Nerunā lūdzu visu vārdā man viņa patīk .Savukārt ja kāds nepatīk nelasu ,bet blokeju.Ivy Blanks @ 09.07.2023 09:49
Tu instagramā neatgādini, jo nav jau kam tur atgādināt. Saviem 200 sekotājiem?? Toties šeit atgādini katru dienu, ntās reizes dienā. Jau līdz nelabumam visiem periebusies esi.
Ivy Blanks @ 09.07.2023 09:49
Tu instagramā neatgādini, jo nav jau kam tur atgādināt. Saviem 200 sekotājiem?? Toties šeit atgādini katru dienu, ntās reizes dienā. Jau līdz nelabumam visiem periebusies esi.
HARDLUXURY @ 09.07.2023 09:39a es jūtos un esmu skaista. Iepūt man ?☺️ un nav man jāatgādina instagramā tas. Cilveki, kuri spēj objektīvi spriest, paši to redz , bet tu un visas kam cemme no 1.c uz mani, lai iet íeskrieties ??
viss, ko manā virzienā šajās dienās esi komentējusi -tik sekli apvainojumi. Tāds iespaids, ka diskutēju ar problemātisku pusaudzi😀😀 un tās, kuras tādai dāmai piebalso līdzi- žēl jūsu, ko lai vēl te piebilst.kapibara @ 09.07.2023 09:58
Pēc stundas, tomēr, izdomāji atbildēt. ???
Kupātlūpa.
HARDLUXURY @ 09.07.2023 10:05viss, ko manā virzienā šajās dienās esi komentējusi -tik sekli apvainojumi. Tāds iespaids, ka diskutēju ar problemātisku pusaudzi?? un tās, kuras tādai dāmai piebalso līdzi- žēl jūsu, ko lai vēl te piebilst.
no visiem saviem profiliem sarakstoties šeit ar mani arī uzzināja , ka kebabs briesmīgs un izdzēsa storijus 😀😀😀HiacinteBurkaa @ 09.07.2023 10:05Tikmēr Jeļenčiks lopsē pasaulē nepievilcīgāko wrapu...
HARDLUXURY @ 09.07.2023 10:23no visiem saviem profiliem sarakstoties šeit ar mani arī uzzināja , ka kebabs briesmīgs un izdzēsa storijus ???
tak visas apspriestās “ietekmeles “” 99,9% ir pārtaisijušas sevi😀😀 bet okay, es esmu es, sen jau sapratu, ka te cemme dažam meitenem! Bet es nesaprotu, Kada jega visu laiku apdirst manu izskatu 😀😀 pat ja es izsaku savu viedokli par to pašu Jelenu un vinas rakstura iezimem, vai uzvedību 7000 auditorijai, vienmēr būs 1-3 sievietes, ok 1-10 anyway, kuras visu laiku kritizēs manu izskatu nu come on. Tiekat pašas ar sevi vienu reizi galā.Quickyy. @ 09.07.2023 12:12HARDLUXERY Tu taču zini ka nē visiem gaumes ir vienādas un ne visiem patīk tavas kupātlūpas ?
Manuprāt tadas pārspīlētās lūpas un visi bezjedzigi daudzie filleri/ botoksi un mākslīgais skaistums kopumā patik tikai tām kuras ir kompleksainas. Neviena par sevi tik ļoti pārliecināta sieviete( kā tu par sevi saki ) nebāzīs ģīmi tik daudz figņas. ??
HARDLUXURY @ 09.07.2023 12:38tak visas apspriestās “ietekmeles “” 99,9% ir pārtaisijušas sevi?? bet okay, es esmu es, sen jau sapratu, ka te cemme dažam meitenem! Bet es nesaprotu, Kada jega visu laiku apdirst manu izskatu ?? pat ja es izsaku savu viedokli par to pašu Jelenu un vinas rakstura iezimem, vai uzvedību 7000 auditorijai, vienmēr būs 1-3 sievietes, ok 1-10 anyway, kuras visu laiku kritizēs manu izskatu nu come on. Tiekat pašas ar sevi vienu reizi galā.
tu pat manu uzvārdu nezini, pazinēja Jelgavas problemātiskais pusaudžu gals 😀kapibara @ 09.07.2023 12:59
Lūsenīt, ne sūda Tu neesi par sevi pārliecināta.
