Te jau ļoti daudz kas minēts, bet man ir ļoti daudz red flag ko pateikt. Gan jau pierakstīšu visu šo tematu pilnu. :D
- pārāk daudz jokojas un neseko līdzi tam, kas pa muti nāk ārā. Bieži izskan aizvainojoši, aizskaroši jociņi vai komentāri un ja kāds ir aizvainots, tad seko ''nu tas taču bija tikai joks hehe''
- kā jau minēja iepriekš, tad sliktas runas par ex. Saruna par bijušajiem attiecībās ir nepieciešama, tas nenoliedzami, bet man ir bijuši randiņi, kur čalis to vien dara kā noliek savu bijušo un stāsta man nevajadzīgu, privātu informāciju. Tas ir no-no.
- par ex vēl piemetinot, stalker-tipa vaibs: ''Viņa izvācās un mēs izšķīrāmies pirms pusgada, bet es zinu kur viņa dzīvo, zinu ar ko viņa runā, zinu ar ko tusējas, sekoju viņai, viņas mammai, viņas draudzenēm, viņas sunim, viņas visiem instagramā.'' Aktīvi seko ex sociālajos tīklos un klausās vai jautā kopīgajiem paziņām informāciju. Tas tikai nozīmē, ka tikt no viņa vaļā pēc sķiršanās būs neiespējami.
- nespēja izplānot foršus randiņus. Nevajag uzreiz uz Munameģi, bet nu tik cik atrast foršu vietiņu kur pasēdēt un rezervēt galdiņu jau nu gan smadzenei ir jāpietiek.
- ja skatoties uz ēdienkarti skaļi un atklāti sūdzās par cenām. Vai arī saņemot rēķinu. Ja nevari īsti atļauties, neved uz turieni meiteni randiņā.
- ja pirmajās tikšanās reizēs uzreiz jau runā tieši par mūsu bērniem, kāzām, utt. Ir labi zināt, ka vīrietis vēlas ģimeni, kāzas, utt., bet čalīt es tevi vēl nepazīstu, kādus bērnus tu te meklē.
- sliktas attiecības ar savas ģimenes sievietēm. Mammu, māsām, utt.
- un tad tieši pretējais, nespēja nodalīties no mammas. Sazvanās katras pāris stundas, lai pastāstītu par katru savu soli. Par katru lietu jautā un prasa padomu mammai. Kā likums šie puiši vēl arī dzīvo pie mammas savos 25+.