Kalnos @ 09.07.2023 15:52Bet ko kovici konkrēti ir izdarījuši? Vai kāds cits ? Ja personīgi pazīstami un šmuce bijusi gadiem ilgo naidu saprotu ,bet citādi ienīst svešus cilvēkus un tēlot advokatus ir jokaini .
Nosauc tad lūdzu ari savus datus .Quickyy. @ 09.07.2023 16:22Minime3 un hardluxery nav viens cilvēks.
Minime3 - Raita Uzule
Hardluxery - Jelgavas Elīna
MiniMe33 @ 09.07.2023 17:23Kuras operācijas Karadžana veica latvijā? Es 100% esmu redzejusi raidijumu kur Karadža bija pie sokolova vai kkas tamlidzigs un tur viña teica ka operacijas taisija turcija pa 5 k ! Vai ka seja izterejusi 5 k kkas tamlidzigs . Lv vinai pa 5 k max degunu butu sanacis saraisit, lv nav tik leti kirurgi.
Uvavy @ 09.07.2023 14:09Kāds brīnums, ka vienīgās, kas šo diskusiju uztur, ir tās, kas visvairāk saka, ka necieš Jeļenu - Hardluxury un Hiacinte. Kāpēc tā mocaties skatoties Jeļenas profilu? Tas kāds mazohisms?
Hiacinti nepazīstu, bet Hardluxury ir tāda apsēstība ar Jeļenu, ka reāli Jeļenas vietā man paliktu bail, ka šī slimiķe nesāk stāvēt pie Jeļenas mājas.
Nesaprotams arī tas Hardluxury komentārs, kur saka - kuram Jeļenas vīrs liktos skaists. Elīna, paskaties uz savu vīru, no kuriem laukiem tu viņu izvilki? Uz tava vīra fona Jeļenas vīrs ir modelis.
Tāpat kā nesaprotams komentārs par Jeļenas kompleksiem, kaut pašas Elīnas kompleksi atspoguļojas gan foruma ierakstos, kur noliek visus un jebkurā diskusijā cenšas sākt sarunu par sevi, gan visādās kropļojošās procedūrās kā lūpas.
MiniMe33 @ 09.07.2023 17:23Kuras operācijas Karadžana veica latvijā? Es 100% esmu redzejusi raidijumu kur Karadža bija pie sokolova vai kkas tamlidzigs un tur viña teica ka operacijas taisija turcija pa 5 k ! Vai ka seja izterejusi 5 k kkas tamlidzigs . Lv vinai pa 5 k max degunu butu sanacis saraisit, lv nav tik leti kirurgi.
fioanaa @ 09.07.2023 17:36
Nu tad noskaties vēlreiz un pārliecinies, ka viņa teica par Latviju. Kāpēc tu runā melus, ja pati nezini? Tāpat viņa bieži taisa Q&A, kur arī jau neskaitāmas reizes stāstīja, ka taisīja LV, par kaut ko pat minēja konkrētas vietas. Tā arī rodas baumas un netīri meli.
Par šoviem taisnība, viņa pati tajos piedalās un ir uzmanību alkstoša. Runāt jau var, bet nevajag apmelot un padarīt viņu par kaut kādu nelabvēlīgu frīku kā Kirpičliene un Graudiņi. Kur nu vēl iepīt viņas ģimenes locekļus un melot, ka viņai slikta bērnība. Meli! Visa viņas ģimene ir inteliģenti un jauki cilvēki. Viņi tak nav vainīgi, ka Jeļena izvēlējās publiskos šovus.
Ivy Blanks @ 09.07.2023 17:29
Tikai nevajag dirst. Viņa degunu pie Kremņeva taisīja. Un pārējo laikam pie Kļimeca, zodu, žokli un acis.
Jaunsprofils @ 09.07.2023 15:49Un vēljoprojām man ir jautājums, ko tad Jeļena ir izdarījusi tai @luxury?? Kas par iemeslu ir šim visam? Kaut kam taču apakšā ir jābūt.. ?
Kalnos @ 09.07.2023 20:59Jauku tev vakaru .Un block tevi ,negatīvus ,toksiskus cilvēkus nevēlos lasīt
amoreamore @ 09.07.2023 19:38
A huļi tik briesmīgs rezultāts? ?