pepija @ 06.10.2023 11:42atceros man vienreiz stastija,ka ar papiru metot to no liela attaluma var nogriezt galvu?jo papirs liela atruma esot ka nazis.
ta ka var jau but,ka ari ta lauska atsitas un pargrieza meitenitei kaklu.Man vienreiz darba plisa stikla burka,maza lauskina iekrita darba apavos un ta sagrieza prikstu,ka asinis gazas.Un ta bija tikai mazitina lauskina.
Bet nu vaina jau parads tur,ka vini to visu slepa.Ja butu nelaimes gadijums,tak izsauktu atros.Bet mos baiidjas,jo bija dzeruma.Varbut domaja,ka parak traki nav sagriezts,dzeruma vel isti nerubija.No rita atcoknijas,ka mirusi,nobijas un noslepa.
Bet ka bija isteniba jau neviens nezin.
Tieši tā. Paskatoties uz viņu purniem FB tik pretīga sajūta iestājas. 🤮kapibara @ 06.10.2023 20:16Pēc šādiem meliem ar pazudušo bērnu utt, kāds vēl viņiem tic par lidojošo lausku? ???
Ok, varbūt, bija tāds akts ar šķīvja mešanu.
Es domāju, ka tā pamāte gāja virsū ar lausku uz zvetēja.
Trāpīja pa kaklu un viss.
Pa pālim nesaprata, ka brūce ir dziļa. Es domāju, ka nelika viņi gulēt viņu, bet paši atrubījās vnk blakus viņai..
apglabāta 🕊️ runā ka māja bija ielikta noklausīšanās ierīce .Ekhoo @ 20.07.2023 13:04Viss noklusis. Justīni apglabāja vismaz?
Varbūt ir atzinušies?
Lai arī kādā alkohola reibumā nebutu ,nu neviens vecaks neliks bernu gulet ar asinojošu bruci it ipaši,ja brúce ir kakla rajonā!
MeltedCheese @ 06.10.2023 21:19Ļoti žēl, ka Latvijā nav atgriezts nāvessods. Nāvessods ir tas, ko izdzimteņi ir pelnījuši. Pat mūža ieslodzījums būtu par maigu viņiem.
Tieši tā! Labāk mokās cietumā tie abi slepkavas!TimeToDream @ 06.10.2023 23:30
Par šo īstenībā var strīdēties.
Nāve izbeidz eksistenci un tu vairs nejūti mokas. Mūža ieslodzījums, manuprāt, ir lielāks sods, jo tu sēdi cietumā līdz savām vecumdienām, gaidot dzīves galu un mokoties, vērojot, kā dzīve rit garām.
Hmmm1 @ 07.10.2023 10:20Tieši tā! Labāk mokās cietumā tie abi slepkavas!
Nu ļoti ceru, ka viņi tur labi nedzīvos! Tādus vajag iespundēt trako mājā, ka šitā izrīkojas pat pret savu miesīgu bērnu. drausmas!MelnāVārnaKrā @ 11.10.2023 12:37
Cietumā nav tā kā rāda filmās, tur daudzi dzīvo un labi dzīvo
15gadīgs pusaudzis neko nesaprata? Kaut kā neticās.Maple @ 11.10.2023 12:25Iekš Klik raksts,ka policija jau no pirmajām dienām sapratuši,kas vainīgs un spēlēja šiem līdzi. Vajadzēja atrast ķermeni,lai pierādītu kaut ko. Vecākais puika visiem stāstījis,ka māsiņa visu laiku tik gulējusi un gulējusi (nez cik ilgi) ,tā,ka varbūt tas vecākais bērns neko nezināja. un arī,ka tas viss izdomājums par šķīvja lauskām ir acīmredzamas pasakas tā kā brūces durtās bija vairākas un artilērija pārgriezta.
Tieši tā. Normālam cilvēkam tās ir mokas, bet visādiem bomžiem un deģenerātiem tur viss labi, jumts virs galvas, rijamais, draugi...MelnāVārnaKrā @ 11.10.2023 12:37
Cietumā nav tā kā rāda filmās, tur daudzi dzīvo un labi dzīvo
Nu šitādiem noteikti nekādi draugi nebūs. Tur cerams kāds viņus dauzīs!Aniia @ 11.10.2023 16:24Tieši tā. Normālam cilvēkam tās ir mokas, bet visādiem bomžiem un deģenerātiem tur viss labi, jumts virs galvas, rijamais, draugi...
Aniia @ 11.10.2023 16:2215gadīgs pusaudzis neko nesaprata? Kaut kā neticās.