Danuta @ 21.07.2023 13:44
Kurā vietā tu redzi, ka Stefānijas acis ir dažādas? Viens pret viens pret Ļenas apaļīgo seju. ? Paskaties Ļenas kriminālos ēst gatavošanas video, kur var redzēt, ka cilvēks imitē savu darbību bet ņihuja neko nesaprot no tā visa, kā, piemēram, karbonāžu cepšana. Šajos video ļoti var redzēt, ka Ļena grib kontrolēt visu ko dara sīkā, viņai ir dusmas caur smaidu, ka sīkā ir apēdusi visu sieru. Tad Tev šķiet, ka Ļena negribēs piespiest sīkajai taisīt operācijas, ja redzēs, ka vienaudži viņu apsmej? Kas ir pat ļoti ticams ne tikai sejas dēļ, bet drēbju dēļ.
Ivy Blanks @ 21.07.2023 13:46
Tu nu gan esi pretīga. Tāda pati kā Raita. Mazā čiepa ir ļoti simpātiska meitene.
Danuta @ 21.07.2023 13:44
Kurā vietā tu redzi, ka Stefānijas acis ir dažādas? Viens pret viens pret Ļenas apaļīgo seju. ? Paskaties Ļenas kriminālos ēst gatavošanas video, kur var redzēt, ka cilvēks imitē savu darbību bet ņihuja neko nesaprot no tā visa, kā, piemēram, karbonāžu cepšana. Šajos video ļoti var redzēt, ka Ļena grib kontrolēt visu ko dara sīkā, viņai ir dusmas caur smaidu, ka sīkā ir apēdusi visu sieru. Tad Tev šķiet, ka Ļena negribēs piespiest sīkajai taisīt operācijas, ja redzēs, ka vienaudži viņu apsmej? Kas ir pat ļoti ticams ne tikai sejas dēļ, bet drēbju dēļ.
Ivy Blanks @ 21.07.2023 13:46
Tu nu gan esi pretīga. Tāda pati kā Raita. Mazā čiepa ir ļoti simpātiska meitene.
sinddyy @ 21.07.2023 13:53
Jeļenai ir apaļas "suņa" acis, bet Stefānijai mandeļveida, tādas kā tētim. Lasot tavus komentus, ļoti spiežas cauri nepamatots naids un agresivitāte. Kā var iedomāties, ka viņa pārspīlēti kontrolē?! Viņa uzpasē tik daudz, cik jebkura cita mamma, kad gatavo kopā ar bērniem! Vai ko, ļaut izdemolēt un izmētāt visas sastāvdaļas??? Viņa taču netaisa rubriku "gatavo mans bērns"! Pati tak padomā ar savām vistas smadzenītem. ?
Danuta @ 21.07.2023 14:06
Vistas smadzenes ir Tev, ja neredzi, ka viss ko dara Jeļena ir cirks. Mani neinteresē sīkās acu uzbūve, bet tas, ka sejas ir vienādas un tā ir Ļenas karma gribēja izbēgt, bet, ups, nesanāca. Šeit bija komentārs par Jasmīnas un Jeļenas grūto bērnību kāda var pakomentēt? Jo kam ir jānotiek, lai divas māsas saietu tādā sviestā kādā ir pašlaik. Jasmīnu glābj tas ka viņas vecis ir bagāts krievs, bet Ļenas Ševkets naudiņu pat neiedod mēnešbiļetei, ja jābrauc pa zaķi.
Nav runa par to, ko ļauj vai neļauj darīt, Ļena vnk nemāk taisīt ēst un ēdiens viņai izraisa pretīgumu, tādēļ ir jāmelo visiem, lai neviens neuzdotu vairāk jautājumus par šo tēmu.
sinddyy @ 21.07.2023 14:12
Tu esi maita! Ko tu atkal piepisies viņas māsai? Ja tev ir sakrājusies žults pret Jeļenas ekshibicionismu, tas nenozīmē ka jānodirš viņas māsa, kurai ar to nav nekāda sakara! Kurā vietā tad viņai kas sagajis uz īso??? Un kurā vietā viņām bija sliktā bērnība??? Viņas vīrs arī nav nekāds krievs. Lol ? var jau melot, bet nevajag dirst!
kapibara @ 21.07.2023 12:20
Minime - Raita Uzule.
Karadžanas nīdēja un Elīnas draudzenīte.?
3 dēlu māte.
