu un pati cepies, visus kūdi pievienoties. Skaties, lai tik tev tas vēlāk neatspēlētos tāpat kā ar Raitu. Savs zīmogs tev jau ir.
02.08.2023 16:46 |

Patīk
Reitings 15916
sinddyy @ 02.08.2023 16:46

Tad jau tevi tās māsas tik ļoti personīgi aizvainoja par kaut ko, ka nespēj sagremot un uzcepi atsevišķu tematu? ? Iedzer savus antidepresantus! Forums te ierēc par HardLuxury apsēstību ar Jeļenu, bet izskatās, ka tu pārspēj viņu. Jo nevienai nekrata tik ļoti katrs pirdiens par Karadžanu, kā tevi vienu! Tu uzcepi tēmu un pati cepies, visus kūdi pievienoties. Skaties, lai tik tev tas vēlāk neatspēlētos tāpat kā ar Raitu. Savs zīmogs tev jau ir.

Es uzcepu, jo tobrīd Ietekmeļu grupā bija saruna par viņu un kāda no meitenēm izteicās, lai taču beidzot par viņu runājam atsevišķā grupā. Nevienai pistoli pie galvas neturu- pašas nāk un komentē.
Nekad neesmu lietojusi antidepresantus, atkal garām. Un savus bilžukus soctīklos/Māmiņklubos arī nelieku, tā ka ej, padraudi kādam citam 😁 Vai labāk ielovo Ļenas tifelītes. Neesmu vienīgā, kas šeit komentē kaut kādus mazsvarīgus štruntus- izskatās, ka lasi tikai manus komentārus 😁 Kurš no mums vēl ir uzēdies? Periodiski pasaku arī kādu labu lietu, bet tās jau Tev paskrien garām... tāpat kā vasara, kuru tomēr pavadi šeit gan agros rītos, gan vēlos vakaros.
02.08.2023 17:01 |

Reitings 552
u.62cd5b2a78696 @ 02.08.2023 17:01

Es uzcepu, jo tobrīd Ietekmeļu grupā bija saruna par viņu un kāda no meitenēm izteicās, lai taču beidzot par viņu runājam atsevišķā grupā. Nevienai pistoli pie galvas neturu- pašas nāk un komentē.
Nekad neesmu lietojusi antidepresantus, atkal garām. Un savus bilžukus soctīklos/Māmiņklubos arī nelieku, tā ka ej, padraudi kādam citam ? Vai labāk ielovo Ļenas tifelītes. Neesmu vienīgā, kas šeit komentē kaut kādus mazsvarīgus štruntus- izskatās, ka lasi tikai manus komentārus ? Kurš no mums vēl ir uzēdies? Periodiski pasaku arī kādu labu lietu, bet tās jau Tev paskrien garām... tāpat kā vasara, kuru tomēr pavadi šeit gan agros rītos, gan vēlos vakaros.

Bet atzīsti, ka mentālas dabas problēmas tev ir, jo kā jau rakstīju agrāk, tas nav veselīgi, ka tu nāc uz forumu tikai, lai paņirgātos par 3 personāžiem. 😉 Tādas pašas slimas ir arī daudzas citas te, bet tu izcelies vēl vairāk ar to, ka visu laiku uzturi šo tēmu pie dzīvības. Priekš kam? Tu taču pati provocē, ka vienalga te nāks un viņu "aizstāvēs" ,jo "aizstāv" lielākā daļa taču ne pašu Jeļenu pat, bet kopumā, ka reāli debīli ir cepties par katru viņas izlikto koņču vai karbonādi. 😂
02.08.2023 17:09 |

Patīk
Reitings 15916
sinddyy @ 02.08.2023 17:09

Bet atzīsti, ka mentālas dabas problēmas tev ir, jo kā jau rakstīju agrāk, tas nav veselīgi, ka tu nāc uz forumu tikai, lai paņirgātos par 3 personāžiem. ? Tādas pašas slimas ir arī daudzas citas te, bet tu izcelies vēl vairāk ar to, ka visu laiku uzturi šo tēmu pie dzīvības. Priekš kam? Tu taču pati provocē, ka vienalga te nāks un viņu "aizstāvēs" ,jo "aizstāv" lielākā daļa taču ne pašu Jeļenu pat, bet kopumā, ka reāli debīli ir cepties par katru viņas izlikto koņču vai karbonādi. ?

