Pilgrim @ 11.05.2023 18:44Kas nu tà par karjeru...oficiante un apkopēja.Katrs pļēgurs var atļauties ko vien grib un katra psihā mamaša iztrenkāt,ka nu tik.
Pastrādāju pēc skolas pusgadu,man pietika. Toreiz bija intervija angliski un dažādi speciālie testi, psiholoģiskie; lomu spēles, uz stresa noturību.Un peldēt bija jāmāk,baseinā kaut kādas normas kārtoju.
Godīgi sakot,pat tik sīki neatceros,tas tiešām bija sen.Kaut kas kā IQ testā,kur dažādas bildītes uz loģiku.Jautajumiatbildes @ 11.05.2023 19:02
Varbūt lūdzu vari pastastīt vairāk par tiem testiem, lomu spēlēm utt?
Pilgrim @ 11.05.2023 20:09Godīgi sakot,pat tik sīki neatceros,tas tiešām bija sen.Kaut kas kā IQ testā,kur dažādas bildītes uz loģiku.
Izspēlē konflikta situāciju vairāki cilvēki,tad skatās,ko tu darīsi,kā reaģēsi.
Jautajumiatbildes @ 11.05.2023 20:19
Vai taisnība ka radiācija ir un var palikt neauglīga?
Pilgrim @ 11.05.2023 18:44Kas nu tà par karjeru...oficiante un apkopēja.Katrs pļēgurs var atļauties ko vien grib un katra psihā mamaša iztrenkāt,ka nu tik.
Pastrādāju pēc skolas pusgadu,man pietika. Toreiz bija intervija angliski un dažādi speciālie testi, psiholoģiskie; lomu spēles, uz stresa noturību.Un peldēt bija jāmāk,baseinā kaut kādas normas kārtoju.
Vibrācijas, spiediena maiņas, sausais gaiss.Lula @ 11.05.2023 20:37
Lidaparātu apkalpe saņem vairāk radiācijas nekā parastais cilvēks, bet tur drīzāk ir citi riski kā neauglība.
LuckyStrike @ 11.05.2023 21:24Vibrācijas, spiediena maiņas, sausais gaiss.
Ceļošana, neizejot no lidostas? Pateicos ?
neredzu problēmu jaunam cilvēkam pāris gadus šādi strādāt un paceļot.Pilgrim @ 11.05.2023 18:44Kas nu tà par karjeru...oficiante un apkopēja.Katrs pļēgurs var atļauties ko vien grib un katra psihā mamaša iztrenkāt,ka nu tik.
godīgi- Airbaltic līmenis ir nokrities.Jautajumiatbildes @ 11.05.2023 15:29Sveikas!
Esmu pieteikusies par stjuarti airbaltic.
Intervija būs caur zoom.
Varbūt kāda var pastāstīt ko no intervijas man sagaidīt? Kādi būs jautājumi, testi? Vai angļu val tagad notiek intervijas?
Ļoti priecāšos par atbildēm! Esmu ieinteresēta šajā karjeras izveidā ļoti. :)
p.s nekur nevaru atrast “svaigu” info..
LuckyStrike @ 12.05.2023 18:40Meitenes, par kādām perspektīvām jūs runājat? Kļūt par vecāko stjuarti vai veiksmīgi iepazīties ar arābu šeihu?
Manā darbā ir reālas perspektīvas. Nodaļas vadītājs, departamenta vadītājs, filiāles vadītājs vai horizontāla karjera ārvalstu nodaļās.
reālas perspektīvas, ja kāda aiziet dekrētā vai tiek atlaista?LuckyStrike @ 12.05.2023 18:40Meitenes, par kādām perspektīvām jūs runājat? Kļūt par vecāko stjuarti vai veiksmīgi iepazīties ar arābu šeihu?
Manā darbā ir reālas perspektīvas. Nodaļas vadītājs, departamenta vadītājs, filiāles vadītājs vai horizontāla karjera ārvalstu nodaļās.
ai nu kāpēc uzreiz jānoliek? Meitene jautāja padomu intervijai tām, kas šo darbu ir darījušas. Ja Tev nav šādas pieredzes tad vnk neko nesaki, ej tālāk, nē jāied*rš sava negatīvā darva. Nevar visi cilvēki strādāt tavā "perspektīvajā" darba vietā, lai arī kas tas būtu. Nav visiem iespējas iet augstskolās, nav visiem paziņas lai iefīrētos uzreiz labos darbos. Kā mani šitais kaitina. Esmu bijusi gan pārdevēja, gan vidēja līmeņa biznesa īpašniece. Nu un ko tagad, man uz visiem no augšas skatīties? Dzīvē nekad nezini, visādi var iegrozìties. Šodien esi augšā, rīt vari būt apakšā ļoti pēkšņiLuckyStrike @ 12.05.2023 18:40Meitenes, par kādām perspektīvām jūs runājat? Kļūt par vecāko stjuarti vai veiksmīgi iepazīties ar arābu šeihu?
Elizabeteputnos @ 13.05.2023 23:23ai nu kāpēc uzreiz jānoliek? Meitene jautāja padomu intervijai tām, kas šo darbu ir darījušas. Ja Tev nav šādas pieredzes tad vnk neko nesaki, ej tālāk, nē jāied*rš sava negatīvā darva. Nevar visi cilvēki strādāt tavā "perspektīvajā" darba vietā, lai arī kas tas būtu. Nav visiem iespējas iet augstskolās, nav visiem paziņas lai iefīrētos uzreiz labos darbos. Kā mani šitais kaitina. Esmu bijusi gan pārdevēja, gan vidēja līmeņa biznesa īpašniece. Nu un ko tagad, man uz visiem no augšas skatīties? Dzīvē nekad nezini, visādi var iegrozìties. Šodien esi augšā, rīt vari būt apakšā ļoti pēkšņi