Arjan @ 15.06.2023 21:09??? Ai, nu beidziet šitos fantāziju lidojumus.
.Eksperte. @ 15.06.2023 22:00Veiksmīgs vīrietis... interesanta definīcija, jo katrs to izprot pa savam.
Manā galvā veiksmīgs vīrietis ir tāds, kurš ir labi atalgotā darbā, vai savs bizness, kurš pašam patīk, var neuztraukties par finansēm jebkurā dzīves jomā, ir ģimene, sieva, kura viņu atbalsta un viņš atbalsta viņu.
Varētu uztaisīt pretēju diskusija - kāda ir veiksmīga sieviete?user90586 @ 25.06.2023 22:37
precīzi
tu raksturoji nevis veiksmīgu, bet skaistu sievieti 😁Aldis30 @ 25.06.2023 23:18Varētu uztaisīt pretēju diskusija - kāda ir veiksmīga sieviete?
Manuprāt tāda kas laimējusi labus gēnus - piedzimusi/izaugusi ļoti izskatīga + ja vēl kopj sevi. (Veselīgs dzīvesveids, uztur sevi formā)
Aldis30 @ 25.06.2023 23:18Varētu uztaisīt pretēju diskusija - kāda ir veiksmīga sieviete?
Manuprāt tāda kas laimējusi labus gēnus - piedzimusi/izaugusi ļoti izskatīga + ja vēl kopj sevi. (Veselīgs dzīvesveids, uztur sevi formā)
Tieši tā! Veiksmīgs vīrietis ir tāds, kurš pats sev ir boss, kam ir savs bizness. Kurš nav skops. Varat likt mīnusiņus, šis ir tikai mans viedoklis 😁Malibu Steisija @ 26.06.2023 16:11Tieši veiksmīgs vīrietis man saistās ar vīrieti, kuram ir labs darbs vai pašam savs veiksmīgs bizness. Un tāds kuram ir laba dāma pie sāniem un ir vai būs pašam sava ģimene. Un ja nav ne dāmas ne ģimenes, tad tās lietas tiek meklētas un uz to tiek strādāts. Tāds būtu veiksmīgs vīrietis manās acīs.
Tieši tā! Veiksmīgs vīrietis ir tāds, kurš pats sev ir boss, kam ir savs bizness. Kurš nav skops.
A ko tur liegties, ka visas sievietes zempaziņā ir golddigeres? Tas viss jau ir dabā iekārtots.GhostGG @ 26.06.2023 16:52
Ja vīrietis ir skops, viņš vairāk neskaitās veiksmīgs vīrietis? :D Veiksmīga sieviete ir tāda, kurai garšo āboli.
A ko tur liegties, ka visas sievietes zempaziņā ir golddigeres? Tas viss jau ir dabā iekārtots.
Bet kurš tad strādātu tajos biznesos ,ja visi būtu bosi😁Ne visiem ir talants vadīt,bet savu darbu darīt perfekti un ar prieku arī ir veiksmīga cilvēka punkts arī ja nebūsi boss. Tas vairo pozitivu attieksmi,arī naudu ,citreiz cilvēks strādajot cita labā ir jaukāks nekā noskrejies savā biznesā.Aizkraukles Pārdevēja @ 26.06.2023 16:24Tieši tā! Veiksmīgs vīrietis ir tāds, kurš pats sev ir boss, kam ir savs bizness. Kurš nav skops. Varat likt mīnusiņus, šis ir tikai mans viedoklis ?