Kura lielākā daļa? 😁 Tu un Īvijs? Mēs šo visu jau dzirdējām, izdomā kaut ko jaunu, citādi... 🥱
02.08.2023 17:16 |

Reitings 552
u.62cd5b2a78696 @ 02.08.2023 17:16

Kura lielākā daļa? ? Tu un Īvijs? Mēs šo visu jau dzirdējām, izdomā kaut ko jaunu, citādi... ?

Ja nepamanīji, ir arī daudzas citas, tikai ieraksta savu vienu vai pāris komentārus un aiziet. Un kā tad būt ar tev nepieņemamo dislaiku skaitu? Visi feiki? Atzīsti, ka nespēj sagremot, ka daudzas nesaprot šo neveselīgo apsēstību stalkot cilvēku, kurš tev riebjas un pie reizes heitot viņas ģimenei piederīgos. 🤔
02.08.2023 17:21 |

Patīk
Reitings 15916
sinddyy @ 02.08.2023 17:21

Ja nepamanīji, ir arī daudzas citas, tikai ieraksta savu vienu vai pāris komentārus un aiziet. Un kā tad būt ar tev nepieņemamo dislaiku skaitu? Visi feiki? Atzīsti, ka nespēj sagremot, ka daudzas nesaprot šo neveselīgo apsēstību stalkot cilvēku, kurš tev riebjas un pie reizes heitot viņas ģimenei piederīgos. ?

Nē, nē, lai paliek dislaiki- es ar viņiem pēcpusi slauku 😘
02.08.2023 17:22 |

Reitings 552
u.62cd5b2a78696 @ 02.08.2023 17:22

Nē, nē, lai paliek dislaiki- es ar viņiem pēcpusi slauku ?

Aizej pie ārsta, lai tev izraksta antidepresantus, lai nav jāslauka pēcpusi ar virtuāliem dislaikiem un jāņem tik ļoti pie sirds katru Karadžanas izlikto storiju. 😘 Apsēstība ir slimība.
02.08.2023 17:29 |

Patīk
Reitings 15916
sinddyy @ 02.08.2023 17:29

Aizej pie ārsta, lai tev izraksta antidepresantus, lai nav jāslauka pēcpusi ar virtuāliem dislaikiem un jāņem tik ļoti pie sirds katru Karadžanas izlikto storiju. ? Apsēstība ir slimība.

Veca plate 🥱
02.08.2023 17:33 |

Reitings 205
Reģ: 05.04.2023
Ooo strelkas ir back.
Ar viņām +10 gadi klāt
02.08.2023 19:24 |

Reitings 6011
Reģ: 10.01.2023
Mūsu Jeļenai tie zobi vai lūpas traucē runāt?🧐
Izklausās tiešām pēc klauna. Viņai vajag kaut pie Katrīnas Cīrules iziet kursu
Un ta nejau balonus paši pūta.
02.08.2023 20:37 |

Reitings 24637
Reģ: 18.08.2022
Esmu šo jau teikusi,bet manuprāt dažas meitenes nodod rakstības stils un vārdu lietojums un tie saucamie key words!
Var jau būt ,ka sakritība ,pa lielam mums visām ir atškirīgs rakstības stils ,bet Jelenas dažām aizstāvēm ir loti izteikti -sūtīt visus ar pretējo viedokli ārstēties ,saukt par slimām utml! Lai gan ne reizi ,piem, Dzenites ,Valdmanes vai Salcevičas fanes nevienu ar pretējo viedokli nav sūtījušas ārstēties !
Otra lieta veidojot teikumu,salikt to ,tā kā pa taisno no rus-lat tulkotu,negribu teikt tieši kuri vardi/teikumi nodod,jo tadas stila klūdas ir arī Jelenai pašai,bet kas zin varbut sakritiba…
Un pēdējais ,kadelj tieši Jelenas aizstaves šausmigi uztraucas ,ka mēs regulari pacelam tēmu un katru reizi mēgina mus apklusinat ar frāzi,ka par par Jelenu nevajag runāt…
Visos citos topikos,ja viedoklis nesakrīt ,neviens nemēgina nevienu baigi pārliecinat ,ka par konkreto personu nevajag runāt un sadusmojas,ja kads atkal piemin!
Kādēl tā?
Jelena taču atzina ,ka vinai esot “armija” ,kas visu atzino un raksta komentarus,vai tad armija nogurst rakstīt tos komentarus un vienkarsi ir ieinteresatas,lai par Jelenu nerunā,jo tad nebutu jātērēt savs laiks,lai liktu tos mīnusus un rakstitu komentarus atpakal.
p.s šis ir mans subjektivs minējums un var atškirties no Jusu viedokla,kas ir ok…
02.08.2023 21:35 |

