LoveLife00 @ 11.05.2023 00:32
Gan Helvijs ,gan otrs mistiski pazuda no darba vietas Kristers..
Nu vispār sākumā mamma tv to lika saprast, un stāstīja visu to notikumu ka dīvaini uzvedies.yay @ 11.05.2023 08:41
Pa to Helviju lasīju fb, ka puisis sapinies ar bandītiem bija, atkarību problēmas.. to jau pa tv mums nestāstīs. Man tiešām no sirds žēl.
Lauma Ruby @ 11.05.2023 00:59Patiesībā ceru, ka meitene atradīsies pie mātes. Jo vismaz tad bērniņš ir dzīvs, nevis kāds kādu smagu noziegumu izdarījis..Jo reāli domājot visas šīs dienas nevarētu atrasties dzīva kaut kur mežā.
Ir bijuši gadījumi jau Latvijā, kad kāds ir notriecis bērnu un paslēpis un mirstīgās atliekas atrastas tikai pēc laika.
Latvijā ir vairāki pazuduši bērni ,kas nav atrasti un tagad jau būtu pieauguši- Annemarija Indāne, Laura Strazdiņa, Aijas Andrejevas brālis..
KĀDS OMONS? 😮yay @ 11.05.2023 08:45
Aijas Andrejevas brāli atrada, tikai par to nerunā, pieļauju, ka slēpj. Vispār ļoti daudz mums nestāsta. Piemēram nesen, pie mana darba, gaišā pēcpusdienā viens psihais sadūra ar nazi vīrieti. Ar padsmit dūrieniem. NEVIENĀS ziņās vispār neko nestāstija. Rīga, praktiski centrs...Divi lielie mentu busi, omons bezmaz atbrauca.. bet klusums. Kāpēc?
yay @ 11.05.2023 08:45
Aijas Andrejevas brāli atrada, tikai par to nerunā, pieļauju, ka slēpj. Vispār ļoti daudz mums nestāsta. Piemēram nesen, pie mana darba, gaišā pēcpusdienā viens psihais sadūra ar nazi vīrieti. Ar padsmit dūrieniem. NEVIENĀS ziņās vispār neko nestāstija. Rīga, praktiski centrs...Divi lielie mentu busi, omons bezmaz atbrauca.. bet klusums. Kāpēc?
Oo, mana bērnība šitie stāsti jau klejoja. Cik gadu desmiti pagājuši kāds joprojām tās urbānās pasakas izplata, un ir kas tic??? 🥱
kapuchino5 @ 11.05.2023 09:58Man liekas, ka šādas pazušanas visbiežāk ir ar visprimitīvāko iznākumu, noslīkstot kādā purvā vai dīķī. :(
Reya @ 11.05.2023 10:11
Nu gan jau , ka Tev stāstīja cilvēki , kuriem ar to nav nekāda sakara un baigi neinteresē kas Tev ir stāstīts.
Man diezgan tuvs cilvēks to ir redzējis un ir galvenais ārsts, protams ka to stāstīt var tikai ģimenes lokā un kā jau minēja sabiedrība to nevar stāstīt , lai cilvēkiem nebūtu panikas.
Tev diezgan debili komentāri ??
Bjork @ 11.05.2023 07:19man liekas, ka Dobelē bija meitene vārdā Diāna
Minelūše @ 11.05.2023 10:34
Par Diānas gadījumu es biju šokā, ka viņas vecākus attaisnoja. Viņi pat izgāja poligrāfa testu, kas uzrādīja, ka viņi melo, sakot, ka viņiem nav sakara ar slepkavību. Tu nogalini savu bērnu un vēl paliec nesodīts?♀️
ko tā māte , tēvs dara šodien? Varbūt kāds zin kā atrast soc tīklos.Minelūše @ 11.05.2023 10:34
Par Diānas gadījumu es biju šokā, ka viņas vecākus attaisnoja. Viņi pat izgāja poligrāfa testu, kas uzrādīja, ka viņi melo, sakot, ka viņiem nav sakara ar slepkavību. Tu nogalini savu bērnu un vēl paliec nesodīts?♀️
Ivanam bija 5Brendija @ 11.05.2023 00:28
Atceros mazo Ivanu, viņa meklēšanā toreiz iesaistījās ļoti daudz brīvprātīgo. Ļoti žēl par iznākumu. Taču Ivanam bija 3 gadi, bet Justīnei 7. Kāpēc viņa izlēma pamest to laukumiņu brīvprātīgi?
Vēl man liekas jocīgi, ka likumsargi neatbild, pēc kura panta ir uzsākts kriminālprocess. Tas neraisa uzticību, un liek domāt, ka viņi nesaka visu.