Lula @ 05.06.2023 10:49Man izklausās, ka tu pārāk daudz domā un analizē, labāk ļauj dzīvei vienkārši notikt. :D
Būs tā kā Šarlotei no SATC, gribas to to to un šito, bet beigās ideālais ir pilnīgi citādāks.
bet tas ir tikai tāpēc, ka es vīrietī meklēju to pašu, kas ir arī manī,
Flamigo @ 05.06.2023 10:46... turpinājums. Šīs ir galvenās lietas, ko vēlētos redzēt savā vīrietī, bet problēma tāda, ka lai arī esmu savos vidējos 20, nav dzīvē sanācis tādus daudz sastapt. Ja ir, tad pārsvarā viņi jau ir aizņemti vai arī tie, kas mums ir vairums Latvijā ir vai nu alkoholiķi, ja ir gudrs un izglītots - nolaidis savu ārējo izskatu (kā visbiežāk akadēmiskajā vidē, kurā apgrozos), ja iet uz zāli (vismaz tajā, kur es eju), tad ir narciss, kas spogulī redz tikai sevi ar caļa smadzenēm vai arī mūsdienu sievieš-vīrieši, kas mani galīgi neinteresē.
Tā vien liekas, ka normālie vīrieši kā suga mums Latvijā izzūd, jo reāli savā ikdienā es tādus redzu ļooti reti. Ja tādi ir, kur jūs vispār viņus atrodat? Iespējams, mani kritēriji ir par augstu, bet tas ir tikai tāpēc, ka es vīrietī meklēju to pašu, kas ir arī manī, un es netaisos samazināt savus kritērijus, lai arī zinu, ka, paliekot vecākai, manas izredzes atrast tādu normālu vīrieti zūd, bet tad jau labāk dzīvoju viena ar sevi harmonijā, nekā ar cilvēku, ar kuru ikdienā mums nesaskan ne intereses, ne vērtības. Tāpat es arī netaisos speciāli "meklēties" pa iepazīšanās portāliem, jo tos neatbalstu kā tādus, man liekas, ka tie ir būvēti uz ļoti primitīvas bāzes - cilvēku vēlmes pēc dzīvnieciskas vairošanās. Ja nu gadīsies tā, ka palieku tomēr viena dzīvē, bērniņu gan gribētos, bet to es vai nu adoptētu, vai veiktu mākslīgo apaugļošanu, jo mūsdienās pie bērna var tikt arī pie vīrieša. ;)
Padalieties, kā ir Jums ar vērtībām vīriešos? Ja esat atradušas normālu vīrieti, tad kur?
Aldis30 @ 05.06.2023 11:19Meitenes arī grūti atrast, jo visām daudz maz simpātiskajām ir baigās prasības.
Jābūt pilnam cheklistam, gandrīz kā autores komentārā.
Vīrieši salīdzinoši ir krietni pieticīgāki prasību ziņā.
Flamigo @ 05.06.2023 11:00
Nav tā, ka es meklētu šobrīd kaut ko, es pat nevēlos tagad stāties nopietnās attiecībās, bet problēma tajā, ka es ikdienā pat neredzu tādus "normālos" vīriešus, tāpēc liekas, ka viņu nemaz nav.
Apple of my eye @ 05.06.2023 11:05
Esmu apmēram +10 gadus no Tevis. Sev atbilstošus un interesējošus vīriešus arī esmu sastapusi maz. Agrāk daži bija caur biznesu, tad pāris caur pasākumiem un sportu. Pirms dažiem gadiem īsi biju Tinderī, bet tas nav man. Bet tur man saderības bija vismaz 80% ar ārzemniekiem, nevis latviešiem. Tu gribi tikai latvieti?
law7 @ 05.06.2023 11:50Man atkal šķiet, ka normālu vīriešu ir pa pilnam. Esmu beigusi labu ģimnāziju, studējusi labā studiju programmā universitātē, strādāju gana augsti kvalificētu darbu un kopš pamatskolas laikiem brīvajā laikā nodarbojos ar sportu. Tā rezultātā zinu ļoti daudz labu vīriešu. Uz visu to lielo skaitu, vienmēr būs arī kādi brīvi.
Drīzāk man šķiet jocīgi, ja sieviete apraksta, cik viņa izglītota un visādi lieliska, bet apkārt vairums vīriešu ir alkoholiķi.
Iesaku sākt nodarboties, piemēram, ar jebkuru kaut cik populāru brīvā laika sporta veidu- gandrīz jebkurā vairāk kā puse dalībnieku būs vīrieši, visi sportiski, vairums labi izglītoti un gandrīz jebkurš pelna ne tikai virs minimālās algas, bey arī virs vidējās.
Nevajag smādēt arī iepazīšanās vietnes, zinu meitenes, kuras tieši tur ir atrdadušas lieliskus dzīvesbiedrus. Turklāt salīdzinoši ātri un vienkārši.
Lula @ 05.06.2023 11:48
Bet kā tu neredzi, uz ielas? Tas, ko redzi ikdienā tomēr ir tikai vizuālais tēls, pieļauju, ka tos iekdienas vīriešus jau kārtīgāk nepaspēj iepazīt. Tad sanāk, ka izskatas ir tas, kas Tevi tieši atgrūž?
Ok, izskati, miesasbūves ir dažādas, bet normālus, strādīgus, interesantus un pieklājīgus vīriešus es vairākus pazīstu, manā draugu lokā visi ir tādi.
nav dzīvē sanācis tādus daudz sastapt. Ja ir, tad pārsvarā viņi jau ir aizņemti
problēma tajā, ka es ikdienā pat neredzu tādus "normālos" vīriešus, tāpēc liekas, ka viņu nemaz nav.