Reitings 24637
Reģ: 18.08.2022
Vēl viena lieta ,pēdējos paris mēnešus skatos Jelenu un man tāda sajūta,ka man vina kaut ko atgådina ,bet nevar saprast ko…
Un šodien es sapratu,ko man vina atgādina -Didru!
Agrāk Jelena runāja mierīgā/monotonā balsī,vienmēr bija ar glanci un estētiku un maz emocijam (ísti neizrādija)
Tagad ir atraktīva,smejas,dejo pie operas,cep karbonādes,dzied,rāda kulināros šedevrus,ir mainijusies balss intonācija -un man nezinu kādēl ,bet atsit didriki,vienīgi drēbes nepārdod,vēl kādai tā liekas?
02.08.2023 21:42 |

Patīk
Reitings 15916
SantaBarbara @ 02.08.2023 21:35
Esmu šo jau teikusi,bet manuprāt dažas meitenes nodod rakstības stils un vārdu lietojums un tie saucamie key words!
Var jau būt ,ka sakritība ,pa lielam mums visām ir atškirīgs rakstības stils ,bet Jelenas dažām aizstāvēm ir loti izteikti -sūtīt visus ar pretējo viedokli ārstēties ,saukt par slimām utml! Lai gan ne reizi ,piem, Dzenites ,Valdmanes vai Salcevičas fanes nevienu ar pretējo viedokli nav sūtījušas ārstēties !
Otra lieta veidojot teikumu,salikt to ,tā kā pa taisno no rus-lat tulkotu,negribu teikt tieši kuri vardi/teikumi nodod,jo tadas stila klūdas ir arī Jelenai pašai,bet kas zin varbut sakritiba…
Un pēdējais ,kadelj tieši Jelenas aizstaves šausmigi uztraucas ,ka mēs regulari pacelam tēmu un katru reizi mēgina mus apklusinat ar frāzi,ka par par Jelenu nevajag runāt…
Visos citos topikos,ja viedoklis nesakrīt ,neviens nemēgina nevienu baigi pārliecinat ,ka par konkreto personu nevajag runāt un sadusmojas,ja kads atkal piemin!
Kādēl tā?
Jelena taču atzina ,ka vinai esot “armija” ,kas visu atzino un raksta komentarus,vai tad armija nogurst rakstīt tos komentarus un vienkarsi ir ieinteresatas,lai par Jelenu nerunā,jo tad nebutu jātērēt savs laiks,lai liktu tos mīnusus un rakstitu komentarus atpakal.
p.s šis ir mans subjektivs minējums un var atškirties no Jusu viedokla,kas ir ok…

Cilvēks, kurš dodas uz TV šoviem, pāršēro katru rakstu par sevi, utt., noteikti vēlas uzmanību 😊 Tikai acīmredzot nevar pieņemt kritiku.
Tu zini, kas man 100% "atsita" didreni? Tie šodienas baloni 🙈
#manir6gadiņi #kūciņudekori #sirsniņas #dzimenīte #wiii
02.08.2023 21:43 |

Patīk
Reitings 2927
Reģ: 30.04.2020
sinddyy @ 02.08.2023 17:21

Ja nepamanīji, ir arī daudzas citas, tikai ieraksta savu vienu vai pāris komentārus un aiziet. Un kā tad būt ar tev nepieņemamo dislaiku skaitu? Visi feiki? Atzīsti, ka nespēj sagremot, ka daudzas nesaprot šo neveselīgo apsēstību stalkot cilvēku, kurš tev riebjas un pie reizes heitot viņas ģimenei piederīgos. ?

