Karadžanas fenomens jeb "tumšās dvēseles" nedienas.

Patīk
Reitings 15916
Reģ: 12.07.2022
Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas 😁
20.06.2023 15:18 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Lorra @ 20.06.2023 20:43
Tad par ko šī diskusija ir? Par Elīnu vai tomēr Jeļenu? ?

Izrādīsies, ka abas ir viens un tas pats cilvēks :D
20.06.2023 20:44 |

Reitings 1128
Reģ: 14.01.2022
Lula @ 20.06.2023 20:44

Izrādīsies, ka abas ir viens un tas pats cilvēks :D

Jeļena bija pēdējā par ko lasīju šeit, tāpēc pieminēju kā piemēru. 😁 Ļoti ceru un gaumīgākām tenkām- savādāk baigi garlaicīgi 😄 Didra mazgājās, iet uz Pērli frizūras taisīt, solārijs, Kivičai nesekoju, Vucēna vienmēr likusies malacis, jo es nemācētu audzināt uzreiz 3 bērnus, Kvīna updeitojās, domāju, ka drīz būs pamperu reklāmas - un starpcitu - tikai pozitīvi komentāri, ja tā, treškārt Jeļena - katrai meitai tādu mammu, pēc gadiem Skauģes varēs kūleņus mest..
20.06.2023 20:53 |

Reitings 26022
Reģ: 17.01.2023
HARDLUXURY @ 20.06.2023 15:37
Nu? Par parūku izteicos, par viru izteicos! Vai izteikties arī par heitu pret karadžanu???

Jā!
20.06.2023 20:58 |

Patīk
Reitings 15916
Dzintriņa @ 20.06.2023 20:53

Jeļena bija pēdējā par ko lasīju šeit, tāpēc pieminēju kā piemēru. ? Ļoti ceru un gaumīgākām tenkām- savādāk baigi garlaicīgi ? Didra mazgājās, iet uz Pērli frizūras taisīt, solārijs, Kivičai nesekoju, Vucēna vienmēr likusies malacis, jo es nemācētu audzināt uzreiz 3 bērnus, Kvīna updeitojās, domāju, ka drīz būs pamperu reklāmas - un starpcitu - tikai pozitīvi komentāri, ja tā, treškārt Jeļena - katrai meitai tādu mammu, pēc gadiem Skauģes varēs kūleņus mest..

Nu labi, bērniņš ir sapucēts, aprūpēts, daudz dažādu mantu utt., bet neticu, ka meitai no šīs bārbijdzīves nebūs sava veida "traumas". Kamēr tik maziņa, nav īsti vajadzības doties tālāk par savu rajonu (kādai arī tas likās traki), bet augs bērns, augs prasības un personība.
Jeļenas māsa jau savu dēlu arī pucē kā meiteni. Abas diezgan jūtami kritušas uz to stilu.
Par vīru runājot- vispār nav manā gaumē, bet kopā viņi izskatās labi, meitiņa tiešām ļoti piemīlīgs bērns.
20.06.2023 23:04 |

Patīk
Reitings 15916
Man vispār nav ne jausmas, kas ir šī Elīna, bet, paskatoties bildes, iezīmējas "es karaliene, es sučka" motīvs 🤭
20.06.2023 23:06 |

Reitings 289
Reģ: 31.10.2022
HiacinteBurkaa @ 20.06.2023 23:04

Nu labi, bērniņš ir sapucēts, aprūpēts, daudz dažādu mantu utt., bet neticu, ka meitai no šīs bārbijdzīves nebūs sava veida "traumas". Kamēr tik maziņa, nav īsti vajadzības doties tālāk par savu rajonu (kādai arī tas likās traki), bet augs bērns, augs prasības un personība.
Jeļenas māsa jau savu dēlu arī pucē kā meiteni. Abas diezgan jūtami kritušas uz to stilu.
Par vīru runājot- vispār nav manā gaumē, bet kopā viņi izskatās labi, meitiņa tiešām ļoti piemīlīgs bērns.

