Karadžanas fenomens jeb "tumšās dvēseles" nedienas.

Patīk
Reitings 15916
Reģ: 12.07.2022
Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas 😁
20.06.2023 15:18 |

Reitings 611
Reģ: 12.01.2021
Quickyy. @ 20.07.2023 18:31
Tā Raita jau pec skata ir diezgan OK bet iekšēji gan sapuvis čūskulēns ?

Kādu zupas šķīvi esmu tev izēdusi ?
20.07.2023 18:36 |

Reitings 4880
Reģ: 27.03.2023
MiniMe33 @ 20.07.2023 18:16

Es domāju ka man nav bijusi zoda un deguna operācija un turku zobi , bet tāpat izskatos normāli ne afigena skaistule ne neglītene, neesmu nekāda influencere un nefilmeju katru ritu savas brokastis uz 20 skivisiem , lidz ar to ko tur diskutet. Bet ja tik loti visas verte radi savu dievišķo skaistumu, noteikti nogibsu no skaudibas ieraugot kā izskatas īsta skaistule , ko tad mēs te dīvānā pirdējas saprotam.

Bet vienu momentu ļoti gribēji būt influencere un FB reklamējies, mēģināji vākt sekotājus un čušš vien sanāca.
Pēc izskata esi simpātiska, daudz labāk izskaties nekā Jeļena, Elīna un arī ar kko atšķiries no pelēkās masas. Un nerunājot tikai par izskatu- ir vīrs un 3 bērni būtu pat tēmas par ko stāstīt un rādīt. Tikai kaut kas Tevi visu laiku “aiztur” un nevari atvērties, tāpēc tusē pa forumiem un skaties uz citām, kurām izdevās to ko pašai gribējās.
20.07.2023 18:40 |

Reitings 4880
Atceros vēl kā Live taisīji FB, kad pārcēlies no Uk uz Latviju. Tad arī Tevi ievēroju un pat klausījos ko stāsti.
20.07.2023 18:43 |

Reitings 142
Reģ: 10.04.2023
.
20.07.2023 18:45 |

Reitings 611
Ne visi grib un var būt influenceri, tieši tapec lai par mani nerunatu ka par šo Jelenu es izvelos nebut influencere bet tuset ar jums foruma un padiskutet par šiem interesantajiem cilvēciņiem.
Tiesa gan mana dzīve lai cik skumja nebutu ir krietni interesantaka par Karadžas istabu , truku un braukšanu ar zaķi .
20.07.2023 19:02 |

Patīk
Reitings 2783
Reģ: 08.05.2022
MiniMe33 @ 20.07.2023 18:19
Šaja foruma ir “mobings “ ari pret Elinu Didrihsoni , Kivičlieni, un simtiem ietekmeļu, bet nevienu citu te tik karsti neaizstāv kā šo “mākslīgo skaistuli” Karadžanu. Pati tacu vina sevi par klaunu pataisa, neviens cits ?

Aizstāv, aizstāv, Didrihsonu diskusijā tak daudz tādas bijušas, bet vienmēr tiek sauktas par fanēm un visu pārējo. Tur jau sen ir meičas sapratušas, ka par Didrihsoniem neko labu rakstīt nedrīkst. Noēdīs ar sāli.
20.07.2023 19:03 |

Reitings 156
Reģ: 01.08.2020
MiniMe33 tu pati sevi šeit atklāji, paprasot lai Elīna nopublicē tavu Ig 😅 tātad tu gribi lai par tevi arī parunā. 🤣 loğika ?
20.07.2023 19:08 |

Reitings 4880
MiniMe33 @ 20.07.2023 19:02
Ne visi grib un var būt influenceri, tieši tapec lai par mani nerunatu ka par šo Jelenu es izvelos nebut influencere bet tuset ar jums foruma un padiskutet par šiem interesantajiem cilvēciņiem.
Tiesa gan mana dzīve lai cik skumja nebutu ir krietni interesantaka par Karadžas istabu , truku un braukšanu ar zaķi .