Ai, nu izbeidz reiz te kunkstēt un ej nu uzpucējies uz Karas dzimšanas dienu. Saēdīsieties saldumus no deserta galdiņa un dzīve liksies skaista :)
Šis ir forums, kurš ir slavens ar wanna be influencerīšu apzelēšanu. Ļenčiks vēl var priecāties, ka nav viņas kājstarpe un kājas īkšķis piezūmots, bet tik par viņas hujovo ēst gatavošana parēkts un feikās laulības tiek apspriestas :)
Nāk katru dienu un mēģina te pārliecināt par pretējo, sauc visas par melēm un skaģēm. Ja reiz viss ir tik labi un skaisti, kāpēc vispār kāds jāpārliecina? Dzīvo ar savu pariesību un nemēģini kaut ko pierādīt
02.08.2023 21:55 |

Reitings 112
Reģ: 15.05.2023
SantaBarbara @ 02.08.2023 21:35
Kādēl tā?

man tieši otrādāk liekas, ka tos smagākos naidīgos komentārus raksta vieni un tie paši cilvēki, kas savā starpā saistīti, jo man liekas aizdomīgi, ka pēkšņi visi izmanto vārdu "strelkas", jo parasti to sauc par laineri. es to vārdu esmu dzirdējusi tikai Jeļenas kontekstā 😀
un reāli Jeļenai vienīgajai no kaut kādiem random influencerim ir tik daudz hate un pat pašai sava diskusija. Ietekmeļu diskusijā ir kādi komentāri par konkrētām situācijām, notikumiem. nevienam citam tur netiek apspriests katrs story, izpētīts no kurienes maisiņi un kādā mašīnā brauc, jo nu tas ir slimi, tā stalkot.
Didrihsone ir vienk milzīgs klauns un neskaitās. Un Kiviču diskusijā ir aizrāvušās pusmūža sievietes, kuras ir aizmirsušas, ka realitātes šovs ir beidzies pirms 2 gadiem un tā viņas tur bārā viena otrai mēģina iestāstīt, ka uzvedas normāli.
long story short, ir ok apspriest interesantus notikumus, apdirst cilvēkus, kuri publiski zīmējas ar savu stulbumu, bet stalkot un bez apstājas kādu nodirst par katru sīkumu, nav normāli.
02.08.2023 21:58 |

Reitings 313
Reģ: 17.07.2023
vilkluse @ 02.08.2023 21:58

man tieši otrādāk liekas, ka tos smagākos naidīgos komentārus raksta vieni un tie paši cilvēki, kas savā starpā saistīti, jo man liekas aizdomīgi, ka pēkšņi visi izmanto vārdu "strelkas", jo parasti to sauc par laineri. es to vārdu esmu dzirdējusi tikai Jeļenas kontekstā ?
un reāli Jeļenai vienīgajai no kaut kādiem random influencerim ir tik daudz hate un pat pašai sava diskusija. Ietekmeļu diskusijā ir kādi komentāri par konkrētām situācijām, notikumiem. nevienam citam tur netiek apspriests katrs story, izpētīts no kurienes maisiņi un kādā mašīnā brauc, jo nu tas ir slimi, tā stalkot.
Didrihsone ir vienk milzīgs klauns un neskaitās. Un Kiviču diskusijā ir aizrāvušās pusmūža sievietes, kuras ir aizmirsušas, ka realitātes šovs ir beidzies pirms 2 gadiem un tā viņas tur bārā viena otrai mēģina iestāstīt, ka uzvedas normāli.
long story short, ir ok apspriest interesantus notikumus, apdirst cilvēkus, kuri publiski zīmējas ar savu stulbumu, bet stalkot un bez apstājas kādu nodirst par katru sīkumu, nav normāli.

Vārds "strelkas" nāk no krievu valodas.
02.08.2023 22:02 |

Reitings 112
Reģ: 15.05.2023
nez, man ir bijuši apkārt krievvalodīgi cilvēki, bet latviski runājot visi teica "laineris". varbūt veci cilvēki, tādi minime un Elīnas vecumā, saka strelkas. jaunieši tā nesaka
02.08.2023 22:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits