Tu vēl skolniece un jau tik saimnieciska? Es laikam tikai ap 25 sāku kaut ko jēgt no nopietniem ēdieniem 😮piparcuca @ 16.05.2023 16:18Visu ko sildam airfryerī. Pamīšus gatavojam viens otram, kad nu kuram brīvāka diena. Uz ātro iet wrapi, maizītes vai saldētie produkti, uz silto laiku salāti un augļi, bet nedaudz ilgāk taisās kartupeļi vai makaroni ar dažādām mērcēm, zupas, kurus sataisam tā vairāk un ēdam 2 dienas parasti, tāpēc tas ir labākais, lētākais variants, draugam arī ļoti garšo, bet lielākā vājība ir slinkums un tas, ka darbs ir Rīgā, lai gan paši tur nedzīvojam, un tad aiziet visādi ātrie junk foodi. Galvenais ēdienā kaut ko gaļīgu, vismaz manējais, tad viennozīmīgi ir paēdis.
Renaate301 @ 16.05.2023 17:34Es nesaprotu kāpēc iespringsti. Ja vins strāda 12h mainas, tad viņam ir vairāk brīvdienu nekā Tev. Ko vins Tev tad gatavos? Es vnk nesaprotu loģiku abiem strādājot vienu stundu skaitu darbos, bet viens no partneriem vēl labprātīgi mājsaimnieces lomu sev piesaka:) kāpēc to darīsi?
LuckyStrike @ 16.05.2023 17:41Tu vēl skolniece un jau tik saimnieciska? Es laikam tikai ap 25 sāku kaut ko jēgt no nopietniem ēdieniem ?