SantaBarbara @ 20.07.2023 10:46
Man gan liekas ,ka visi influenceri un satura veidotaji pašlaik šo piedzīvo ,ka nav vairs tāda aktivitate no sekotajiem delj tiem algoritmiem,tadel jaliek vecas bildes ,jāprasa like,komentari…
Pati esmu ieverojusi ,ka vairs saviem draugiem bieži bildes “neredzu” jo algoritms izdomajis,ka man nav jaredz ,tapat tie paši like agrak bija vairak salidzinot ar tagad un es neesmu nekada infuencere ,bet nu pienemu ,ka pusei no maniem draugiem tas bildes nav nemaz feed paradijušās IG!
Pienemu ,ka visiem tiem Influenceriem un datora veidotajiem ,tagad gruti laiku pienakuši!
HiacinteBurkaa @ 20.07.2023 09:38
Svaigu bilžu jau nav, Ševkets laimīgi čilo savā Parīzē, kamēr Ļena mauc 18k soļu dienā, lai nebūtu jāpērk e-talons ?
HiacinteBurkaa @ 20.07.2023 10:49
Ak, nē, būs jāmeklē īsts darbs! ?
SantaBarbara @ 20.07.2023 10:50
Neaizmirsti pieminēt,ka dzivo divstāvīgā privātmājā . Ne jau tur kaut kādā mazā dzīvoklītí ?
Kur Brendija vispar palikusi,nav vairs nekadu komentaru…
tagad brendija ir Kapibara 😀SantaBarbara @ 20.07.2023 10:50
Neaizmirsti pieminēt,ka dzivo divstāvīgā privātmājā . Ne jau tur kaut kādā mazā dzīvoklītí ?
Kur Brendija vispar palikusi,nav vairs nekadu komentaru…
Vārdotāja @ 20.07.2023 10:10patiesībā jau tas vīrs viņu nemaz nelutina- kkādi sūda makarūni ar tēju vienreiz mēnesī.
Un tā gaume viņai afigennā- spoguļi, stikliņi, spīdumi.
Pašpasludināta Bārbija, kura sevi izķēmojusi.
HiacinteBurkaa @ 20.07.2023 10:54
Ševketam tā privātmāja? Šo palaidu garām.
HARDLUXURY @ 20.07.2023 11:01tagad brendija ir Kapibara ?
Bambusiks @ 20.07.2023 11:01
Kādreiz bija pašsludinātā Olsena. Kaut no Olsenām ,kā līdz mēnesim.
Bet jā ,piekrītu vīrs galīgi neromantisks.
Man draudzenei vīrs turks, ok viņi nav uz tādām lietām tendēti, kā ziedi končas. Bet gan zelts. Savu sievieti apber ar zeltu.
esmu droša, ka tu 201 reizi neglītāka 😀kapibara @ 20.07.2023 11:17
Var jau melot, bet nevajag dirst.
Tas, ka uzskatu, ka esi neglīta un par sevi nepārliecināta, kompleksaina tītariene, nenozīmē, ka esmu kaut kāda brendija. ??
SantaBarbara @ 20.07.2023 11:17
Jelenai toties ir macaroni ???
HARDLUXURY @ 20.07.2023 11:19esmu droša, ka tu 201 reizi neglītāka ?
Un tagad fiksi “ pamīšus” iekšā pārējos profiilos spiest “unlike “ ak Dievin, tetinj ???
HiacinteBurkaa @ 20.07.2023 11:28
Un Pepčika ģemperis ?
tak beidz smīdināt, ko vel neteiksi 😀😀😀😀😀😀Uvavy @ 20.07.2023 11:49Elīna, tu izskaties briesmīgi. Jeļena patiešām izskatās labāk, pat ar visām operācijām dabiskāk. Nezinu, vai tev kas darīts ar seju vai tie ir filtri, bet jebkurā gadījumā bildēs seja izskatās briesmīga, lūpas milzīgas. Tādēļ tavi rējieni uz Jeļenu ir smieklīgi.
HARDLUXURY @ 20.07.2023 11:50tak beidz smīdināt, ko vel neteiksi ??????
jaa , man skauž Jelenas dzive 😀 kas vēl? Neveiksmīgās operacijas, 26 kg, kad man nav bet 60, KAS vel?😀😀😀 šito gan tu nevietā iedirsi! Man nav nekas jārāda vai jāizrāda , neesmu influencere, man ir slēgtais profils, kuram var piesekot cilvēki ar saviem īstajiem kontiem un apskatīties kā tad man iet un ar ko ikdienā darbojos!😀.. skauž Jelena , jej bogu, Benchik tad jau ari?Uvavy @ 20.07.2023 11:52
Tāpat kā rējieni uz viņas vīru, ja zina, kā izskatās, ar ko nodarbojās utt tavs vīrs. Saprotu, ka gribas noriet Jeļenu, jo pašai dzīve nav tāda, kuru rādīt instagramā, un šeit nu tiešām būs precīzi par to, ka noliec, jo skauž.
P.S. uzreiz likt plusus saviem ierakstiem, mīnusus maniem.. uzlabo savu pašvērtējumu, lai nebūtu tik svarīgi ņemties ar komentāru vērtējumiem, ko tu visu laiku dari.
HARDLUXURY @ 20.07.2023 11:50tak beidz smīdināt, ko vel neteiksi ??????
HARDLUXURY @ 20.07.2023 11:54jaa , man skauž Jelenas dzive ? kas vēl? Neveiksmīgās operacijas, 26 kg, kad man nav bet 60, KAS vel???? šito gan tu nevietā iedirsi! Man nav nekas jārāda vai jāizrāda , neesmu influencere, man ir slēgtais profils, kuram var piesekot cilvēki ar saviem īstajiem kontiem un apskatīties kā tad man iet un ar ko ikdienā darbojos!?.. skauž Jelena , jej bogu, Benchik tad jau ari?