Jupiter @ 31.05.2023 14:19Kāds man var izskaidrot, no kurienes tā "pāris pazūd uz x stundām" tradīcija ir radusies? Ko viesi dara? Nākamajās kāzās, kurās pāris "pazudīs uz x stundām" es vnk pazudīšu pavisam uz mājām. Tā nīkšana ir mana laika tērēšana.
Jupiter @ 31.05.2023 14:19Kāds man var izskaidrot, no kurienes tā "pāris pazūd uz x stundām" tradīcija ir radusies? Ko viesi dara? Nākamajās kāzās, kurās pāris "pazudīs uz x stundām" es vnk pazudīšu pavisam uz mājām. Tā nīkšana ir mana laika tērēšana.
Es nesaku, ka mērkaķi. Ja tāda ir tā doma par viesiem, tad kāpēc viņi tur ir? Ja jaunais pāris jūtās tik apgrūtināts ar klātbūtni? Nekas nekad nav bijis izdomāts ko stundām ilgi darīt viesiem izņemot vienu reizi, kad bija organizēta komandās kaut kāda orientēšanās pa pilsētu un tas tāpat ievilkās tik ilgi, ka nebija sajūtas, ka tās bija tikai 2-3h. Ja jaunais pāris ir tik izbesīts, ka es viņam neļauju mierīgi paēst ar savu klātbūtni, paldies, uz redzēšanos. Galu galā pāris pats tās kāzas organizē, lai organizē tad tā lai viesi nav kaitinoš apgrūtinājums.gribuiemestkapeiku @ 31.05.2023 14:47Jaunais pāris nav kaut kādi mērkaķi uz kuriem esat atnākuši skatīties kā zoodārzā. Ceremonija ir galvenā daļa,kur esat pie viņiem atnākuši, a pēc tam jau vienkārši svinības. Kas mainās no tā,ka tās pāris h viņi nesēdēs galda galā ar jums? Kā jau te minēja, tikmēr viesi sakārtojas pa guļvietām, pārģērbjas un runājas ar pārējiem. Neko sliktu vispār tur nesaskatu
Jupiter @ 31.05.2023 14:55Es nesaku, ka mērkaķi. Ja tāda ir tā doma par viesiem, tad kāpēc viņi tur ir? Ja jaunais pāris jūtās tik apgrūtināts ar klātbūtni? Nekas nekad nav bijis izdomāts ko stundām ilgi darīt viesiem izņemot vienu reizi, kad bija organizēta komandās kaut kāda orientēšanās pa pilsētu un tas tāpat ievilkās tik ilgi, ka nebija sajūtas, ka tās bija tikai 2-3h. Ja jaunais pāris ir tik izbesīts, ka es viņam neļauju mierīgi paēst ar savu klātbūtni, paldies, uz redzēšanos. Galu galā pāris pats tās kāzas organizē, lai organizē tad tā lai viesi nav kaitinoš apgrūtinājums.
Es domāju, ka uz kāzām ir jāaicina cilvēki ar kuriem kopā gribi svinēt mīlestību, nevis no kuriem gribas noslēpties uz x stundām.Lula @ 31.05.2023 15:19
Tu ļoti pārspīlē šo, grūti pat komentēt.
Bet nu tas ir abpusēji, ja jaunā pāra izdarības besī, tad daudzi notekti būtu priecīgāki, ja tāds cilvēks viņu kāzas neapmeklētu.
Katram savas vēlmes un uzskati, manuprāt, kāzu apmeklēšanai nav jābūt spiestai lietai.
Jupiter @ 31.05.2023 14:55Es nesaku, ka mērkaķi. Ja tāda ir tā doma par viesiem, tad kāpēc viņi tur ir? Ja jaunais pāris jūtās tik apgrūtināts ar klātbūtni? Nekas nekad nav bijis izdomāts ko stundām ilgi darīt viesiem izņemot vienu reizi, kad bija organizēta komandās kaut kāda orientēšanās pa pilsētu un tas tāpat ievilkās tik ilgi, ka nebija sajūtas, ka tās bija tikai 2-3h. Ja jaunais pāris ir tik izbesīts, ka es viņam neļauju mierīgi paēst ar savu klātbūtni, paldies, uz redzēšanos. Galu galā pāris pats tās kāzas organizē, lai organizē tad tā lai viesi nav kaitinoš apgrūtinājums.
Jupiter @ 31.05.2023 15:20Es domāju, ka uz kāzām ir jāaicina cilvēki ar kuriem kopā gribi svinēt mīlestību, nevis no kuriem gribas noslēpties uz x stundām.
Es tikai gribu saprast - tad viesi tur ir priekš tam lai ..... ved dāvanas?.Eksperte. @ 01.06.2023 10:04Piebilde. Dažām der atcerēties, ka kāzas nav par viesiem. Kāzu epicentrs nav viesu labklājība. Būt kāzās ir sava veida gods, jo pāris nolēmis šo svarīgi dienu pavadīt kopīgi. Pāris stundu pasēdēšana ar sevi, draugiem un radiem nebūs nekas tik ļoti apgrūtinošs, ja pāris tomēr nav noorganizējis izklaidi, kamēr atrodas citur. Ja tomēr gribas būt patstāvīgi izklaidētam un apčubinātam no visām pusēm, tad izejas durvis viesu mājās parasti ir labi pamanāmas.