Kāda var būt trauma? Katra otrā meitene saģērbta ielās tieši tāpat kā Karadžanas meita ar princeškleitām, Frozeniem, spīguļiem priekšā un pakaļā, visām traumas tagad būs? Un ko tu atkal iepin te viņas māsu ne pa ķeksi? Abām ir pilnīgi dažādi stili, kā var vispār salīdzināt? Neredzu neko meitenīgu viņas dēlam, kā reiz ir tas modīgais lauku romantikas stils tāpat kā Martai Loginai un citām.
20.06.2023 23:16 |

Patīk
Reitings 15916
fioanaa @ 20.06.2023 23:16

Kāda var būt trauma? Katra otrā meitene saģērbta ielās tieši tāpat kā Karadžanas meita ar princeškleitām, Frozeniem, spīguļiem priekšā un pakaļā, visām traumas tagad būs? Un ko tu atkal iepin te viņas māsu ne pa ķeksi? Abām ir pilnīgi dažādi stili, kā var vispār salīdzināt? Neredzu neko meitenīgu viņas dēlam, kā reiz ir tas modīgais lauku romantikas stils tāpat kā Martai Loginai un citām.

Kā var salīdzināt Martu Loginu, kam ir 3 meitas, ar sievieti, kura velk dēlam apkaklītes ar kruzuļiem, zeķes līdz celim un kombinezonu ar ziediem? 😄 Par laimi, puika aug, un stils uzlabojas, bet bēbīšvecumā tur bija pamatīgas auzas. Var jau saģērbt puiku gaumīgi arī tajā lauku stilā, par kuru ieminējies.
Es nezinu, kurā pilsētā Tu dzīvo, bet nekādas princešu kleitas uz ielām neredzu ne galvaspilsētā, ne citur, dominē drīzāk vienkāršs, praktisks, ērts stils, nevis kleitas, ar kurām ne pakāpt, ne paskriet, ne normāli pašļūkt. Un trauma nebija domāta tik ļoti drēbju sakarā, bet gan vairāk dekoratīvās dzīves dēļ.
20.06.2023 23:28 |

Reitings 289
HiacinteBurkaa @ 20.06.2023 23:28

Kā var salīdzināt Martu Loginu, kam ir 3 meitas, ar sievieti, kura velk dēlam apkaklītes ar kruzuļiem, zeķes līdz celim un kombinezonu ar ziediem? ? Par laimi, puika aug, un stils uzlabojas, bet bēbīšvecumā tur bija pamatīgas auzas. Var jau saģērbt puiku gaumīgi arī tajā lauku stilā, par kuru ieminējies.
Es nezinu, kurā pilsētā Tu dzīvo, bet nekādas princešu kleitas uz ielām neredzu ne galvaspilsētā, ne citur, dominē drīzāk vienkāršs, praktisks, ērts stils, nevis kleitas, ar kurām ne pakāpt, ne paskriet, ne normāli pašļūkt. Un trauma nebija domāta tik ļoti drēbju sakarā, bet gan vairāk dekoratīvās dzīves dēļ.

Kam, kam bet viņai ar gaumi viss ir vislabākajā kārtībā. Esmu pietiekami daudz redzējusi ārzemju lauku romantikas Influenceres ar tiem blakustēmā minētiem 100-500 tk sekotāju, kuru dēliem mazā vecumā ir identisks stils. Speciāli pat paskatījos heštegā, tas Kuling ķiršu kombinezons redzams arī daudziem citiem zēniem. Norvēģijā garās rakstu zeķes vispār ir tradīcija. Es vēl saprotu, ka par Karadžanas gaumi var pasmīnēt, jo bieži tur ir kā ir, bet nafig tu tagad kā cūka nāc un apspļaudi pērli?
20.06.2023 23:46 |

Patīk
Reitings 15916
fioanaa @ 20.06.2023 23:46

Kam, kam bet viņai ar gaumi viss ir vislabākajā kārtībā. Esmu pietiekami daudz redzējusi ārzemju lauku romantikas Influenceres ar tiem blakustēmā minētiem 100-500 tk sekotāju, kuru dēliem mazā vecumā ir identisks stils. Speciāli pat paskatījos heštegā, tas Kuling ķiršu kombinezons redzams arī daudziem citiem zēniem. Norvēģijā garās rakstu zeķes vispār ir tradīcija. Es vēl saprotu, ka par Karadžanas gaumi var pasmīnēt, jo bieži tur ir kā ir, bet nafig tu tagad kā cūka nāc un apspļaudi pērli?

