Quickyy. @ 20.07.2023 18:31Tā Raita jau pec skata ir diezgan OK bet iekšēji gan sapuvis čūskulēns ?
MiniMe33 @ 20.07.2023 18:16
Es domāju ka man nav bijusi zoda un deguna operācija un turku zobi , bet tāpat izskatos normāli ne afigena skaistule ne neglītene, neesmu nekāda influencere un nefilmeju katru ritu savas brokastis uz 20 skivisiem , lidz ar to ko tur diskutet. Bet ja tik loti visas verte radi savu dievišķo skaistumu, noteikti nogibsu no skaudibas ieraugot kā izskatas īsta skaistule , ko tad mēs te dīvānā pirdējas saprotam.
MiniMe33 @ 20.07.2023 18:19Šaja foruma ir “mobings “ ari pret Elinu Didrihsoni , Kivičlieni, un simtiem ietekmeļu, bet nevienu citu te tik karsti neaizstāv kā šo “mākslīgo skaistuli” Karadžanu. Pati tacu vina sevi par klaunu pataisa, neviens cits ?
MiniMe33 @ 20.07.2023 19:02Ne visi grib un var būt influenceri, tieši tapec lai par mani nerunatu ka par šo Jelenu es izvelos nebut influencere bet tuset ar jums foruma un padiskutet par šiem interesantajiem cilvēciņiem.
Tiesa gan mana dzīve lai cik skumja nebutu ir krietni interesantaka par Karadžas istabu , truku un braukšanu ar zaķi .
TuunEs @ 20.07.2023 19:08
Kāpēc domā, ka par Tevi runātu kā par Jeļenu? Ne jau visi tiek aprunāti un nolieti ar samazgu spaiņiem.
Ļoti jūtās, ka neesi par sevi pārliecināta, tāpēc arī mēģini sevi izcelt un it kā likties labāka par citām, kas sevi izvēlas publicēt.
Quickyy. @ 20.07.2023 18:31Tā Raita jau pec skata ir diezgan OK bet iekšēji gan sapuvis čūskulēns ?
Uvavy @ 20.07.2023 20:47Pepco un Bārbija
https://www.instagram.com/p/Cu7XU4LMB6R/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
?
Ivy Blanks @ 20.07.2023 22:30Lasu tos komentārus, un nevaru iebraukt. Sakrājušies daudz jautājumi.
Pirmkārt, ironiski, ka tad, kad Karadžana uzvelk Pepco Bārbijdžemperīti, tad ir jāierēc, bet tad, kad tos pašus Pepco džemperīšus uzvelk Raabe vai Strēle, tad viss ir ok. Tad kā tur īsti ir, ir vai nav jāierēc par tiem Pepco džemperīšiem? Vai arī te jau sākas cilvēku šķirošana un diskriminācija, un viss ir atkarīgs no tā, kurš tieši uzvelk šo džemperīti?
Nākamais man nav skaidrs, kāpēc viņu dēvē par pašpasludināto bārbiju. Kurr viņa to sludināja? Vai arī jūs pašas pasludinājāt, un piedēvējat to viņai? Man izklausās pēc otrā varianta. Viss, ko es redzēju, ka viņa tikai uzvilka to džemperi. Uzreiz jāsludinās par Bārbiju? Tad jau Raabe un Strēle arī ir pašpasludinātās Bārbijas. Un tad jau visa pasaule arī.
Un nākamais, runājot par visu pasauli, labāk tad jau būtu klusējušas, ja nezinājāt par šo trendu iepriekš? Kā tikko K. izvietoja pirmos storijus ar "trendveidīgajiem" bārbijuzrakstiem, tad uzreiz jānodirš, ka tas tikai Pepco trends. Nezinot, ka tas vispār ir vispasaules trends...
Ā, un vēl. Tās Hiacintes publicētās Zaras baikas izskatās pavisam savādāk, nekā Pepco. Varbūt viņai gribējās tieši to samtaino pidžamdžemperi nevis sportisko baiku ar kapuci? Piekritīšu, ka tas samta izskatās mīlīgāks, un, ja man būtu jāizvēlas, es arī savu izvēli izdarītu Pepco labā. Nevis zīmola labā bet tajā, kas man vairāk patīk.
Ivy Blanks @ 20.07.2023 22:36Te bija jautājums, kur nozuda Elīna, kāpēc vairs nav neviena komentāra no viņas. Man liekas, viņa lasa šo visu un ahu*evajet no tiem neglaimojošiem komentāriem par viņu ? Domā, labāk neiesaistīsies, lai šis ātrāk norimstās ? Tad neh šeit līst ar savu pļūteni, ja pašai nepatīk, kad cilvēki pasaka taisnību!
Pāris lapas atpakaļ viņa pateica, ka viss, tas būs pēdējais komentārs no viņas puses par Karadžu, bet pēc tam vairāku lapušu garumā cepās ar pāris citām forumniecēm par Karadžu un tad, kad uzradās, kas sāka nodirst Elīnu, tad pēkšņi pašpārliecinātā Elīna pazuda. Smeiklīgi šo visu vērot😂Ivy Blanks @ 20.07.2023 22:36Te bija jautājums, kur nozuda Elīna, kāpēc vairs nav neviena komentāra no viņas. Man liekas, viņa lasa šo visu un ahu*evajet no tiem neglaimojošiem komentāriem par viņu ? Domā, labāk neiesaistīsies, lai šis ātrāk norimstās ? Tad neh šeit līst ar savu pļūteni, ja pašai nepatīk, kad cilvēki pasaka taisnību!
kapriza__ @ 20.07.2023 23:09Pāris lapas atpakaļ viņa pateica, ka viss, tas būs pēdējais komentārs no viņas puses par Karadžu, bet pēc tam vairāku lapušu garumā cepās ar pāris citām forumniecēm par Karadžu un tad, kad uzradās, kas sāka nodirst Elīnu, tad pēkšņi pašpārliecinātā Elīna pazuda. Smeiklīgi šo visu vērot?
Un par Raitu Uzuli arī varētu daudz ko pastāstīt, pati gan jau atceries Čūsku midzeni un Indes podu? Kad atklājās, kas ir zem viņas profila, nemaz nenobrīnijos, ka viņa nodirš katru Karadžas pirdienu. Cilvēkam tas ir asinīs pazemot kādu, kas ir zemāks par viņu. Tiesa gan, komunikācija gan ir stirpi uzlabojusies un nav vairs tik rupja. Un tiešām brīnos, ka tāda kā Raita, kura skatās uz citiem no augšas, draudzējās ar tādu kā Elīnu. Un es arī kaut kad senāk atpakaļ redzēju Raitas live fb un nodomāju, re cik forši, meitene mainījusies, tāda jauka, bet beigās izrādās, ka nekas nav mainījies, tik uzlikta piemilīgās meitenītes maska.