maire @ 30.07.2023 13:53
Man gan izskatās otrādāk, ka Raitas seja atgādina Jeļenas seju pirms uzlabojumiem. ? Būtu jau neko, bet tā pārspīlētā kosmētikas kārta rada tādu lētu bufetnieces paskatu.
vilkluse @ 29.07.2023 00:03man 100 gadus neinteresē kaut kāda Jeļena, bet tas naids, kas šitām divām pīļlūpēm, kas te plosās, ir vienk crazy.
noliek vīru, ņirgājas par ēšanas traucējumiem, apsaukā bērnu, izpēta katru bildi. un to dara 30gadīgas sievietes!!! taisa instagram fake profilus, lai tikai varētu sekot un dirst tālāk. bet realitātē pašām tādas pat pīļu lūpas, parūkas un nelaimīgas dzīves. psihiski slimas sievietes.
fking apsēstas
Detectiv777 @ 29.07.2023 20:44Karoče šitās trīs dāmas vieno bipolārie traucējumi, strīdās jo nevar izlemt kura no viņām slimāka. Jāpamet 360tv ideju uzbliezt raidijumu, varētu saukties piemēram ‘bipolārās māsas’ , Kiviča talantīgo Lienīti varētu pieaicināt par vadītāju, domāju šīm trīs švammes galvām Lienīte varētu būt elks. Resnais Kivičs trinkšķinot ģitāru tad lai izlemj, kura skaistāka, kurai vairāk silikons, kura kaulaināka, titulus sadalīt mēs pat te varētu palīdzēt. Domāju būtu jautri, jāraksta Jelgavas traķenei lūgums lai šīs pacientes izlaiž laukā uz šova laiku . Sanāktu tāds caur ērkšķiem uz hardluxury variants, visas trīs bļembukos nokārušās varēs sēdēt aplītī un nodirst viena otru , kamēr Lieņuks ķiķinās blakus un sniegs padomus kā iegūt 13 orgasmus dienā.
Ivy Blanks @ 30.07.2023 14:57
Vispār ironiski, ka tās, kas visvairāk nodirš Jeļenu, pašas viņai ir līdzīgas, pie tam tai, kas bija pirms plastiskajām ?
Bet nu tai bildē Raita toč neizskatās labāka, jo, kā jau rakstīju, man rada tādu nesvaigu iespadu, kā nobuhājusies vai uzblīdusi.
Scandinavian @ 30.07.2023 17:03Jeļena tajā bildē izskatās nevis svaigāka, bet kā tikko no slimnīcas iznākusi. Tas bālums nav viņas pamattonis, tas tā.
Ivy Blanks @ 29.07.2023 21:14
Tāpēc, ka es arī Raitai nepaņēmu tās briesmīgās bildes pirms 4 gadiem, pažēloju meiteni, jo jau tā vakar pamatīgi atrāvās. Nu dabīgas viņas abas nekad vairs nebūs, jo arī Raitai ir palielinātas lūpas. Paņēmu abas svaigākās bildes, jeb Raitas pašas iesūtīto bildi, kur viņai šķiet, ka izskatās vislabāk. Tad nu salīdzinām abas skaistules.
Un Raita pati šīs grupas sākumā teica, ka Karadžana izskatās briesmīgi pat pēc visām operācijām. Nu lūk salīdzinājums, lai viss ir objektīvi.
Vēlreiz tām, kuras neredzēja https://failiem.lv/u/2b6d55re3
Pinky winky @ 31.07.2023 10:07Es nesaprotu Šveketu-kā vienam vīrietim var likties baigi ok,ka viņa sieva brīdī,kad viņs atbrauc pie ģimenes,visu dokumentē un liek netā? Nu kā???!!! Viņa tiešām tam puikiņam sastāstījusi,ka ir mega slavenība LV un visi grib zināt par viņu visu. Kaut vai šodienas jautājums-vai vēlaties jautājumus-atbildes no Ševketa? Comoon,Jeļena,izbaudat brīžus,kas jums doti trijatā vai divatā,tā jau tik maz esat kopā un beidz iepirst netā katru atvesto bulku!
P.s.vakar trīs attaisītās a la dzintara sieriņa kastītes uz galda izskatījās neveikli,bet laikam jau turkiem vajag,lai ir daudz un dikti uz galda,kaut iepakojumos?♀️
tas viss izskatās bezgaumīgi. Nu tiešām.Pinky winky @ 31.07.2023 10:07Es nesaprotu Šveketu-kā vienam vīrietim var likties baigi ok,ka viņa sieva brīdī,kad viņs atbrauc pie ģimenes,visu dokumentē un liek netā? Nu kā???!!! Viņa tiešām tam puikiņam sastāstījusi,ka ir mega slavenība LV un visi grib zināt par viņu visu. Kaut vai šodienas jautājums-vai vēlaties jautājumus-atbildes no Ševketa? Comoon,Jeļena,izbaudat brīžus,kas jums doti trijatā vai divatā,tā jau tik maz esat kopā un beidz iepirst netā katru atvesto bulku!
P.s.vakar trīs attaisītās a la dzintara sieriņa kastītes uz galda izskatījās neveikli,bet laikam jau turkiem vajag,lai ir daudz un dikti uz galda,kaut iepakojumos?♀️
es ar par to sasmējos. Un godīgi- vakariņas nemaz neizskatījās kārdinošas😁Bambusiks @ 31.07.2023 12:20No kura laika Nutela ir divkrāsu?
Skatos ar vīra kungu tie rijamie galdi nav tik lieli, tad kad viena ēd.
Vārdotāja @ 31.07.2023 12:31es ar par to sasmējos. Un godīgi- vakariņas nemaz neizskatījās kārdinošas?
Bambusiks @ 31.07.2023 12:20No kura laika Nutela ir divkrāsu?
Skatos ar vīra kungu tie rijamie galdi nav tik lieli, tad kad viena ēd.
Pinky winky @ 31.07.2023 10:07Es nesaprotu Šveketu-kā vienam vīrietim var likties baigi ok,ka viņa sieva brīdī,kad viņs atbrauc pie ģimenes,visu dokumentē un liek netā? Nu kā???!!! Viņa tiešām tam puikiņam sastāstījusi,ka ir mega slavenība LV un visi grib zināt par viņu visu. Kaut vai šodienas jautājums-vai vēlaties jautājumus-atbildes no Ševketa? Comoon,Jeļena,izbaudat brīžus,kas jums doti trijatā vai divatā,tā jau tik maz esat kopā un beidz iepirst netā katru atvesto bulku!
vilkluse @ 31.07.2023 15:38a gurķi kur audzēti? dakšiņas kur ražotas? varbūt kāda ir atradusi, kurā veikalā aizkari pirkti un cik maksāja?
un ugunsmeita obvs ir tā pati hardluxury ar citu parūku galvā. ja gribi, lai tevi neatpazīst pēc 2 teikumiem, iemācies nerakstīt kā pokemons