Nu tas atkarīgs no tā ko tu uzskati par ''ātri''. :D Man uzvārīt kartupeļus, sacept karbonādes un uztaisīt salātus ir pusstundas darbs. Bet nu ja viegli, ātri un lēti tad šīs ir manas slinkum-vakariņas:
- pelmeņi. Es viņus apcepju un tad pieleju ūdeni + garšvielas tur pat pannā un vāku pa virsu. Kad gatavi tad pa virsu rīvēts siers vai krējums vai zaļumi, kā nu patīk. Pelmeņiem, manuprāt, vienmēr mājās jābūt.
- rīsi + jebkas. Vai tie ir sautēti dārzeņi vai gaļa ar mērci, vienalga.
Meitenes te iepriekš teica, ka arī saldētiem dārzeņiem vienmēr jābūt mājās - fakts! Man arī vienmēr pāris pakas ir saldētavā. Zupas no viņiem arī taisu, tikai kartupeļi un gaļa klāt jāpieliek un super zupa. Es arī tos dārzeņus, kas man ir svaigi bijuši nopirkti, bet sāk izskatīties bēdīgi, sagriežu, maišukā iekšā un saldētavā. Un ja taisu zupu tad beru klāt. Zupa arī man tāds ātrais ēdiens patiesībā skaitās. Kamēr tā vārās es visu citu varu darīt.
- Tālāk jau visāda vista. Cepeškrāsnī, uz pannas mērcē, vistas filejas karbonādītes, utt.
- Vienu brīdi man garšoja pelēkie zirņi, burciņā, kas nopērkami. Vispār 3 minūšu vakariņas. Nopērc divas burciņas, izber uz pannas, uzsildi un gatavs.
- Frī kartupeļi + jebkas. Es pērku priekš sevis saldētas friškas un uzcepu. Es gan viņas parasti ēdu tāpat kā pelmeņus ar rīvētu sieru un krējumu :D Bet tie ir kartupeļi un iespējas ir bezgalīgas.
Nu kaut kā tā. Es kad viena dzīvoju, baigi slinkoju ar vakariņām, citreiz pirku arī tās pankūkas ar biezpienu vai gaļu, kuras tikai apcep un gatavs. Ir sanākušas reizes, kad savam vīrietim arī uztaisu :D bet nu tas kad galīgi slinkums, darbs, galva sāp un vēl nez kas :D tā jau ikdienā gatavoju labāk.