Aldis30 @ 13.06.2023 09:44Visiem 2m čaļiem būs +- 47
Lufthansa @ 13.06.2023 17:29Latvijā pat salīdzinoši ļoti daudziem vīriešiem ir 47 izmērs. Un viņi nebūt nav divmetrīgi.
Motherofdragons @ 13.06.2023 17:57
47. ir lielākais izmērs daudziem ražotājiem. Bieži vien pat 46. Vīrietim ar 48.izmēru jau ir grūtības atrast sev apavus. 47.vīrietim ir kā 43.sievietei, daudzi ražotāji apstājas pie 42. Ja tas neparāda to, kādi izmēri ir visbiežāk sastopami, tad es nezinu, kas vēl.
Es esmu tā, kas nekad neiet no mājas ? un neredz apkārt 1.90 sievietes, tāpat pazīstu tikai 1 vīrieti ar 48.kājas izmēru.
Tieši 40 ir, 42 izmērs ir , bet 41 nav.
Lufthansa @ 13.06.2023 18:18
Nu tā jau izskatās ka Tu visu informāciju centies atrast internetā vai kaut kā pastarpināti, konkrēti, par reālu cilvēku pēdu izmēriem spriest pēc tā ko ražo. Skaties taču uz reāliem cilvēkiem, satiecies ar viņiem, runā. Es pazīstu trīs vīriešus augumā ap 180 cm un 47 izmēra pēdām. Un meiteni 175 cm garu ar 45 izmēru. Nu tie trīs vīrieši varbūt patiešām ar lielām pēdām salīdzinājumā ar augumu. Bet tādi ap 190 cm ar tādu izmēru ir daudzi. Paskatieties kaut vai uz ielas.
Tu visiem prasi pēdas izmēru statistikai?
Es uzsveru to, ka veikali preces nopērk nepareizās proporcijās. Un tagad runāju par precēm pēc kurām ir pietiekami liels pieprasījums un kuras arī ražo. Internetveikaliem tāpat tās preces jāpērk no ražotājiem. Tātad jau uzražotas preces. Un kāpēc lai to nevarētu izdarīt arī parasti veikali? Ārzemēs tā arī dara. Tikai pie mums viss bremzēts.
GhostGG @ 13.06.2023 19:48
Tas tāpēc, ka veikals īsti nevar paredzēt, kuru izmēru, katram apavu modelim izpirks, citreiz tas var būt 39 un citam modelim tas var būt 40. Ne jau veikali speciāli spītē cilvēkiem :D tici man, ja viņi zinātu 100% cik liels pieprasījums būs pēc katra apavu modeļa, tad viņi arī sūtītu tādās proporcijās, ka visi būtu apmierināti.
Nu tu varbūt gribi teikt ka cilvēku gaume atkarīga no viņu pēdu izmēra? Mēs runājam par izmēru paredzamību, nevis par gaumju paredzamību.
Rīgā ir veikali, kuros nopērkami lielāku izmēru apavi, piemēram, “Somijas Apavi”, “Apavi 40+”.
Izskatās ka daudzi no komentētājiem nav informēti par mūsdienu jaunu meiteņu pēdu izmēriem. Un tāpēc arī ir tādi pārpratumi. 43. izmērs meitenei jau ir visai ikdienišķs.
Kā tad tu izskaidrosi to, ka, piemēram, vienām kurpēm veikalā ir izpirkts izmērs 38, bet citām kurpēm izpirkts ir 40?