Kāpēc domā, ka par Tevi runātu kā par Jeļenu? Ne jau visi tiek aprunāti un nolieti ar samazgu spaiņiem.
Ļoti jūtās, ka neesi par sevi pārliecināta, tāpēc arī mēģini sevi izcelt un it kā likties labāka par citām, kas sevi izvēlas publicēt.
20.07.2023 19:08 |

Reitings 611
TuunEs @ 20.07.2023 19:08

Kāpēc domā, ka par Tevi runātu kā par Jeļenu? Ne jau visi tiek aprunāti un nolieti ar samazgu spaiņiem.
Ļoti jūtās, ka neesi par sevi pārliecināta, tāpēc arī mēģini sevi izcelt un it kā likties labāka par citām, kas sevi izvēlas publicēt.

Kapec es jutos labaka par citam ? Es ta galigi nejutos vienkarsi man nav problemu atklat manu vaardu. Vai runa vai ne man vienalga, nevienu te ta ipasi nenolieku , un cik nu zinu tad Jelena tw no daudziem profiliem noliek Elinu bet par Jelenu vairakas meitenes te raksta to pasu- nu nav nekada dieviete .
20.07.2023 19:13 |

Reitings 156
Reģ: 01.08.2020
https://failiem.lv/f/ggmh8pcd5
20.07.2023 19:14 |

Reitings 8353
Reģ: 13.04.2022
Quickyy. @ 20.07.2023 18:31
Tā Raita jau pec skata ir diezgan OK bet iekšēji gan sapuvis čūskulēns ?

Es neteiktu, ka viņa ir sapuvis čūskulēns. Kaut ko tādu baigi sliktu viņa te neraksta, viss normas robežās, nu sēž viņa forumos. Es arī sēžu, un Tu sēdi, un vēl daudzas, kas tie tāds?
Es, starp citu, vispār nesaprotu prikolu, kad saka “sēž forumā un spļauj indi”. Vai tad tas nav labi? :D te izspļauj visu žulti un mājās ir lieliska sieva un māte. :)
20.07.2023 19:30 |

Reitings 405
Reģ: 14.06.2023
Elīnai patiešām briesmīgs izskats un komentāri, bet par Raitu nepiekrītu, paskatījos Facebook, izskatās labi. Viņas komentārus gan nesaprotu, nu to Elīnas atbalstīšanu un Jeļenas nolikšanu.
20.07.2023 19:33 |

Reitings 405
Reģ: 14.06.2023

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Uvavy @ 20.07.2023 20:47
Pepco un Bārbija
https://www.instagram.com/p/Cu7XU4LMB6R/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
?

Man likās, ka tās ir pidžamas 😀
20.07.2023 20:52 |

Reitings 230
Reģ: 31.05.2022
Lasu tos komentārus, un nevaru iebraukt. Sakrājušies daudz jautājumi.
Pirmkārt, ironiski, ka tad, kad Karadžana uzvelk Pepco Bārbijdžemperīti, tad ir jāierēc, bet tad, kad tos pašus Pepco džemperīšus uzvelk Raabe vai Strēle, tad viss ir ok. Tad kā tur īsti ir, ir vai nav jāierēc par tiem Pepco džemperīšiem? Vai arī te jau sākas cilvēku šķirošana un diskriminācija, un viss ir atkarīgs no tā, kurš tieši uzvelk šo džemperīti?
Nākamais man nav skaidrs, kāpēc viņu dēvē par pašpasludināto bārbiju. Kurr viņa to sludināja? Vai arī jūs pašas pasludinājāt, un piedēvējat to viņai? Man izklausās pēc otrā varianta. Viss, ko es redzēju, ka viņa tikai uzvilka to džemperi. Uzreiz jāsludinās par Bārbiju? Tad jau Raabe un Strēle arī ir pašpasludinātās Bārbijas. Un tad jau visa pasaule arī.
Un nākamais, runājot par visu pasauli, labāk tad jau būtu klusējušas, ja nezinājāt par šo trendu iepriekš😃 Kā tikko K. izvietoja pirmos storijus ar "trendveidīgajiem" bārbijuzrakstiem, tad uzreiz jānodirš, ka tas tikai Pepco trends. Nezinot, ka tas vispār ir vispasaules trends...
Ā, un vēl. Tās Hiacintes publicētās Zaras baikas izskatās pavisam savādāk, nekā Pepco. Varbūt viņai gribējās tieši to samtaino pidžamdžemperi nevis sportisko baiku ar kapuci? Piekritīšu, ka tas samta izskatās mīlīgāks, un, ja man būtu jāizvēlas, es arī savu izvēli izdarītu Pepco labā. Nevis zīmola labā bet tajā, kas man vairāk patīk.
20.07.2023 22:30 |

