MartaElza @ 15.05.2023 13:09Pastāstiet kādi jums ir bijuši briesmīgākie, sliktākie vai visādi citādi ne pārāk labie randiņi.
Es sākšu. Viņš neatnāca.
Dola @ 15.05.2023 15:01Šo esmu jau forumā rakstījusi. Sarakstījāmies, sarakstes laikā noskaidroju arī viņa augumu (jo man tas būtiski). Pati esmu 165. Puisis rakstīja, ka ir 180 - forši!!. Tikāmies un viņš man līdz pleciem! Es šokā, bet nodomāju, okey, samelojis, jo varbūt jau ir jāiepazīst personība pirms spried par cilvēku pēc citiem ārējiem faktoriem. Nolēmu ka tas netraucēs jauki pavadīt laiku, randiņu kopumā, nav jau jāskrien prom, bet nekas vairāk nebūs. Taču nojautāju kāpēc melojis par savu augumu uz ko saņēmu atbildi, ka viņš IR 180cm un melojusi esmu es un es noteikti neesmu 165cm un esmu visi 190cm un tādas kā es jau nevar atrast garus puišus utt, sākās pārmetumu jūra un tikšanos ātri izbeidzu. āksts nu. ?
BellaCiao @ 15.05.2023 14:50
Tu to pārdzīvoji?
Ja nav ieguvuma, materiāla vai fiziska (sekss), tad jā nav jēgas tērēt laiku.AllSaints @ 15.05.2023 15:50Es devos prom no randiņa pēc 2 minūtēm, esmu devusies arī pēc 10, tas bija 3 reizes ar dažādiem cilvēkiem. Baigi nenožēloju, jo nepatīk tērēt savu laiku. Bet neviens man no viņiem neko sliktu nerakstīja, tieši otrādāk rakstīja komplimentus ??♀️ Tas ir pieklājīgi - netērēt otra laiku un nedot liekas cerības vai tomēr nepieklājīgi?
Dola @ 15.05.2023 15:01Šo esmu jau forumā rakstījusi. Sarakstījāmies, sarakstes laikā noskaidroju arī viņa augumu (jo man tas būtiski). Pati esmu 165. Puisis rakstīja, ka ir 180 - forši!!. Tikāmies un viņš man līdz pleciem! Es šokā, bet nodomāju, okey, samelojis, jo varbūt jau ir jāiepazīst personība pirms spried par cilvēku pēc citiem ārējiem faktoriem. Nolēmu ka tas netraucēs jauki pavadīt laiku, randiņu kopumā, nav jau jāskrien prom, bet nekas vairāk nebūs. Taču nojautāju kāpēc melojis par savu augumu uz ko saņēmu atbildi, ka viņš IR 180cm un melojusi esmu es un es noteikti neesmu 165cm un esmu visi 190cm un tādas kā es jau nevar atrast garus puišus utt, sākās pārmetumu jūra un tikšanos ātri izbeidzu. āksts nu. ?
Aldis15 @ 15.05.2023 15:58Ja nav ieguvuma, materiāla vai fiziska (sekss), tad jā nav jēgas tērēt laiku.
Ir daži kas aicina uz restorāniem, var paēst par velti. Utml.MartaElza @ 15.05.2023 16:03
Kāds var būt materiāls ieguvums no pirmā randiņa?
Aldis15 @ 15.05.2023 16:05Ir daži kas aicina uz restorāniem, var paēst par velti. Utml.
Nešaubos ka ir dažas meitenes kas tikai tādiem randiņiem piekrīt, savādāk nav jēgas pucēties.
Aldis15 @ 15.05.2023 16:05Ir daži kas aicina uz restorāniem, var paēst par velti. Utml.
Nešaubos ka ir dažas meitenes kas tikai tādiem randiņiem piekrīt, savādāk nav jēgas pucēties.
MartaElza @ 15.05.2023 16:03
Kāds var būt materiāls ieguvums no pirmā randiņa?
Beverly Hilza @ 15.05.2023 16:10
Parsvarā aicina iedzert kafiju un labākajā gadijuma uzsauc kādu bulciņu, šokolādi klāt. Materiālais ieguvums 5 eiro vertībā. Ja atnes dāvānu kādu tad arī. ?
Aicina pārsvarā uz Hesburger tipa restorāniem paēst.. Nejau uz ļoti smalkajiem.