Klau, lielā aizstāve, 2 aizrādījumi: pamācies ģeogrāfiju un aizej pie acu ārsta.
Māsa dzīvo Zviedrijā. Zviedrija un Norvēģija ir 2 dažādas valstis. Tas nekas, ka blakus.
Otrkārt, es aizrādīju par ziedu kombinezonu, nevis ķiršiem. Tāds arī tur bija.
Tavai cūkai baļķis acī.
21.06.2023 00:00 |

Reitings 814
Reģ: 03.11.2022
fioanaa @ 20.06.2023 18:57
Es domāju pienācis laiks arī izveidot Elīnai atsevišķu tēmu! ???
Apsolos gādāt, lai tā vienmēr būtu topa augšpusē! Es nevaru, tā rēcu par viņas izskatu! Novecojusi vulgāra putāne un nekas vairāk! ???

Tā tiešām ir parūka? Un es vēl nodomāju, redz, cik spīdīgi un veselīgi mati☀️
Bet visp dažās bildēs līdzīga Jeļenai, jei bogu.
21.06.2023 00:01 |

Reitings 24627
Reģ: 18.08.2022
fioanaa @ 20.06.2023 23:46

Ai nu tak nekas tur slikts nav ,puika izaugs pats pateiks ko grib vilkt un ko negrib !
Kamēr mazi tikmēr mammas var izpausties ar visādām ciku caku zekītēm līdz celiem ,vēlāk jau būs puikas izvēle ko vilkt un ko nē!
Turklāt berni tada vecumā isti vel neievero ko tie citi berni velk ,nav nekādas atskiribas vai uz maikas pokemoni vai kirši puikam 5 gados ! Tad ,kad paliks kadi 8-10 gadi ,tad berns sāks pats teikt ,kas patīk un kas nē!
Un ja mammai patīk tie kirši, lai gērbj ,kamer puika ljauj.
21.06.2023 00:02 |

10 gadi
Reitings 3905
Reģ: 27.06.2014
Dzintriņa @ 20.06.2023 20:53

Jeļena bija pēdējā par ko lasīju šeit, tāpēc pieminēju kā piemēru. ? Ļoti ceru un gaumīgākām tenkām- savādāk baigi garlaicīgi ? Didra mazgājās, iet uz Pērli frizūras taisīt, solārijs, Kivičai nesekoju, Vucēna vienmēr likusies malacis, jo es nemācētu audzināt uzreiz 3 bērnus, Kvīna updeitojās, domāju, ka drīz būs pamperu reklāmas - un starpcitu - tikai pozitīvi komentāri, ja tā, treškārt Jeļena - katrai meitai tādu mammu, pēc gadiem Skauģes varēs kūleņus mest..

Tiku līdz tekstam par Vucēnu. Tik tāl viss bija ok, un tad gan es smējos balsī i par Vucēnu, i par Queenu, ir par Ļenku. Ņemagu 😀😀😀 paldies par nakts smieklu devu😀😀😀
21.06.2023 00:05 |

Reitings 289
HiacinteBurkaa @ 21.06.2023 00:00

Klau, lielā aizstāve, 2 aizrādījumi: pamācies ģeogrāfiju un aizej pie acu ārsta.
Māsa dzīvo Zviedrijā. Zviedrija un Norvēģija ir 2 dažādas valstis. Tas nekas, ka blakus.
Otrkārt, es aizrādīju par ziedu kombinezonu, nevis ķiršiem. Tāds arī tur bija.
Tavai cūkai baļķis acī.

Klau, paplašini savu šauro redzesloku, tad arī ieraudzīsi, ka neatkarībā no konkrētas valsts šodien ir trendā lauku romantikas stils, kas ir vienots visās valstīs! Gan Zviedrijā, gan Norvēģijā, gan Somijā, gan Dānijā un vēl vairāk Anglijā, kur tā vispār ir tradicionāla klasika. Nekur neredzēju viņas zēnam ziedu rakstus! Redzu tikai ķiršu un bumbieru, kas ir pat to pašu zīmolu reklāmu bildēs prezentēti kā meitenēm, tā zēniem. Neslinko, iečeko arī visu to zīmolu ietagotās bildes un atklāsi, ka zēniem ir gan rišas ap krāgām, gan garās zeķes, gan visādi augļu raksti.
Liewood arī savu kolekciju pasniedz kā zēniem, tā meitenēm vienādi.
Teiciens vietā "nebārsti cūkām pērles, tāpat nesapratīs." 🤝
21.06.2023 00:17 |

