bieži vien pietrūkst naudas personīgajām lietām, bet uzkurīšanai vienmēr atradīs
kad nav uzpīpējis ir sliktā garastāvoklī.
Aldis15 @ 27.05.2023 12:26Kā jūs izveidojat attiecības ar tāda tipa cilvēkiem?
Meitenēm in general (it sevišķi jaunībā) patīk tusētāji, balīšu cilvēki, ektrovertie, pašpārliecinātie.Sebii @ 27.05.2023 12:48
Gadās, ka pat nezina par atkarību, gadās arī, ka domā, ka varēs izglābt no tā.
debestinaa @ 27.05.2023 12:07Esmu līdzīgā situācijā, tikai mans draugs ir jaunāks un arī jaunāks par mani. Vidēji tās ir 3-4x reizes mēnesī vai retāk. Esam par to runājuši simtām reižu, bet nu īsti nekas nemainās. Finanšu ziņā tas neko neietekmē, jo tas tiek darīts kopā ar draugiem un visi tam sametas. Ar prātu jau es pati apzinos, ka tas nav labi un tas pat ir nelegāli, bet padarît tur neko īsti nevar. Pats gan atzīst to kā problēmu, cīnās, ir reizes, kad pasaka tam nē. Agrāk bija pavisam traki un tas notika dien dienā pirms sākām dzīvot kopā, pēc tam tas krietni mazinājās.
Pirms uzsākām attiecības ilgu laiku par to nezināju. Tās 3-4x vairāk laikam notiek vasaras periodos, ziemas laikā vispār gandrīz vai nelieto,bet nu saprotu, ka tas nemaina to lietas būtību. Esmu jau simtiem reižu domājusi, vai man to vajag, bet no otras puses nekādu citu problēmu attiecîbās nav, dzîvojam draudzīgi, kopīgi daram mājas lietas, strādājam abi, viņš ir gādīgs, rūpīgs, izrāda mīlestību, bet nu paliek tikai tas viens klupšanas akmens. Cenšos par to nedomāt un uzņemt to vienkāršāk, arī saprotu ka viņš vēl ir jauns un visa dzîve vēl mainīsies simtiem reižu.
Ja tas tiešām ir kā tu saki, tad protams es šķirtos pat neatskatoties un skrietu kur kājas nes, jo tavā gadījumā tiešām nekas nemainīsies un tur jau ir galīgas auzas. 27 gadu vecumā lietot visu laiku līdz nav naudas nav normāli
jā esmu par to domājusi, jo viņa draugi izvēlas bieži iet dzert visādos klubos un nodzeras līdz nemaņai. Saprotu ka neviens ne otrs varinats nav tas labākais, bet tad es labāk palieku pie šī nekā kad dzerstās apkārt. Uzpīpējot nekādas baigās muļķības nedara, paliek ļoti runīgs, smaidīgs, nekas tāds īpaši traks nenotiek.Lula @ 27.05.2023 13:02
3-4 x mēnesī man neliekas nekas traks, tas ir labāk nekā 3x mēnesī piedzerties bārā. Protams, ja tas tev traucē vai, ja viņš tā nopīpējas, ka vairs nefunkcionē, tad cita runa.
Sebii @ 27.05.2023 12:48
Gadās, ka pat nezina par atkarību, gadās arī, ka domā, ka varēs izglābt no tā.
Aldis15 @ 27.05.2023 12:26Kā jūs izveidojat attiecības ar tāda tipa cilvēkiem?
debestinaa @ 27.05.2023 13:09jā esmu par to domājusi, jo viņa draugi izvēlas bieži iet dzert visādos klubos un nodzeras līdz nemaņai. Saprotu ka neviens ne otrs varinats nav tas labākais, bet tad es labāk palieku pie šī nekā kad dzerstās apkārt. Uzpīpējot nekādas baigās muļķības nedara, paliek ļoti runīgs, smaidīgs, nekas tāds īpaši traks nenotiek.