Reitings 230
Te bija jautājums, kur nozuda Elīna, kāpēc vairs nav neviena komentāra no viņas. Man liekas, viņa lasa šo visu un ahu*evajet no tiem neglaimojošiem komentāriem par viņu 😃 Domā, labāk neiesaistīsies, lai šis ātrāk norimstās 😃 Tad neh šeit līst ar savu pļūteni, ja pašai nepatīk, kad cilvēki pasaka taisnību!
20.07.2023 22:36 |

Patīk
Reitings 15916
Ivy Blanks @ 20.07.2023 22:30
Lasu tos komentārus, un nevaru iebraukt. Sakrājušies daudz jautājumi.
Pirmkārt, ironiski, ka tad, kad Karadžana uzvelk Pepco Bārbijdžemperīti, tad ir jāierēc, bet tad, kad tos pašus Pepco džemperīšus uzvelk Raabe vai Strēle, tad viss ir ok. Tad kā tur īsti ir, ir vai nav jāierēc par tiem Pepco džemperīšiem? Vai arī te jau sākas cilvēku šķirošana un diskriminācija, un viss ir atkarīgs no tā, kurš tieši uzvelk šo džemperīti?
Nākamais man nav skaidrs, kāpēc viņu dēvē par pašpasludināto bārbiju. Kurr viņa to sludināja? Vai arī jūs pašas pasludinājāt, un piedēvējat to viņai? Man izklausās pēc otrā varianta. Viss, ko es redzēju, ka viņa tikai uzvilka to džemperi. Uzreiz jāsludinās par Bārbiju? Tad jau Raabe un Strēle arī ir pašpasludinātās Bārbijas. Un tad jau visa pasaule arī.
Un nākamais, runājot par visu pasauli, labāk tad jau būtu klusējušas, ja nezinājāt par šo trendu iepriekš? Kā tikko K. izvietoja pirmos storijus ar "trendveidīgajiem" bārbijuzrakstiem, tad uzreiz jānodirš, ka tas tikai Pepco trends. Nezinot, ka tas vispār ir vispasaules trends...
Ā, un vēl. Tās Hiacintes publicētās Zaras baikas izskatās pavisam savādāk, nekā Pepco. Varbūt viņai gribējās tieši to samtaino pidžamdžemperi nevis sportisko baiku ar kapuci? Piekritīšu, ka tas samta izskatās mīlīgāks, un, ja man būtu jāizvēlas, es arī savu izvēli izdarītu Pepco labā. Nevis zīmola labā bet tajā, kas man vairāk patīk.

Nav okei, man personīgi besī viss, kas saistīts ar bārbijām 😁 Jā, Madarai ar meitu bārbijdrēbes izskatās labāk, jo piesaistīts fotogrāfs, ir dažādi tērpi un vide, kamēr Jeļena bildē 100 selfijus :)
Ja es būtu bārbiju fane, izvēlētākos ilgtspējīgākas drēbes kā daru, piemēram, ar mūsu ģimenes mīļāko tēmu apdrukām. Nu, lai nav jāizmet pēc 3 mazgāšanām. Pepco džemperi diemžēl ilgi nekalpos.
20.07.2023 22:40 |

Patīk
Reitings 15916
Ivy Blanks @ 20.07.2023 22:36
Te bija jautājums, kur nozuda Elīna, kāpēc vairs nav neviena komentāra no viņas. Man liekas, viņa lasa šo visu un ahu*evajet no tiem neglaimojošiem komentāriem par viņu ? Domā, labāk neiesaistīsies, lai šis ātrāk norimstās ? Tad neh šeit līst ar savu pļūteni, ja pašai nepatīk, kad cilvēki pasaka taisnību!