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021
fioanaa @ 21.06.2023 00:17

Klau, paplašini savu šauro redzesloku, tad arī ieraudzīsi, ka neatkarībā no konkrētas valsts šodien ir trendā lauku romantikas stils, kas ir vienots visās valstīs! Gan Zviedrijā, gan Norvēģijā, gan Somijā, gan Dānijā un vēl vairāk Anglijā, kur tā vispār ir tradicionāla klasika. Nekur neredzēju viņas zēnam ziedu rakstus! Redzu tikai ķiršu un bumbieru, kas ir pat to pašu zīmolu reklāmu bildēs prezentēti kā meitenēm, tā zēniem. Neslinko, iečeko arī visu to zīmolu ietagotās bildes un atklāsi, ka zēniem ir gan rišas ap krāgām, gan garās zeķes, gan visādi augļu raksti.
Liewood arī savu kolekciju pasniedz kā zēniem, tā meitenēm vienādi.
Teiciens vietā "nebārsti cūkām pērles, tāpat nesapratīs." ?

Tur pat nav jēgas neko teikt, tāpat nesapratīs. Pazīstu abaas māsaas. Jeļenas māsasdēliņš tiešām ir vienmēr skaisti sapucēts un kāda starpība, ar kādu rakstu ir drēbes. Var redzēt, ka viņi aug ārzemēs, jo pie mums to stilu nenovērtē, un vispār laikam izņemot to, ko piedāvā basic pelēkajos tumši zilajos un brūnajos toņos, ir grūti atrast kaut ko citu zēniem. Tāpēc, prostma,s redzot, ka kāds apģērbs savādāk, ne basic toņos, zreiz liekas, ka kut kas tur nav. Bet nav jābrauc tālu, pat Igaunijā tā cilvēku domāšana ir pa soli priekšā mums, attīstītāki. Mēs sēžam savā burbulī, un nodiršam visu, kas ir savādāks. Tā ir tā latviešu daba.
21.06.2023 00:31 |

Reitings 289
Brendija @ 21.06.2023 00:31

Tur pat nav jēgas neko teikt, tāpat nesapratīs. Pazīstu abaas māsaas. Jeļenas māsasdēliņš tiešām ir vienmēr skaisti sapucēts un kāda starpība, ar kādu rakstu ir drēbes. Var redzēt, ka viņi aug ārzemēs, jo pie mums to stilu nenovērtē, un vispār laikam izņemot to, ko piedāvā basic pelēkajos tumši zilajos un brūnajos toņos, ir grūti atrast kaut ko citu zēniem. Tāpēc, prostma,s redzot, ka kāds apģērbs savādāk, ne basic toņos, zreiz liekas, ka kut kas tur nav. Bet nav jābrauc tālu, pat Igaunijā tā cilvēku domāšana ir pa soli priekšā mums, attīstītāki. Mēs sēžam savā burbulī, un nodiršam visu, kas ir savādāks. Tā ir tā latviešu daba.

Es pat nepaslinkoju un noklikoju uz viena no zīmoliem, kas ir viņai tegos.
https://www.instagram.com/garboandfriends/
Šeit ir redzami arī zēniem augļu, ziedu raksti.
21.06.2023 00:46 |

Reitings 405
Reģ: 14.06.2023
pepija @ 20.06.2023 18:45
vot es visu laiku domaju,ka vina ir lidziga un ja ir Donatellas Versaci vaibsti...bet cik Hardluxury ir gadi?Man izskatas,ka mana vecuma un man ir pari 40.Bet drosi vien jau ir jaunaka,bet tad ttie uzlabojumi ir padarijusi domaju vecaku

Viņa ir dzimusi 1993.g., šogad palika/paliek 30 gadi.
21.06.2023 03:07 |

Reitings 405
Lula @ 20.06.2023 18:15

WTF kas ir šī diskusija. :D :D Man tiešām likās, ka te visas zina, kas viņa ir, bet ne vella, kaut kāda veco vidusskolas klasesbiedreņu grupiņa nolasījusies. :D :D