MiniMe33 @ 09.07.2023 12:59Jūs tiešām ejat pie aktras sievietes kura uztaisijusi fillerus un saucat viņu par kupātlūpu? Ko var piekasīties pie tām lūpām, katra taisa kādas vēlas, un špricē ko vēlas, man piemēram nepatīk ļoti plānas lūlas, sievietes ar tādām parasti izskatas niknas/ dusmīgas, ne visām paveicies ar dabas dotām sulīgām lūpiņām, kāda starpība kas ir un kas nav modē, man patīk redzēt spogulī to kas man patīk un tāpat arī visām citām meitenēm ks sevi pārveido, ko var uzbrukt vienai . Trakāk ir kad aizbrauc uz turciju pātveidot seju bet tāpat vel jāmauc virsū simts filtri un bieza make up kārta lai kaut cik pēc cilvēka izskatītos. Domāju par karadžu te apspriež, jo plaukti pipni chanel un gucci bet matu saknes attaugušas, meitene pat nemāk strelkas taisni uzvilkt un jā vēl ne pārāk veiksmīgas operācijas, tiešām būtu nevis degunu labojusi vai zodu bet vienkārši krūtis ielikusi , jo tàpat katram sava gaume uz sejas izskatu , un nekad visiem nepatiksi .
MiniMe33 @ 09.07.2023 12:59Jūs tiešām ejat pie aktras sievietes kura uztaisijusi fillerus un saucat viņu par kupātlūpu? Ko var piekasīties pie tām lūpām, katra taisa kādas vēlas, un špricē ko vēlas, man piemēram nepatīk ļoti plānas lūlas, sievietes ar tādām parasti izskatas niknas/ dusmīgas, ne visām paveicies ar dabas dotām sulīgām lūpiņām, kāda starpība kas ir un kas nav modē, man patīk redzēt spogulī to kas man patīk un tāpat arī visām citām meitenēm ks sevi pārveido, ko var uzbrukt vienai . Trakāk ir kad aizbrauc uz turciju pātveidot seju bet tāpat vel jāmauc virsū simts filtri un bieza make up kārta lai kaut cik pēc cilvēka izskatītos. Domāju par karadžu te apspriež, jo plaukti pipni chanel un gucci bet matu saknes attaugušas, meitene pat nemāk strelkas taisni uzvilkt un jā vēl ne pārāk veiksmīgas operācijas, tiešām būtu nevis degunu labojusi vai zodu bet vienkārši krūtis ielikusi , jo tàpat katram sava gaume uz sejas izskatu , un nekad visiem nepatiksi .
Nu jau par traku Jums te aizgāja .. arī jusu “favorit influenceres “ slimo ar VD un dzer zales. Hihi haha ne? Cik smilekligi,slimas,psihas .fioanaa @ 09.07.2023 13:11
Labāk dzer savas nomierinošās zāles, pati taču citā tēmā rakstīji, ka netiec ar sevi galā. Psihopāte!?
HARDLUXURY @ 09.07.2023 13:15Nu jau par traku Jums te aizgāja .. arī jusu “favorit influenceres “ slimo ar VD un dzer zales. Hihi haha ne? Cik smilekligi,slimas,psihas .
-nozelojami. Diskusija slegta. ?
fioanaa @ 09.07.2023 13:11
Labāk dzer savas nomierinošās zāles, pati taču citā tēmā rakstīji, ka netiec ar sevi galā. Psihopāte!?
😀 kā Tu besies 😘kapibara @ 09.07.2023 13:21
Elīna ir slima ar galvu. 30 gadi? Kā tad. Tur tak 40+ izskatās.