HiacinteBurkaa @ 10.07.2023 06:38
Nav tik traki, lūpas, manuprāt, bija briesmīgākās- uz kāzām vispār likās galīgi šķība mute. Protams, ir labāk nekā bija, atceros viņu kā to rozā Bārbiju TV...
Tikai 1 lieta ir interesanta- no kurienes uzradās šis stils, jo agrāk viņa ģērbās krimināli.
SantaBarbara @ 10.07.2023 08:10
Kopš satika vīru un apprecējās pirms tam bija cits stils,tagad respektējot vīru staigā garās kleitās!
Diez Jelena vel par futbolu fano? Vai kopš apprecējusies nav aktuali ?nekad vairs isti nepiemin!
Bet man vienmēr nāk atminā tas raksts,kur Jelena dežurēja pie Radisona un gaidīja Ronaldo gan jau cerēja,ka šo pamanīs un uzzaicinās kaut kur ! Jelena baigā grūpija izrādās bijusi .
HARDLUXURY @ 10.07.2023 08:48Interesanti, kapec ilya un @kapibara neskrien šeit aizvainot citus cilvekus, kuri izrāda nepatiku par Jelenu un vinas izskatu.. tikai man,kad es kaut ko biju objektivu ierakstijusi.. Tagad tik tiešam saprotu, ka personiga cemme gadiem dažam meitenem pašam uz mani ?. Laikam man jaatvainojas, ka vidusskola ietuseju ar “aiznemtajiem” džekiem
Es soliju nekomentet to sieviešu kartas parstavi!! Un arī nekomentesu neko, kas saistas ar viñas mentalo neveselibu , vai izskatu-tur tēma slēgta- TE PAVISAM KAS CITS APAKSĀ!!.. Iemācies lasīt, bet nu jaa😝, var 100 cilvēki izteikties par tās būtnes izskatu, kā 1 komentars no manis, ta vistas kā ap gaili 😀😀😀😀 tas daudz ko izskaidro un visiem viss top skaidrs,kas te notiek😀kapibara @ 10.07.2023 09:05
Es nezinu, ko Tu esi vidusskolā darījusi. ?
Bet nu, nopietni??? Tu nosolījies nerakstīt te. Nu wtf.
HARDLUXURY @ 10.07.2023 09:20Es soliju nekomentet to sieviešu kartas parstavi!! Un arī nekomentesu neko, kas saistas ar viñas mentalo neveselibu , vai izskatu-tur tēma slēgta- TE PAVISAM KAS CITS APAKSĀ!!.. Iemācies lasīt, bet nu jaa?, var 100 cilvēki izteikties par tās būtnes izskatu, kā 1 komentars no manis, ta vistas kā ap gaili ???? tas daudz ko izskaidro un visiem viss top skaidrs,kas te notiek?
HARDLUXURY @ 10.07.2023 08:48Interesanti, kapec ilya un @kapibara neskrien šeit aizvainot citus cilvekus, kuri izrāda nepatiku par Jelenu un vinas izskatu.. tikai man,kad es kaut ko biju objektivu ierakstijusi.. Tagad tik tiešam saprotu, ka personiga cemme gadiem dažam meitenem pašam uz mani ?. Laikam man jaatvainojas, ka vidusskola ietuseju ar “aiznemtajiem” džekiem
Zeynooo @ 10.07.2023 16:49Šim vecajam video es vairāk ticu, kā tiem ēdienu kalniem, kas tiek atrādīti IG.
HiacinteBurkaa @ 10.07.2023 16:59
Ārprāts, tur taču neverending pļutka garantēta.
Bet kur viņa liek visu to sabildēto ēdienu? Misenē?
HiacinteBurkaa @ 10.07.2023 16:59
Ārprāts, tur taču neverending pļutka garantēta.
Bet kur viņa liek visu to sabildēto ēdienu? Misenē?
Zeynooo @ 10.07.2023 21:31Nav ne jausmas kur liek to ko neapēd, bet te ļoti atgādina vienas citas plaši apspriestās varones ēšanas video:
https://youtube.com/shorts/hR51A5H0gIY?feature=share
slimiZeynooo @ 10.07.2023 16:49Šim vecajam video es vairāk ticu, kā tiem ēdienu kalniem, kas tiek atrādīti IG.
pepija @ 10.07.2023 22:11Jelena ielikusi,spelu laukumina berni svesi kapusi un braukusi ar vinas to masiniti.Nu iena zina es vinu atbalstu,tas nav ok nemt svesas mantas.Bet kapec vina neko neteica,tik kluseja un noskatijas.
amoreamore @ 10.07.2023 22:56
Priekš kam ņemt zinot, ka arī citi bērni gribēs? Priekš kam vispār braukt uz laukumiņu ar to mašīnu? Atstāj mājās un ej spēlējies. Nē, atkal trakajai pusmūža bārbijai gribas izcelties.