Kalnos @ 20.06.2023 15:40Justini atrada. Arestetas 2 personas.
Ivy Blanks @ 20.06.2023 15:41
Kur atrada? Kas pa personām? Ziņās neko neizlasīju.
Neizbrina. Sākumā teicu ja tēvs melo, tad ar viniem jarunā. Ari nebrīnīšos ja purvā bus atradusi ka domāju.Lauma Ruby @ 20.06.2023 15:48
Aizturētie cik saprotu ir tēvs ar pamāti..
FB policija postu ielikusiIvy Blanks @ 20.06.2023 15:41
Kur atrada? Kas pa personām? Ziņās neko neizlasīju.
pamestas majas pagrabā apraktu.Nezvēri,lai kurš tas būtu.savs vai svešsKalnos @ 20.06.2023 15:54Neizbrina. Sākumā teicu ja tēvs melo, tad ar viniem jarunā. Ari nebrīnīšos ja purvā bus atradusi ka domāju.
Magonei pagrabs bez nekādas grīdas.Lizeta @ 20.06.2023 16:18Es nesapratu to tekstu "apraktu pamestas mājas pagrabā"
Kāds var izskaidrot? Kā var pagrabā aprakt cilvēku, pamests vai ne pamests, bet pagrabā pēc definīcijas ir betona grīdas un apmetums. Citādi tas var būt šķūnis bez grīdasseguma vai kaut kāds iekšpagalms, bet ne mājas pagrabs.
Lizeta @ 20.06.2023 16:18Es nesapratu to tekstu "atrasts aprakts pamestā mājas pagrabā, "
Kāds var izskaidrot? Kā var pagrabā aprakt cilvēku, pamests vai ne pamests, bet pagrabā pēc definīcijas ir betona grīdas un apmetums. Citādi tas var būt šķūnis bez grīdasseguma vai kaut kāds iekšpagalms, bet ne mājas pagrabs.
Un kas bija pamests, pati māja ar visu pagrabu vai tikai pagrabs(mājā dzīvo cilvēki?)
kautkada pamesta māja meža vidū.Tadas majas ir izarditas.Un gan jau ne jau 2 metri ka kapos.Bet vienkarši plana bedrīte .Lizeta @ 20.06.2023 16:18Es nesapratu to tekstu "atrasts aprakts pamestā mājas pagrabā, "
Un kas bija pamests, pati māja ar visu pagrabu vai tikai pagrabs(mājā dzīvo cilvēki?)
Lizeta @ 20.06.2023 16:18Es nesapratu to tekstu "atrasts aprakts pamestā mājas pagrabā, "
paldies. Mūžu dzīvo,mūžu mācies.Pelnrukšķīte @ 20.06.2023 16:26
Agrāk izraka dziļāku bedri pamatiem (t.i. pamatus lika dziļāk) un bedri neaizraka, bet māju cēla pa virsu. Reku bilde.
Lauma Ruby @ 20.06.2023 15:48
Aizturētie cik saprotu ir tēvs ar pamāti..