vai jūs dāmas arī karstajā laikā biežāk velkāt stringu biksītes??
paldies tev par sapratni, vēlētos jau tik uzzināt kas vēl no apģērbiem varētu sagādāt sieviešu sajūtas vai vismaz pietuvināts sajūtas kā sievietei....ko vēl varētu uzģerbt mājas lai varētu tā sajusties...bet diemžēl ieteikumi nav daudz:(TimeToDream @ 22.05.2023 00:23Īstenībā šādas tēmas arī parāda attieksmi pret tādiem cilvēkiem kā tēmas autors. Daļa te tikai izsmej un cenšas paņirgāties. Būtība ir tajā, ka šādi cilvēki sabiedrībā bija, ir un būs. Ja cilvēks neko sliktu nedara, tad kamdēļ vajag viņu izsmiet? Kā tieši traucē tas, ka puisis nēsā stringus, ko homoseksuāļi dara savā gultā? Ja vien tas nenodara kaut ko sliktu sabiedrībai, tad neredzu problēmu. Tie "asprātīgie" komentāri tikai parāda komentāra autora intelekta līmeni. Varat nomētāt mani ar mīnusiem, bet šajā gadījumā vienalga, vai autors ir trollis, vienkārši aizdomājos par sabiedrību.
un ko man tas viss dos?? Ja uzzināt kā tev ir melnā vai sarkanas krāsas apakšveļa?? Tas jau man pilnīgi neko nedod un labums kāds man no tā ja uzzinātu?🤔🤔Beverly Hilza @ 21.05.2023 23:16
Izskatās, ka mūsu trollis ir perverss galīgi. ?Kārtējais parversais tipiņš vēlas noskaidrot kādas krāsas apakšveļu nēsā forumnieces..
Matisss @ 22.05.2023 07:15paldies tev par sapratni, vēlētos jau tik uzzināt kas vēl no apģērbiem varētu sagādāt sieviešu sajūtas vai vismaz pietuvināts sajūtas kā sievietei....ko vēl varētu uzģerbt mājas lai varētu tā sajusties...bet diemžēl ieteikumi nav daudz:(
TimeToDream @ 22.05.2023 00:23Īstenībā šādas tēmas arī parāda attieksmi pret tādiem cilvēkiem kā tēmas autors. Daļa te tikai izsmej un cenšas paņirgāties. Būtība ir tajā, ka šādi cilvēki sabiedrībā bija, ir un būs. Ja cilvēks neko sliktu nedara, tad kamdēļ vajag viņu izsmiet? Kā tieši traucē tas, ka puisis nēsā stringus, ko homoseksuāļi dara savā gultā? Ja vien tas nenodara kaut ko sliktu sabiedrībai, tad neredzu problēmu. Tie "asprātīgie" komentāri tikai parāda komentāra autora intelekta līmeni. Varat nomētāt mani ar mīnusiem, bet šajā gadījumā vienalga, vai autors ir trollis, vienkārši aizdomājos par sabiedrību.
TimeToDream @ 22.05.2023 00:23Īstenībā šādas tēmas arī parāda attieksmi pret tādiem cilvēkiem kā tēmas autors. Daļa te tikai izsmej un cenšas paņirgāties. Būtība ir tajā, ka šādi cilvēki sabiedrībā bija, ir un būs. Ja cilvēks neko sliktu nedara, tad kamdēļ vajag viņu izsmiet? Kā tieši traucē tas, ka puisis nēsā stringus, ko homoseksuāļi dara savā gultā? Ja vien tas nenodara kaut ko sliktu sabiedrībai, tad neredzu problēmu. Tie "asprātīgie" komentāri tikai parāda komentāra autora intelekta līmeni. Varat nomētāt mani ar mīnusiem, bet šajā gadījumā vienalga, vai autors ir trollis, vienkārši aizdomājos par sabiedrību.
bet tā jau arī iznāk... piemēram: jā es pa mājām staigāju ar apakšveļa mugura...vai stringiem vai ar paketi 😁 ejot ārā es novēlu vismaz krūšturi nost...jo biksītes tak nevar redzēt 🤩 protams ka seju vai lūpas es nekrāsošu....Eksperte. @ 22.05.2023 10:06
Zini kā, ja divi džeki rociņās staigā vai zem saviem džinsiem nēsā tos stringus, tad vel ok, man netraucē. Bet ja es redzu cilvēkus, ar pliku dirsu, pārkrāsotu seju, netaktisku uzvedību, un acīmredzamu vēlmi pēc uzmanības, piedod, tā IR slimība. Es tik pat labi kādu dienu varu izdomāt identificēties kā gludeklis. Un tas būs ok?
Man tiešām vienalga, metat mīnusus vai zākājat, šitāda dzimumu maiņa un/vai sava dzimuma patikšana IR slimība un punkts.
kuras tad ir tās "čarksošas" paketes kuras firmas???🤔jo mamma lieto tikai Alweys paketes un es arī...man liekas ka viņas "nečaukst" bet man liekas ka ļoti daudz sievietes nēsā stringu biksītes it īpaši siltā laikā....Motherofdragons @ 22.05.2023 09:43Labs ekskurss uz vīriešu fetišu pasauli, liek aizdomāties, cik daudz diskomforta, ierobežojumu, neērtu lietu ir (bija) sieviešu dzīvē, un tās lietas tiek asociētas ar būšanu un jušanos kā sievietei... paketes (fuj), it sevišķi čarkstošas ? stīpiņas krūštūrī (vļek, cik labi, ka tagad ir milzīga izvēle ar bralette tipa krūšturiem arī lielām krūtīm), stringi (jo kurš gan negrib sev auduma gabalu dibenā visu dienu un e.coli baktēriju vagīnā... visas tak grib, tas tak ir tik ļoti ērti), nez kādēļ autors negrib sev novaksēt visas vietas, ieskaitot olas, bet aprobežojas tikai ar paketēm un stīpiņu krūšturiem. Un vēl augstpapēžu kurpes, obligātais make-up, zīmuļsvārki, kuros nevar normāli paiet, cik labi, ka sabiedrība pamazām no tā visa bs atbrīvojas. Jo sievietes arī ir pelnījušas justies ērti savā ādā.
mazaskudra @ 22.05.2023 13:29Mans ieteikums būtu šāds - paketēm liec mieru. Tur nav nekā, lai tu sajustos kā sieviete. Drīzāk sajutīsies kā bērns ar autiņbiksītēm. Un pie tam, tas nav veselīgi katru dienu visu dienu staigāt paketēs. Visa tava vīrieša padarīšana būs sasvīdusi un tas ir ļoti neveselīgi.
Nākamais - mums sievietēm tas neliekas nekas sievišķīgs un glamūrīgs pirkt un nēsāt paketes. Ir sievietes, kas viņas nevar atļauties nopirkt. Tāpēc šādi teksti - es nēsāju paketes, jo man nav ko darīt - šķiet gandrīz vai kā apvainojums, jo mums tas nav kaut kas ko mēs baigi gribam. Pakete un tampons ir kaut kas kam ir mērķis un pielietojums, tā nav dekorācija.
Ja tu vēlies sajusties sievišķīgi lieto sejas maskas, iemet vannā vannas bumbu, nopērc lūpu spīdumu vai lūpu balzāmu. Pēc dušas sasien dvieli uz galvas kā to dara sievietes, ietinies halātā un paskaties Sex & The City ar ābolu sulu smukā vīna glāzē. Es saprotu, ka vēlies sajust to glamūrīgo sievietes sajūtu, nu tad tie mani ieteikumi.
Nopērc kādu sejas krēmu vai skrubi, kuru vari lietot. Varbūt pat ierīko sev makeup somiņu ar visiem saviem piederumiem. Pat, ja meikapu nelieto, tur var atrasties tavs sejas krēms, sejas maskas un tādas lietas. Nopērc unisex smaržas.
