jenna @ 07.06.2023 07:22Viss atkarīgs no budžeta, bet arī šīs lietas var atrast dažādās cenu kategorijās:
*Plastalīns ( Playdough un lv ražotajam MĪCI ir smuki komplekti)
*Lego Duplo
*Pirmās puzles, uz kastes arī norādīts 2+, parasti no 2-3 gabaliem mācās veidot attēlu
*vasarā jauns, interesants smilšu rotaļlietu komplekts vienmēr noder :)
Sebii @ 15.11.2023 09:28Atkārtoti paceļu tēmu, jo nu Ziemassvētki tuvojas un izmisums man ? Vakar biju Baby City/Toy City, cenas tādas, ka mati ceļas stāvus ??♀️
Mazajam jau divi gadi. Dikti patīk mašīnas, dancot un zīmēt. Mantu ir vairāk kā vajag ?
Kalnos @ 15.11.2023 09:59biļetes uz leļļu teātri .Grāmatas , ,zīmuļus,krītiņus,zīmēšanas papīru .Kinētiskās smiltis .
Zīmēt kopa ar vecākiem ir feini ,tāpēc krītiņi un papīrs ļoti noder . Teātris atkal biļetes nav nemaz tik lētas ,tāpēc feini la iedāvina .Sebii @ 15.11.2023 10:24
Bija doma pirkt kaut ko mākslai, bet man teica, ka bērns varot būt tam par mazu (to minēja kāds cits, ne vecāki). Vēlos piemetināt, ka zīmēšanas laikā viņš nekad netiek atstāts viens, tādēļ pati iedomājos, ka varētu visādus zīmuļus, krītiņus utt.
Liels paldies arī pārējān meitenēm. Mana sirds palika mierīgāka, jo tagad ir varianti.
Man nav žēl bērnam nopirkt dāvanu, bet es neticu, ka divu gadu vecumā pārāk ilgi mazais gribēs spēlēties ar magnētisko konstruktoru, kur var salikt vilcieniņu. Gribas kaut ko jēgpilnu un interesantu, kas mazajam sniegs prieku.