pārāk pareizi uzrakstīts,viņa no sevis tik pareizi neizspiestuIceCream @ 16.05.2023 09:39Elīna Didrihsone, Tu? ?
Laikam baigais retums, ja mūsdienās, kādai patrāpās tiešām laba, saprotoša vīramāte.
gribuiemestkapeiku @ 16.05.2023 09:57pārāk pareizi uzrakstīts,viņa no sevis tik pareizi neizspiestu
šis ir labs ieteikums, bet māte paliek māte. Ja vēl spekulē ar veselības problēmām. Fuj. Es pie savējās vīramātes vnk nebraucu. Lai pati domā, kāpēc tā ir. Varbūt kādreiz nāks pie prāta.Minelūše @ 16.05.2023 10:34Vispār jau mute viņai jāaizver būtu drīzāk vīram, nevis tev. Tā ir viņa māte un viņa pienākums ir nepieļaut, ka viņa māte aizskar viņa sievu.
IceCream @ 16.05.2023 10:27
Tas tā - jociņš.
Es laikam veca palieku, jo sāku sevi šādos tematos vairāk ar vīreni kā vedeklu asociēt, lai gan man dēls vēl pamatskolā. ?
Tajā pat Didī diskusijā, cik x piesaukts, ka vai tad Naura mamma neredz un nesaka? Bet vedekla jau vienalga domā, ka perfKeta māte.
Nezinu, iespējams, jāpadomā autorei, vai tiešām nav neviena kasjaka?
Minelūše @ 16.05.2023 10:34Vispār jau mute viņai jāaizver būtu drīzāk vīram, nevis tev. Tā ir viņa māte un viņa pienākums ir nepieļaut, ka viņa māte aizskar viņa sievu.