Un? Saproti, cilvēks vidusskolā var būt ar vienu pasaules uztveri, bet 10 + gadus pēc vidusskolas beigšanas cilvēki parasti ir pieauguši. Patiesībā cilvēkam jau jābūt normālam arī 20-25 gados, nevis tikai 30. Šeit ir situācija, kur cilvēks ap 30 gv nav pieaudzis, atkārto visu to pašu, ko senāk, turklāt publiski - forumā (viņa tikai šobrīd samērā maigi komentē, iepriekš bija trakāki komentāri par ne tikai Jeļenu). Un lai dara kā grib, vienkārši šeit ir tas naida komentāru skaidrojums. Tāda kā izpēte, no kurienes rodas šie komentāri par šobrīd Jeļenu. Tos (un ne tikai par Jeļenu, arī visām citām influencerēm) raksta paši šādi cilvēki ar savām īpatnībām. Ir gadījumi, kad kritika un sliktie komentāri ir vietā un ir kad nav - par tiem otriem runāju. Tas neattiecas tikai uz Hardluxury un Jeļenu.
21.06.2023 03:11 |

Reitings 405
fioanaa @ 20.06.2023 20:27

Bet viņa jau arī samierinās ar kritiku un te neplosās pa forumu pretēji jums, kurām tā kremt, ka par viņu daudzas te nemaz neņirgājas un tad sadomājaties, ka visi, kas nezviedz pakaļ ir viņas viltus profili. ?

Ar šī brīža niku šobrīd nē. Nezinu, vai tas pie šī viņas nika piesaistīts vai iepriekšējiem, nav starpības. Viņa mētājās ar pontiem par jauno, bagāto dzīvesvietu, mašīnu un vīru. Bieži pretnostatot pret Jeļenu vai kādu citu. Kad forumnieces uzgāja, ka nekas nav, ko viņa stāsta, tad sākās šī atpakaļiešana - rekur es jums esmu ar īsto profilu, neslēpju kredītus utt.
Man šajā visā stāstā vnk interesē to, kādēļ rodas heita komentāri un ir daudzi izskaidrojumi tam un loģiski šis hardluxury gadījums viens no tiem.
21.06.2023 03:29 |

Reitings 405
Dzintriņa @ 20.06.2023 20:11
Es šeit komentārus nemetu mēnešiem- piekāst biškiń, pašai tomēr sava dzīve, piedzīvojumi, pārdzīvojumi un problēmas, bet vairāk pat par Didriki, Vuceenu, Kviinu un Jelenu seit prātu sakaartot vajag Elinčikam Jeb Hardlux-blaaa-blaa-blaaa.. ne Tevi zin, ne Tevi zinās un ne Tevi runās, kamēr pati Te sevi nenocelsi un neuzbāzīsies, ņirgājies it kā pa šīm slavenībām, bet vēl vairāk izņirgājas par Tevi! Ieteiktu atvilkt elpu un tā!
P.S. Pat negribu paskatīties Tavu profilu ig.. pelēks, droši vien, tad jau labāk Karadžanai pirmo “laiku” uzspiedīšu, jo esmu sekotāja ig jau 2 gadus ?
Un ja kas - ej deet! ?? luxus prestiž daaama kas neko vairāk par diršanu forumā nav panākusi!

Kopš kara vucēnai nesekoju, bet iepriekš viņai šķita ok barot bērnus ar biodronu un neiet pie ārstiem, kad bērniem bija reālas kaites. Nelikās atbildīgi. Tāpat viņas izturēšanās pret Neitu tāda pavirša.., ka katru reizi storijos, kad Neitu redzēju, bija viņa žēl. Tika galā jau viņa ar mammas palīdzību ar bērnu jautājumiem un darbā ar asistenti. Arī tā visa epopeja ar šķiršanos, saiešanu kopā, šķiršanos atkal.
Varbūt nav slikts cilvēks un mamma, bet nav arī tā, ka supermamma, kas visu paveic veiksmīgi pati.
21.06.2023 03:38 |

Patīk
Reitings 15916
Brendija @ 21.06.2023 00:31

Bliez augšā fanu klubu 😊
21.06.2023 06:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits