Uvavy @ 20.07.2023 11:55
Spogulī redzi sevi skaistuli? Tad tev spoguļattēls smadzenēs nolasās tikpat izkropļoti, cik citām, kas sirgst no injekciju, operāciju atkarības. Bet, ņemot vērā, cik ļoti ņemies ap un par Jeļenu, ir skaidrs, ka spogulis tev rāda pareizi, saproti, ka neesi pat ne pievilcīga, kur nu vēl skaista, tāpēc noniecini Jeļenas izskatu.
Bambusiks @ 20.07.2023 11:01
Kādreiz bija pašsludinātā Olsena. Kaut no Olsenām ,kā līdz mēnesim.
Bet jā ,piekrītu vīrs galīgi neromantisks.
Man draudzenei vīrs turks, ok viņi nav uz tādām lietām tendēti, kā ziedi končas. Bet gan zelts. Savu sievieti apber ar zeltu.
Ivy Blanks @ 20.07.2023 12:04
+++
HARDLUXURY Tu patiešām izskaties ļoti slikti. Es taču zinu, kā tu reāli dzīvē izskaties. Nu varu 100% saderēt, ka piekasies Jeļenas izskatam tieši tāpēc, ka pašai ir dziļi kompelsi ar sevi un savā galvā. Pat par piemēru ņemsim vecumu. Jeļenai ir cik, 35(?) Bet teikšu godīgi, viņa tāpat izskatās jauneklīgāk par tevi, kurai ir 30(?). Tāpēc nedirs daudz sūdus. Visas pieradušas noskatīties uz filtrotām sejām, un aizmirsa, ka realitāte ir nedaudz savādāka. Ja visas influenceres un ne tikai, noņemtu savas maskas, tad zem viņām slēptos Ēģiptiešu mūmijas. Un liels pluss Jeļenai, ka parāda sevi, kāda viņa ir patiesībā, un nebūt nav tik slikti, pat labak, nekā daža laba ar visiem filtriem.
Uvavy @ 20.07.2023 11:55
Spogulī redzi sevi skaistuli? Tad tev spoguļattēls smadzenēs nolasās tikpat izkropļoti, cik citām, kas sirgst no injekciju, operāciju atkarības. Bet, ņemot vērā, cik ļoti ņemies ap un par Jeļenu, ir skaidrs, ka spogulis tev rāda pareizi, saproti, ka neesi pat ne pievilcīga, kur nu vēl skaista, tāpēc noniecini Jeļenas izskatu.
Dalia @ 20.07.2023 11:46
Nevajag jau uzreiz tā Pepkuci aizvainot. Priekš bērniem, kuri aug pa stundām, vai lietām, kuras palieto un izmet, tā ir top vieta. Tā lai nav žēl mest ārā. Un, kura pieaugusi sieviete nevēlas ar savu 1 gādīgo bērnu vilkt vienādus Bārbijas džemperus, perfekta vieta.
Dalia @ 20.07.2023 13:41
Pag. Es arī gribu palūrēt. Kur var redzēt?
MiniMe33 @ 20.07.2023 13:58Esmu redzejusi dzive gan Karadžu gan Elinu un Elina izskatas 100 x labak . Thanks .
MiniMe33 @ 20.07.2023 13:58Esmu redzejusi dzive gan Karadžu gan Elinu un Elina izskatas 100 x labak . Thanks .
Dalia @ 20.07.2023 13:41
Pag. Es arī gribu palūrēt. Kur var redzēt?
Uvavy @ 20.07.2023 14:29
https://failiem.lv/u/be5c4q85q#/view/xz3js9vwe
Starp citu, par Jeļenas Bārbijas džemperi pateica, ka lupata, bet interesanti, ka pašai savs tops nešķiet lupata.
ikdienā nodarbojies pat darba laikā atsūkājot piebraukātājiem pie paša iecurkņa to gan zin visa IeM.HARDLUXURY @ 20.07.2023 11:54jaa , man skauž Jelenas dzive ? kas vēl? Neveiksmīgās operacijas, 26 kg, kad man nav bet 60, KAS vel???? šito gan tu nevietā iedirsi! Man nav nekas jārāda vai jāizrāda , neesmu influencere, man ir slēgtais profils, kuram var piesekot cilvēki ar saviem īstajiem kontiem un apskatīties kā tad man iet un ar ko ikdienā darbojos!?.. skauž Jelena , jej bogu, Benchik tad jau ari?
jēziņ, tur tak pamatīgas problēmas ar muti, viss uzblīdis,ne tikai lūpas,bet viss apkārt tā kā dzērājiem😂😂😂Uvavy @ 20.07.2023 14:29
https://failiem.lv/u/be5c4q85q#/view/xz3js9vwe
Starp citu, par Jeļenas Bārbijas džemperi pateica, ka lupata, bet interesanti, ka pašai savs tops nešķiet lupata.
gribuiemestkapeiku @ 20.07.2023 15:31jēziņ, tur tak pamatīgas problēmas ar muti, viss uzblīdis,ne tikai lūpas,bet viss apkārt tā kā dzērājiem???
Ivy Blanks @ 20.07.2023 15:47
Viņa arī pati izskatās visu laiku uzblīdusi. Nezinu, varbūt sejas vaibsti tādi po žizņi, bet kā redzu, tā pieblīdusi. Un paskats tāds galīgi nesvaigs, uz pieres kaut kāda krunka, nu fuj.