Ja viņa var būt Elīnas draudzene, tad vinai galvu nav ok.
Danuta @ 21.07.2023 14:28
Gribu un piepišos, nepatīk, nelasi. Varbūt iedzer kādas nomierinošas zālītes un izej pastaigā? Nerviņus arī tā kā vajadzētu paārstēt Tev. ☺
Pat slikto bērnību cita te rakstīja, nevis es. Tās, kas seko šim duo jau padsmit gadus, varētu pakomentēt viņu slimās attiecības ar ēdienu un to ka Ļenas vienmēr ir bijusi Jasmīnas ēnā. Jautājums kas notiek tajā ģimenītē. Turks ir redzējis Ļenas jaunību dienas bildes? Un ko abu ģimenes domā par šīm fiktīvajām precībām?
Detectiv777 @ 21.07.2023 12:23
Raita ir traka vecene no facebook, kādreiz cītīgi visas par resnām un pumpainām nodirsa māmiņu forumā, pēc tam pārvilkās uz anglijas māmiņām un tur visas pa resnām nosaukāja, ja kādai nesakrita viedoklis ar miss visumu Uzuli tad momentāli tika nolikta no galvas līdz papēžiem, visideālākā māte kura gadiem parazitēja uz vīra kakla un ar to lepojās, nu jau krietnu laiku bija nozudusi no interneta, sakasijās ar savu padrugu Kristīni Miljoni , jo izrādijās ka abas ne tikai kopistiski nodirš visus par visu, bet aiz muguras apdirsa arī viena otru. Viena par otru iznesa netīro veļu internetā un Uzules depresija to neizturēja un izgaisa no visiem forumiem, vai arī tika nobloķēta par savu nemitīgo diršanu.
Pontojās ka vīrs šai visu pērk visu dod, bet kā nu ne, ja vīrs nodarbojās ar nelegālām mahinācijām, tad nu šis forums bija pēdējā vieta kur Uzules kundzei vajadzēja ienākt par kādu paņirgt.
Tas tā— lielos vilcienos.
u.62cd5b2a78696 @ 20.07.2023 22:40
Nav okei, man personīgi besī viss, kas saistīts ar bārbijām ? Jā, Madarai ar meitu bārbijdrēbes izskatās labāk, jo piesaistīts fotogrāfs, ir dažādi tērpi un vide, kamēr Jeļena bildē 100 selfijus :)
Ja es būtu bārbiju fane, izvēlētākos ilgtspējīgākas drēbes kā daru, piemēram, ar mūsu ģimenes mīļāko tēmu apdrukām. Nu, lai nav jāizmet pēc 3 mazgāšanām. Pepco džemperi diemžēl ilgi nekalpos.
Highlife @ 21.07.2023 11:54
Āha. Uzule, kura savā Meitenes Anglijā grupā salika pretīgus rasistiskus izteikumus par melnādainiem vēl dzīvojot UK. Tā vietā, lai atvainotos, viņa izmeta visas dalībnieces, kuras uzdrošinājās iebilst pret (plus vēl izmeta arī visas meitenes no grupas, kurām ģimenes locekļi bija citas rases).
Sapuvis čūskulēns ir ļoti pareizs apraksts šim cilvēkam.
Uz LV pārvācās skaļi, bet atpakaļ uz UK gan klusi atbrauca.
Uvavy @ 21.07.2023 15:28
Tak neviens nav Bārbijas fans. Tas ir īslaicīgs trends pamatots uz filmas iznākšanu. Man tagad vairākām paziņām storijos krekliņi ar Bārbiju.
Man tas arī nešķiet vizuāli pievilcīgi, bet nu nejau tagad visu laiku visi šie pieaugušie cilvēki tā staigās.
Quickyy. @ 21.07.2023 15:26Nu viss. Elīna un Raita ir ierāvušās stūrī. Atklājāt viņu patieso būtību. ? Pašām laikam kauns palika ??
Uvavy @ 21.07.2023 15:25Danuta ir slims cilvēks.
Man Jeļenas meita šķiet ļoti simpātiska, jo patīk bērni, kas piedzimst jauktas ādas krāsas ģimenē.
Taču es neatbalstu neviena bērna nolikšanu par izskatu, to pašu esmu teikusi arī, piemēram, Kiviču diskusijā par viņu bērniem. Tas ir tiešām slimi, ja pieauguši cilvēki kaut ko negatīvi izsakās par bērna izskatu.