GhostGG @ 11.06.2023 20:05es vnk abrīnoju, kā vispār tādas lietas uzzin tikai TAD, ka ir jau palikušas stāvoklī. Un kā vispār tas tiek pieļauts pēc 3x mēnešu satikšanās vnk wtf :D
GhostGG @ 11.06.2023 20:05es vnk abrīnoju, kā vispār tādas lietas uzzin tikai TAD, ka ir jau palikušas stāvoklī. Un kā vispār tas tiek pieļauts pēc 3x mēnešu satikšanās vnk wtf :D
Ir ir vīrieši kas parāda tikai īsto seju pēc apprecēšanās vai bērna piedzimšanas, jo uzskata ,ka sievietei vairs nav kur sprugt.
Tava draudzene taču arī joprojām nezina, ka sēdi sieviešu forumā.
GhostGG @ 11.06.2023 20:29
Te nav runa par to kāds ir vīrietis. Bet par pašu, atsevišķu sieviešu bezatbildību. Var jau būt, ka es kaut ko no dzīves nesaprotu, bet ja es būtu sieviete, tad es pa priekšu padzīvotu ar vīrieti kā minimums 6-12 mēnesiem kopā, apskatītos kāds šis vīrietis ir ikdienā / kopdzīvē, apjautātos vai viedokļi par bērniem un to audzināšanu sakrīt utt, nevis kā te, ļauj nolaist sevī spermu pēc 3x mēnešu satikšanās un tad ar lielām acīm: "Ups esmu stāvoklī un vīrietis ir Antons beeeeeeeee."
Viņs zin, mēs dažreiz pasmejamies kopā par to, kas notiek šeit.
Lauma Ruby @ 11.06.2023 20:36
Tur es piekrītu, ka pēc tik īsa laika kopā uztaisīt bērnu nav prāta darbs. It sevišķi, ja tagad kad jau gandrīz bērna piedzimšanas laiks,un nav bērnam nekā nopirkts, tad saprotams, ka arī finanses neatļauj bērna ienākšanu ģimenē un tēvs vēl atkarīgs no aparātu spēlēšanas.
Ā, viņŠ...Nu tad skaidrs.GhostGG @ 11.06.2023 20:29
Te nav runa par to kāds ir vīrietis. Bet par pašu, atsevišķu sieviešu bezatbildību. Var jau būt, ka es kaut ko no dzīves nesaprotu, bet ja es būtu sieviete, tad es pa priekšu padzīvotu ar vīrieti kā minimums 6-12 mēnesiem kopā, apskatītos kāds šis vīrietis ir ikdienā / kopdzīvē, apjautātos vai viedokļi par bērniem un to audzināšanu sakrīt utt, nevis kā te, ļauj nolaist sevī spermu pēc 3x mēnešu satikšanās un tad ar lielām acīm: "Ups esmu stāvoklī un vīrietis ir Antons beeeeeeeee."
GhostGG @ 11.06.2023 20:29