Arabesq @ 17.06.2023 22:10Manējais varētu būt - vīrieši, kas sēž sieviešu forumā un gudri komentē attiecību tēmās ?
Ditinaaa @ 17.06.2023 22:01
Neesmu resna, pat ne tuvu , bet piekrītu Laimai , ka tuu esi pielīdēja tiem mazo krāniņu īpašniekiem un vēl tā te viena Beverly Hilza . Normālas sievietes neizturas labi pret večiem , kuri apsaukā citas sievietes.
.Eksperte. @ 15.06.2023 09:45Es tad laikam esmu bijis sarkanais karogs. ?
Man sanāca tā, ka šķīrāmies, viss jau bija nolemts, un es krāju naudu pirmajai iemaksai lai pārceltos uz jaunu mājvietu. Tajā brīdī satiku savu nu jau līgavaini. Principā sanāca, ka es no vienas azotes otrā, vismaz no malas tā gan jau izskatijās. Bet vispār priecīga nebiju ar savu ex dzīvot vienā dzīvoklī. Pēc pāris nedēļām pārvācos pie esošā un no tā laika arī nekas nav mainijies. 3.5 gadi jau kopā, tā kā ne vienmēr sarkanie karogi tiešām ir sarkani. Bet tomēr, piesardzība lieti noder.
Nav kādreiz nācies aizdomāties, kā tie dzīvokļi un auto ir dabūti īpašumā?
Beverly Hilza @ 18.06.2023 18:58
Tu uzvedies, kā VARDE, kura lec no viena dīķa (1 vīrieša, teritorijas) uzreiz otrā dīķi, pie nākamā krupja tēviņa. Ļoti glaimojoša informācija. ?? Sanāk, ka tu kamēr nebiji izšķirusies ar vienu varžu tēviņu, jau pa kluso slepenībā krāpi viņu ar nākamo tëvaini, jo savādāk to izskaidrot nevar. Kā var pārvakties no viena uzrei pie otra? ? Tad nu gan, tev laba dzīve, ka vardei pienākas! ? Satiki būtu maigi teikts, krāpšana aiz muguras tagad saucas satikšana un uzreiz pārvācās.labs!
Beverly Hilza @ 18.06.2023 18:58
Tu uzvedies, kā VARDE, kura lec no viena dīķa (1 vīrieša, teritorijas) uzreiz otrā dīķi, pie nākamā krupja tēviņa. Ļoti glaimojoša informācija. ?? Sanāk, ka tu kamēr nebiji izšķirusies ar vienu varžu tēviņu, jau pa kluso slepenībā krāpi viņu ar nākamo tëvaini, jo savādāk to izskaidrot nevar. Kā var pārvakties no viena uzrei pie otra? ? Tad nu gan, tev laba dzīve, ka vardei pienākas! ? Satiki būtu maigi teikts, krāpšana aiz muguras tagad saucas satikšana un uzreiz pārvācās.labs!
Beverly Hilza @ 18.06.2023 19:23
Man viena pazistama ģimene ir kļuvusi turīga tikai tapēc, ka dabūja mantojumu no omes, un papildus tam pierunāja savu kaimiņienes vecu kundzi pārakstīt dzīvokli uz viņu vārda. Nēkads smags darbs tur nebija!
.Eksperte. @ 18.06.2023 21:47
Saprotu, ka tu pierunāšanas brīdī klāt esi stāvējusi.
Un pat ja tā, tas ir viens gadijums no cik?
Kas liedz tev pierunāt vecu kaimiņieni pārrakstīt tev kaut ko? ?
pēc pāris nedēļām, kad biju jau diezgan iepazinusi savu partneri, tad arī viņš piedāvāja pie sevis pārvākties
.Eksperte. @ 18.06.2023 21:47
Saprotu, ka tu pierunāšanas brīdī klāt esi stāvējusi.
Un pat ja tā, tas ir viens gadijums no cik?
Kas liedz tev pierunāt vecu kaimiņieni pārrakstīt tev kaut ko? ?
Beverly Hilza @ 19.06.2023 05:34
Es pareizi saprotu, ka partneri var iepazīt pēc pāris nedēļām? Iepazīt var tikai cik daudz? ? Noteikti pie viņa bija izdevīgāk un lētāk dzīvot nekā meklēt pašai savu māju. Atradi vieglāko ceļu.Ļoti apsveicami!
Mušpapīrs @ 19.06.2023 09:09
Tas nav tik reti kā varētu šķist. Un lielākā daļa, kas mahinē ar tantuku prātiem vai papīriem (iedod tantiņai parakstīt papīru, ciparus pēc tam pieregulē kā vajag), ir tādi cilvēki, kuri tiek rādīti kā veiksmīga cilvēka piemērs
Neaizstāvu Beverly Hilzu, bet man sirdsapziņa neļautu tā rīkoties. Labi, saprotu, ja TIEŠĀM rūpējas, bet parasti medu palej ausīs un īpašums kabatā
Lula @ 19.06.2023 09:10
Ko tu peries? ?
kas tev par problēmām ? Pati nevari izgrozīties pa dzīvi un visiem kam iet labāk nekā tev ir uzreiz kaut kādi apčakarētāji vai melotāji. Lai katrs dzīvo kā grib un kā patīk. Redz man alga lielāka es uzeiz sliktā, viņa ievācas pie drauga, arī sliktā. Ej izgāz to savu žulti citur nevis anonīmā forumā jēziņBeverly Hilza @ 19.06.2023 05:34
Es pareizi saprotu, ka partneri var iepazīt pēc pāris nedēļām? Iepazīt var tikai cik daudz? ? Noteikti pie viņa bija izdevīgāk un lētāk dzīvot nekā meklēt pašai savu māju. Atradi vieglāko ceļu.Ļoti apsveicami!
Mušpapīrs @ 19.06.2023 09:09
Tas nav tik reti kā varētu šķist. Un lielākā daļa, kas mahinē ar tantuku prātiem vai papīriem (iedod tantiņai parakstīt papīru, ciparus pēc tam pieregulē kā vajag), ir tādi cilvēki, kuri tiek rādīti kā veiksmīga cilvēka piemērs
Neaizstāvu Beverly Hilzu, bet man sirdsapziņa neļautu tā rīkoties. Labi, saprotu, ja TIEŠĀM rūpējas, bet parasti medu palej ausīs un īpašums kabatā
Man pašai sanāca būt klāt, kad tantiņa parakstīja tukšu veidlapu, uzticoties, ka meita visu aizpildīs (jo it kā uz to brīdi nezināja kas jāraksta). A tā bija meža izciršanas atļauja. Lieki teikt, ka to nepieļāvu. Kašķis bija vājprātīgs- šķita, ka mani tūliņ nožmiegs. Un tantiņa apjukusi- neko nesaprata. Tik tad, kad ar policiju piedraudēja, tad meita aizvērās.Mušpapīrs @ 19.06.2023 09:09
.Eksperte. @ 19.06.2023 09:37
Cilvēkiem bieži ir tieksme domāt, ka ja kāds kaut ko ieguvis, tad kādu apčakarējis. Daļa noteikti tā dara. Man, laikam, tendence domāt labās lietas. Slikta jau tā pietiek.