Ja neiepatiksies,neglābs ne ziedi,ne restorāns, ne dāvanas, nekas. Nebūs un viss.
Aldis15 @ 15.05.2023 17:13Man tā pat kā visiem citiem vīriešiem vienīgā motivācija lai tiktos ar meitenēm ir sekss.
nu, tie ir tikai viņa uzskati, a met visus kopā. Es kad pirmo reizi satikos ar vīru, mēs vienkārši braukājāmies. Es ja godīgi biju gatava visam jau todien😅 bet nekā nebija, pēc tam izrunājām un viņš teica,ka esot tik labi pavadījis ar mani laiku,ka iespējams,tas būtu visu sabojājis un nekas mums neizveidotos tālāk. Un pat nebrauca pie manis ar domu pārgulēt,gribēja iepazīties kā ar cilvēku. Noteikti nē,ka viņš tāds viens vienīgais, tādu ir daudz.MartaElza @ 15.05.2023 17:24
Žēl, ka tā ir vienīgā motivācija.. tāpēc arī nekas pastāvīgs neveidojas..
Aldis15 @ 15.05.2023 17:13Man tā pat kā visiem citiem vīriešiem vienīgā motivācija lai tiktos ar meitenēm ir sekss.
Tu laikam pārāk neseko līdz maniem komentāriem, man neinterisē ONS.mazaaduuda @ 15.05.2023 17:57
Ja viss ko vajag ir vienas nakts sakars, nav problēmu. Bet meitenes, un arī puiši, uz randiņiem iet ARĪ citu motīvu vadīti.
Arī seksa dēļ, bet ne lai krātu trofejas "yes, es viņu dabūju!". Vienas nakts sakaru dabūt nav liela māksla, visiem vajag tūlīt un tagad, jo papūlēties ir par grūtu.
Aldis15 @ 15.05.2023 17:59Tu laikam pārāk neseko līdz maniem komentāriem, man neinterisē ONS.
Es gribu smuku GF ar kuru To var darīt regulāri.
Kāds man labums no ONS?
Aldis15 @ 15.05.2023 18:53Daudz maz kvalitatīvu un regulāru ONS var dabūt tikai Top čaļi, badboyi, playboyi - klubu tusētāji ar super atstrādātu "game" (Es nēsmu neviens no viņiem).
Average čalis var pat nesapņot ka viņam regulāri un ātri dos katru reizi cita meiča. Man nav kā jums pilni DM ar piedāvājumiem uz seksa randiņiem.
Es pats nesaprotu to ONS filozofiju.mazaaduuda @ 15.05.2023 18:57
A baigi vajag katru reizi ar citu? Nav vieglāk iepazīt sievieti un sniegt viņai baudu katru reizi arvien labāk? Jeb tas par grūtu?
Aldis15 @ 15.05.2023 18:59Es pats nesaprotu to ONS filozofiju.
Ja man tik viegli būtu tikt pie meitenēm. Gan jau domātu savādāk ?
Viņam taču otrās reizes nekad nav, visas mūk kā no spitālīgā.mazaaduuda @ 15.05.2023 18:57
A baigi vajag katru reizi ar citu? Nav vieglāk iepazīt sievieti un sniegt viņai baudu katru reizi arvien labāk? Jeb tas par grūtu?
LuckyStrike @ 15.05.2023 20:17Viņam taču otrās reizes nekad nav, visas mūk kā no spitālīgā.
Protams, izliekas. Es domāju, ka viņam pat pirmās reizes nav bijis.mazaaduuda @ 15.05.2023 20:21
A kā tu zini? Varbūt te tikai izliekas.
LuckyStrike @ 15.05.2023 20:28Protams, izliekas. Es domāju, ka viņam pat pirmās reizes nav bijis.
Vēl dīvainis- pirmajā randiņā sāka plānot kā es viņu varētu pavadīt uz viņa komandējumiem, ( daudz viņu bija, jo darbs tāds), nemaz nepaprasot vai tas ir arī manos plānos un vēlmēs.