fioanaa @ 28.07.2023 21:36
Visas mēs ar špakteli un iepozējot labi izskatāmies, tajā skaitā arī Jeļenai ir bildes, kur nevar piesieties. Tikai nestāsti, ka šāds feiss šai pārmālētai Bārbijai ir 24 stundas diennaktī. ? Acis mellas, ar biezām ēnām sazīmētas, pielīmētas mākslīgās skropstas, vaigu kauli bronzerēti. Tā tak mālē visādas vizāžistes, kad taisa full make up look. Var jau melot, bet nevajag d.st. Pēc vienas pāršpaktelētas bildes spriest ir negodīgi.
BalamuteSallija vari iet laizīties tālāk ar 60gadīgu papuci. Hermes someli nopelnīji? ?
MiniMe33 @ 28.07.2023 21:44
Pati uzkrasojos ??
paradi savu, paradisu savu , ne jau es to bildi ieliku un ne es pati sevi saucu par simpatisko, un man make up aiznem max 5 min diena lai izskatitos taa, lol.fioanaa @ 28.07.2023 21:59
Tu taču pati tik ļoti te daudzos komentāros pļūtīji par filtriem, fotožopu, špakteļiem, bet sanāk pati sakrāsojies tā, ka bez visa špakteļa būtu pilnīgi cits cilvēks. Parādi savu īsto seju, simpātiskā! ?
vilkluse @ 28.07.2023 22:12omg, nu tak tā slimā pati no sava ntā profila to bildi ielika, lai var palepoties, kāda skaistule. labi iemācījusies facetune. var iegooglēt viņas vārdu un paskatīties bildes Santa.lv, vidējā latviete. noteikti nav neglīta, bet nekādā bārbija vai uber skaistule arī nav. +tas ir 4 gadus atpakaļ. tagad gan jau vē krunkaināka
fioanaa @ 28.07.2023 21:36
Visas mēs ar špakteli un iepozējot labi izskatāmies, tajā skaitā arī Jeļenai ir bildes, kur nevar piesieties. Tikai nestāsti, ka šāds feiss šai pārmālētai Bārbijai ir 24 stundas diennaktī. ? Acis mellas, ar biezām ēnām sazīmētas, pielīmētas mākslīgās skropstas, vaigu kauli bronzerēti. Tā tak mālē visādas vizāžistes, kad taisa full make up look. Var jau melot, bet nevajag d.st. Pēc vienas pāršpaktelētas bildes spriest ir negodīgi.
BalamuteSallija vari iet laizīties tālāk ar 60gadīgu papuci. Hermes someli nopelnīji? ?
vilkluse @ 28.07.2023 22:12omg, nu tak tā slimā pati no sava ntā profila to bildi ielika, lai var palepoties, kāda skaistule. labi iemācījusies facetune. var iegooglēt viņas vārdu un paskatīties bildes Santa.lv, vidējā latviete. noteikti nav neglīta, bet nekādā bārbija vai uber skaistule arī nav. +tas ir 4 gadus atpakaļ. tagad gan jau vē krunkaināka
amoreamore @ 28.07.2023 22:21
Iegūglēju viņu, skaista sieviete arī bez full make-up, šeit tiešām nesaprotu piepisienu. Reāli simpātiska sieviete :D
Izskatās arī, ka viņa ir tiešām ideāla neideālā mamma, atšķirībā no Karadžanas, kas jūk prātā, lai tikai parādītu mums savu perfektumu
vilkluse @ 28.07.2023 22:29https://failiem.lv/u/kxurwt3k9
man izskatās, ka augšējā bildē jau esi atklājusi facetune, bet apakšējā vēl neesi ?
tu noteikti zini, kas es esmu ?? es tevi zinu tikai dēļ šis diskusijas, lol
vilkluse @ 28.07.2023 22:29https://failiem.lv/u/kxurwt3k9
man izskatās, ka augšējā bildē jau esi atklājusi facetune, bet apakšējā vēl neesi ?
tu noteikti zini, kas es esmu ?? es tevi zinu tikai dēļ šis diskusijas, lol
Ivy Blanks @ 28.07.2023 22:35
Paldies, vilkluse. Šādu atklājumu dēļ pārliecinos, ka Jeļena tomēr ir visdabīgākā, un mēs redzam viņu tādu, kāda viņa ir, neslēpjoties aiz špakteļa un filtriem.
MiniMe33 @ 28.07.2023 22:35
Apakšeja bilde es esmu paris menešus pec 3
Dzemdibam ar + 10 kg un bez lupu fillera , face tune tu :D bet
Vispar ta bilde ko ieliki ir ar kut ko apstradata , nezand nu ar ko man viena meitene to izdarija :) bet esmu sobrid 10 kg vieglaka ka “apaksejas bildes” un tas loooti daudz ko maina izskataa ?
Ivy Blanks @ 28.07.2023 22:38
Nu nevajag tagad attaisnoties. Visas jau redzēja, kāda tu esi patiesībā. Paldies, un uz redzēšanos :)
MiniMe33 @ 28.07.2023 22:41
Čau jelena ?