MartaElza @ 15.05.2023 16:14
Un tad vēl tā banālā 1 garā roze. Tad labāk lai nav vispār. Nav tur nekāds materiāls ieguvums.
Ja tu 165, un viņš tev līdz plecam, tad cik viņš sanāk? 150? Nabaga vīrietis!
Aldis15 @ 15.05.2023 16:05Ir daži kas aicina uz restorāniem, var paēst par velti. Utml.
Nešaubos ka ir dažas meitenes kas tikai tādiem randiņiem piekrīt, savādāk nav jēgas pucēties.
Beverly Hilza @ 15.05.2023 16:16
Viena slavena sieviete LV reiz teica, ka ja vīrietis neatnes uz pirmo randiņu kaut vienu puķi, tad nav jēgas doties uz otro randiņu. Tā esot necieņa un skopums.
Ziedi kaut kādā mērā palīdz tikt līdz seksam? Ja jā tad es varētu sākt viņus pirkt uz randiņiem.AllSaints @ 15.05.2023 16:27
Jā, ziedi ir ļoti patīkami un pašsaprotami.
Maķīts der?AllSaints @ 15.05.2023 16:24
Jā, es! Es sen neeju ne uz kādām pastaigām, tas ir pilnīgi izslēgts, restorāns, kāda izstāde vai retu reizi tiešām kafija.
AllSaints @ 15.05.2023 16:24
Jā, es! Es sen neeju ne uz kādām pastaigām, tas ir pilnīgi izslēgts, restorāns, kāda izstāde vai retu reizi tiešām kafija.
AllSaints @ 15.05.2023 16:24
Es tā iesmesla dēļ nekad puķes nepērku, jo ko ar viņām darīt pēc tam? Staipīt līdz..pepija @ 15.05.2023 16:41es vispar neciesu ziedus dzive,kur nu vel randinos.Ja an atnestu pukes,es butu neliamiga,jo kur vinas reali bazt,liekas klapatas,seviski
man jauniba bij loi daudz randini,viena perioda pat katru otro dienu gaju.Bet ta ka man patik daudzus gadus jaunaki,tad taja liaka vini parsvara bij studenti vai tikko sakusi stradat un lielakoies visur maksaju es.Atceros viens calis mana vecuma pirma radina loti nopietni teica-tu tik mani nesamilies un jautrakais bij tas,ka es ari nesamilejos,bet samilejas vins?
Aldis15 @ 15.05.2023 16:49Es tā iesmesla dēļ nekad puķes nepērku, jo ko ar viņām darīt pēc tam? Staipīt līdz..
Puķes tā pat neko neglābs, ja čalis ir neizskatīgs lohs bez naudas, seksa nebūs.
Beverly Hilza @ 15.05.2023 16:38
Kāpec pilnīgi izslēgts? Negatīva pieredze?
Aldis15 @ 15.05.2023 16:49Es tā iesmesla dēļ nekad puķes nepērku, jo ko ar viņām darīt pēc tam? Staipīt līdz..
Puķes tā pat neko neglābs, ja čalis ir neizskatīgs lohs bez naudas, seksa nebūs.
Aldis15 @ 15.05.2023 16:35Ziedi kaut kādā mērā palīdz tikt līdz seksam? Ja jā tad es varētu sākt viņus pirkt uz randiņiem.
Man jau liekas ka nepalīdz...
Meitene zin savu vērtību nevis kā te pārējās skraida ar tirliņiem uz maķīti vai dzer kafijas no benzīntankiem. Vai nedod dievs kaut kur kāpj pa Siguldas kalniem +30 grādos 😁AllSaints @ 15.05.2023 16:56
Jā, gribas skaisti izskatīties, nevis salt nost. Un ja vīrietis mani aicina uz restorānu, es jūtos īpašāka, ka tas nav parastais ātrais Tinder randiņš aiz neko darīt. Ja es dodos uz randiņu, tad mums ir forša sarakste, esam sazvanījušies, ir labs kontakts - ja neuzšķiļas dzirkstele, tad vismaz būs labi pavadīts vakars.
katrā tavā komentārā ir runa par seksu,laikam nav bijis 🤣🤣🤣 bet ja godīgi meitenei jābūt tik pat brīvdomājošai vai arī jānotiek tam klikšķim. Ja tieši ar tevi gribēs- tad būs. Ja neiepatiksies,neglābs ne ziedi,ne restorāns, ne dāvanas, nekas. Nebūs un viss.Aldis15 @ 15.05.2023 16:49Es tā iesmesla dēļ nekad puķes nepērku, jo ko ar viņām darīt pēc tam? Staipīt līdz..
AllSaints @ 15.05.2023 16:57
Ziedus vienmēr var atstāt auto, kafejnīcā vai restorānā palūgt vāzi ar ūdeni. Ja vien, protams, tā nav viena roze ?
Man tā pat kā visiem citiem vīriešiem vienīgā motivācija lai tiktos ar meitenēm ir sekss.gribuiemestkapeiku @ 15.05.2023 17:06katrā tavā komentārā ir runa par seksu,laikam nav bijis ??? bet ja godīgi meitenei jābūt tik pat brīvdomājošai vai arī jānotiek tam klikšķim. Ja tieši ar tevi gribēs- tad būs. Ja neiepatiksies,neglābs ne ziedi,ne restorāns, ne dāvanas, nekas. Nebūs un viss.
Aldis15 @ 15.05.2023 17:05Meitene zin savu vērtību nevis kā te pārējās skraida ar tirliņiem uz maķīti vai dzer kafijas no benzīntankiem. Vai nedod dievs kaut kur kāpj pa Siguldas kalniem +30 grādos ?