Paix @ 05.06.2023 21:34Hāleda Hoseinī "Pūķa ķērājs" / "The Kite Runner" Khaled Hosseini
Grāmata ir par divu zēnu dzīvi Afganistānā, par viņu attiecībām kā saimnieka dēlam un kalpa dēlam, kas nemaz nav tik vienkāršas. Romāns ved cauri bērnībai līdz pat pieaugušam vecumam, laikam, kad notiek migrācija, talibāns nāk pie varas un Afganistāna ir jau pilnībā pārvērtusies.
ļoti interesanta. “Tūkstoš sauļu mirdzums” arī ļoti laba- par sieviešu dzīvi Afganistānā. Var novērtēt, cik tomēr labi dzīvojam ar brīvu
Paix @ 05.06.2023 21:34Hāleda Hoseinī "Pūķa ķērājs" / "The Kite Runner" Khaled Hosseini
Grāmata ir par divu zēnu dzīvi Afganistānā, par viņu attiecībām kā saimnieka dēlam un kalpa dēlam, kas nemaz nav tik vienkāršas. Romāns ved cauri bērnībai līdz pat pieaugušam vecumam, laikam, kad notiek migrācija, talibāns nāk pie varas un Afganistāna ir jau pilnībā pārvērtusies.
Hāleda Hoseinī "Pūķa ķērājs" / "The Kite Runner" Khaled Hosseini
Beverly Hilza @ 06.06.2023 16:55
Es uzkatu, ka mums ir pārāk atšķirīga kultūra, no tās, kas aprakstīta gramatā, lidz ar to es netērētu savu laiku tādai lasamvielai. Domāju, tiem kas Afganistānā ir dzīvojuši, auguši, ceļotu, varētu interesēt.
Beverly Hilza @ 06.06.2023 16:55
Es uzkatu, ka mums ir pārāk atšķirīga kultūra, no tās, kas aprakstīta gramatā, lidz ar to es netērētu savu laiku tādai lasamvielai. Domāju, tiem kas Afganistānā ir dzīvojuši, auguši, ceļotu, varētu interesēt.
Ilona Balode Ūdre - Ielu muzikantu piezīmes.FDieviete @ 07.06.2023 20:53Labāku grāmatu, ko Liene Kiviča izdeva pagājušajā rudenī, neesmu lasījusi!!
Paix @ 07.06.2023 09:01
Paga, paga, kas tad mums atliek, ja jālasa tikai par to, kas mums tuvs un pazīstams? Modernie latviešu romāni par dzīvi 21. gadsimtā? :) Kas par muļķībām... gaume ir viens, bet tādi izteikumi ir pilnīgākā aprobežotība vai arī tu vienkārši troļļo, nevar saprast.
Paga, paga, kas tad mums atliek, ja jālasa tikai par to, kas mums tuvs un pazīstams? Modernie latviešu romāni par dzīvi 21. gadsimtā? Kas par muļķībām... gaume ir viens, bet tādi izteikumi ir pilnīgākā aprobežotība.