Simtpunkti drīz būs atpakaļ 😁
20.07.2023 22:40 |

10 gadi
Reitings 5407
Reģ: 29.01.2009
Ivy Blanks @ 20.07.2023 22:36
Te bija jautājums, kur nozuda Elīna, kāpēc vairs nav neviena komentāra no viņas. Man liekas, viņa lasa šo visu un ahu*evajet no tiem neglaimojošiem komentāriem par viņu ? Domā, labāk neiesaistīsies, lai šis ātrāk norimstās ? Tad neh šeit līst ar savu pļūteni, ja pašai nepatīk, kad cilvēki pasaka taisnību!
Pāris lapas atpakaļ viņa pateica, ka viss, tas būs pēdējais komentārs no viņas puses par Karadžu, bet pēc tam vairāku lapušu garumā cepās ar pāris citām forumniecēm par Karadžu un tad, kad uzradās, kas sāka nodirst Elīnu, tad pēkšņi pašpārliecinātā Elīna pazuda. Smeiklīgi šo visu vērot😂
Un par Raitu Uzuli arī varētu daudz ko pastāstīt, pati gan jau atceries Čūsku midzeni un Indes podu? Kad atklājās, kas ir zem viņas profila, nemaz nenobrīnijos, ka viņa nodirš katru Karadžas pirdienu. Cilvēkam tas ir asinīs pazemot kādu, kas ir zemāks par viņu. Tiesa gan, komunikācija gan ir stirpi uzlabojusies un nav vairs tik rupja. Un tiešām brīnos, ka tāda kā Raita, kura skatās uz citiem no augšas, draudzējās ar tādu kā Elīnu. Un es arī kaut kad senāk atpakaļ redzēju Raitas live fb un nodomāju, re cik forši, meitene mainījusies, tāda jauka, bet beigās izrādās, ka nekas nav mainījies, tik uzlikta piemilīgās meitenītes maska.
20.07.2023 23:09 |

Reitings 230
kapriza__ @ 20.07.2023 23:09
Pāris lapas atpakaļ viņa pateica, ka viss, tas būs pēdējais komentārs no viņas puses par Karadžu, bet pēc tam vairāku lapušu garumā cepās ar pāris citām forumniecēm par Karadžu un tad, kad uzradās, kas sāka nodirst Elīnu, tad pēkšņi pašpārliecinātā Elīna pazuda. Smeiklīgi šo visu vērot?
Un par Raitu Uzuli arī varētu daudz ko pastāstīt, pati gan jau atceries Čūsku midzeni un Indes podu? Kad atklājās, kas ir zem viņas profila, nemaz nenobrīnijos, ka viņa nodirš katru Karadžas pirdienu. Cilvēkam tas ir asinīs pazemot kādu, kas ir zemāks par viņu. Tiesa gan, komunikācija gan ir stirpi uzlabojusies un nav vairs tik rupja. Un tiešām brīnos, ka tāda kā Raita, kura skatās uz citiem no augšas, draudzējās ar tādu kā Elīnu. Un es arī kaut kad senāk atpakaļ redzēju Raitas live fb un nodomāju, re cik forši, meitene mainījusies, tāda jauka, bet beigās izrādās, ka nekas nav mainījies, tik uzlikta piemilīgās meitenītes maska.

+ man tieši liekas, ka vajag nodist tādus iekšēji sapuvušus cilvēkus, kas kaitē citiem, piemēram Didī un Kiviči ir pamatoti, Elīna hārdija arī pamatota, visus pēc kārtas nodirš, Raitai vajadzētu pa smadzenēm kārtīgi sadot, jo tieši viņas taisa lielāko mobingu. Un te dažas forumietes vēl. Nevis piekasīties tam, kā kurš izskatās. Hārdijai lūpas pretīgas, tad jā, var nodirst, jo pati tādas sataisījusi. Karadžanai lūpas šķības no dzimšanas, pati rakstīja, tad kāpēc jānodirš? Tas pats, ka šausmīgi nekorekti bija nodirst Skrīveri par viņas sejas asimetriju. Nodirst Karadžanu par to, ka nelieto filtrus, un āda sausa? Draudziņ mīļie, viņai vairs nav 18, bet par filtru nelietošanu var tikai paslavēt, nevis mobingot, ka "viņai vispār nevajadzētu taisīt storijus". Savam vecumam viņa pat izskatās ļoti labi un nevienu nenodirš publiski, nevienam nekaitē, tad kāpēc cilvēks jānodirš pilnībā ne par ko?
20.07.2023 23:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits