sakuraszarins @ 31.05.2023 23:43Tas principā ir visur ( ne tikai Latviešiem), daudziem dzīve nav nobērta ar rožu lapām, ir neskaitāmas problēmas un grūtības ar kurām jātiek galā, līdz ar to internets kalpo par labu vietu, kur izliet žulti . Vienkārši ir jāsamierinās arī ar to faktu, lai, kas arī notiku vienmēr, čīkstēs, cik slikti un stulbi ir viss.
Pat galvenais, nekļūt par īgu nūģi, kas visus izsmej.
sla @ 01.06.2023 08:57Latvieši kā tauta man nepatīk. Latvijas krievi arī nepatīk. Visi, kas šeit piedzimuši un uzauguši, nav svarīgi kāda nacionalitāte, kļuvuši par pīkstētājiem un neapmierinātiem par dzīvi, nesmaidīgiem cilvēkiem. Protams ir izņēmumi, un kad ieraugi ikdienā smaidīgu, priecīgu, laipnu cilvēku, tad liekas, oh, tad Latvijā eksistē vēl šādi cilvēki! Dēļ cilvēku neapmierinātajām sejām, man Latvijā nākas arī nevienam nesmaidīt virsū, kaut arī ārzemēs, ja cilvēka skatieni saskatās, tad vienmēr pierodu uzsmaidīt, jo tā ir pieņemts. Es ceru, ka ar laiku paliks labāk, un tā neapmierinātā psrs mentalitāte tiks izsvītrota no cilvēku dzīvēm.
Pelnrukšķīte @ 01.06.2023 09:12Interneta komentāros ir pārāk liela visatļautība un nesodāmības sajūta, tur ir tā problēma. Lielākā daļa dzīvē pat "labdien" pāri lūpai nespēj pārspļaut.
sla @ 01.06.2023 08:57Latvieši kā tauta man nepatīk. Latvijas krievi arī nepatīk. Visi, kas šeit piedzimuši un uzauguši, nav svarīgi kāda nacionalitāte, kļuvuši par pīkstētājiem un neapmierinātiem par dzīvi, nesmaidīgiem cilvēkiem. Protams ir izņēmumi, un kad ieraugi ikdienā smaidīgu, priecīgu, laipnu cilvēku, tad liekas, oh, tad Latvijā eksistē vēl šādi cilvēki! Dēļ cilvēku neapmierinātajām sejām, man Latvijā nākas arī nevienam nesmaidīt virsū, kaut arī ārzemēs, ja cilvēka skatieni saskatās, tad vienmēr pierodu uzsmaidīt, jo tā ir pieņemts. Es ceru, ka ar laiku paliks labāk, un tā neapmierinātā psrs mentalitāte tiks izsvītrota no cilvēku dzīvēm.
Sebii @ 01.06.2023 09:21
Diemžēl bieži ir tā, pat ja tu uzsmaidi vai sasveicinies ar nepazīstamu cilvēku, uzreiz par tevi padomā vai no tvaiķenes neesi izbēdzis. Varbūt esam kautrīgi, introverti.
Bet nosodīt mūsu tautai patīk. Ne tikai vienam otru, valdību, bet arī citas tautas un valstis. Cik nav dzirdēts “kurš brauc uz to garlaicīgi valsti”, “viņi nabagi”, “viņi lēni”, “viņi stulbi”, “kas viņiem prezidents” utt. Jā, ok, saprotu, ka arī pati šajā forumā daudz nosodu, bet nu visu savā dzīvē es nenosodu. Kaut kur ir robeža. Bet ir daudzi cilvēki, kam tādas nav, kam viss ir slikti. Mūžīgais rūgumpods.
Jā, mēs varbūt esam talantīgi, gudri, čakli, bet gribētos, lai kļūtu atvērtāki un jaukāki. Es pati cenšos dzīvot ar pozitīvu prātu (mindset), bet bieži pretī saņemu, ka esmu stulba, jo “neredzu slikto” ??♀️
.Eksperte. @ 01.06.2023 10:47Par tām ārzemēm un tiem smaidiem. Es dzīvoju UKejā. Un man liekas daļa joprojām nav sapratusi, ka smaids un "How are you?" patiesībā ir pilnīgi tas pats kas mūsu labrīt. Tas smaids ir fake. Tas jautājums ir fake. Tā laipnība ir fake. Vienkārši cilvēki ap sevi veido vidi, kurā tu nekļūsti nīgrs, pat ja tas tomēr ir fake. Nevienam patiesībā nerūp ne kā tev iet ne ko tu šodien šajā saulainajā dienā plāno darīt. Tapēc man patiesībā nepatīk arī salīdzināt valstis un teikt, ka visur citur ir labāk, tikai ne Latvijā. Es pagājušo gad biju paciemoties uz vasaru LV, nebija neviena nepatīkama precidenta. Visur pabiju, visur staigāju, visi priecīgi, izpalīdzīgi. Varbūt tā lielā depresija eksistē tikai ziemā, komentāru sadaļā un atsevišķu cilvēku galvās?
Sebii @ 01.06.2023 11:04
Viena lieta ir apciemot, cita ir dzīvot. Protams, ir pozitīvi cilvēki, bet pēdējā laikā esmu pamanījusi, ka cilvēki no janvāra palikuši nīgrāki (līdz pēdējiem pozitīvajiem notikumiem). Ir diezgan daudzi cilvēki, kas bez pamata ir nīgri un nejauki. Ir kaudze, kas bez iesmesla kasās virsū šoferiem, pārdevējām, apkopējiem. Arī līdzcilvēkiem, piemēram, es pirms pāris mēnešiem biju uz kruķiem traumas dēļ, bija gana daudz cilvēku, kas aizcirta durvis deguna priekšā, kad braucu ar liftu, man divi mana vecuma džeki vispār uzbrauca, ka manis dēļ liftā īsti vietas nav ?
starp citu to es pamaniju dzivojot UK gadu.sakumā likas dīvaini,no pilnigi svešiem cilvekiem ,uz ielas vai veikala sanemt sis frazes un patstavigi "soory "gan vieta gan nevietā ,tad man likās viņi ir loti laimigi cilvēki,bez kompleksiem,un tad mani tads nogurdināja un redzeju cik loti tas ir uzspēlēts..Eksperte. @ 01.06.2023 10:47Par tām ārzemēm un tiem smaidiem. Es dzīvoju UKejā. Un man liekas daļa joprojām nav sapratusi, ka smaids un "How are you?" patiesībā ir pilnīgi tas pats kas mūsu labrīt. Tas smaids ir fake. Tas jautājums ir fake. Tā laipnība ir fake. Vienkārši cilvēki ap sevi veido vidi, kurā tu nekļūsti nīgrs, pat ja tas tomēr ir fake. Nevienam patiesībā nerūp ne kā tev iet ne ko tu šodien šajā saulainajā dienā plāno darīt. Tapēc man patiesībā nepatīk arī salīdzināt valstis un teikt, ka visur citur ir labāk, tikai ne Latvijā. Es pagājušo gad biju paciemoties uz vasaru LV, nebija neviena nepatīkama precidenta. Visur pabiju, visur staigāju, visi priecīgi, izpalīdzīgi. Varbūt tā lielā depresija eksistē tikai ziemā, komentāru sadaļā un atsevišķu cilvēku galvās?