Nav nepieciešamības paketēm, lai sajustos kā sieviete. Jo tas nav tas ko mēs gribam just. Patiesībā nav nepieciešamības arī stringiem, jo mūsu fizionomija ir savādāka un tu nevis sajutīsies kā sieviete, bet gan tie tev nodarīs sāpes un var atstāt sekas.
paldies Tev ļoti jauki un daudz ieteikumi kā var mēģināt sajusties... būs daži jāpameģina...bet nedaudz bail man krāsoties...kā neizskatos pēc galīgā sopka nevis pretējā dzimuma... vīna glāze un mani ietīti dvieli izklausās ļoti sievišķīgi 🤩mazaskudra @ 22.05.2023 13:29Mans ieteikums būtu šāds - paketēm liec mieru. Tur nav nekā, lai tu sajustos kā sieviete. Drīzāk sajutīsies kā bērns ar autiņbiksītēm. Un pie tam, tas nav veselīgi katru dienu visu dienu staigāt paketēs. Visa tava vīrieša padarīšana būs sasvīdusi un tas ir ļoti neveselīgi.
Nākamais - mums sievietēm tas neliekas nekas sievišķīgs un glamūrīgs pirkt un nēsāt paketes. Ir sievietes, kas viņas nevar atļauties nopirkt. Tāpēc šādi teksti - es nēsāju paketes, jo man nav ko darīt - šķiet gandrīz vai kā apvainojums, jo mums tas nav kaut kas ko mēs baigi gribam. Pakete un tampons ir kaut kas kam ir mērķis un pielietojums, tā nav dekorācija.
Ja tu vēlies sajusties sievišķīgi lieto sejas maskas, iemet vannā vannas bumbu, nopērc lūpu spīdumu vai lūpu balzāmu. Pēc dušas sasien dvieli uz galvas kā to dara sievietes, ietinies halātā un paskaties Sex & The City ar ābolu sulu smukā vīna glāzē. Es saprotu, ka vēlies sajust to glamūrīgo sievietes sajūtu, nu tad tie mani ieteikumi.
Nopērc kādu sejas krēmu vai skrubi, kuru vari lietot. Varbūt pat ierīko sev makeup somiņu ar visiem saviem piederumiem. Pat, ja meikapu nelieto, tur var atrasties tavs sejas krēms, sejas maskas un tādas lietas. Nopērc unisex smaržas.
Nav nepieciešamības paketēm, lai sajustos kā sieviete. Jo tas nav tas ko mēs gribam just. Patiesībā nav nepieciešamības arī stringiem, jo mūsu fizionomija ir savādāka un tu nevis sajutīsies kā sieviete, bet gan tie tev nodarīs sāpes un var atstāt sekas.
LuckyStrike @ 22.05.2023 22:46Fizionomija ?????
Matisss @ 22.05.2023 22:18paldies Tev ļoti jauki un daudz ieteikumi kā var mēģināt sajusties... būs daži jāpameģina...bet nedaudz bail man krāsoties...kā neizskatos pēc galīgā sopka nevis pretējā dzimuma... vīna glāze un mani ietīti dvieli izklausās ļoti sievišķīgi ?
mazaskudra @ 22.05.2023 22:56
Es zinu, ka tas vārds nozīmē ko citu, bet man tas nozīmē to ?? visa fizionomija atšķiras ??
ārpus mājas es vēl neesmu gatavs izpausties "otrajā ES" bet mēģināšu pašam ļoti interesē kā tas viss izskatās 🤩 varbūt tev ir vēl kādi ieteikumi?mazaskudra @ 22.05.2023 23:00
Negribi krāsoties, nekrāsojies. Ja arī sāktu, tad tev paietu diezgan ilgs laiks, lai tas tiešām izskatītos labi.
Tāpēc arī teicu, ka vieglākās lietas ir sejas krēms, varbūt vēl kaut kas no sejas kopšanas līdzekļiem. Sejas maskas, utt.
Cik noprotu šo visu negribi nest nekur ārpus mājas, nu tad arī tādas mājās darāmas lietas vien ir.
neesmu trollis 😁 kāpēc pakešu izniekošana?? Vai tad veikalos viņas ir deficīts?? veikalos tak ir pilni ar viņām 😁 daudzas firmas un izmēri...LoveLife00 @ 22.05.2023 20:57
Tieši tā. Tā ir vēl tāda pakešu izniekošana.
Vēl viņš nēsā lielās nakts.
Bet vispār man liekas tas ir trollis, nes cauri.
Matisss @ 23.05.2023 07:34neesmu trollis ? kāpēc pakešu izniekošana?? Vai tad veikalos viņas ir deficīts?? veikalos tak ir pilni ar viņām ? daudzas firmas un izmēri...