Quickyy. @ 21.07.2023 02:34Es ta ari nesaprotu, kā policija uzzinaja kur atrodas Justīne ? Vecmamma nosūdzēja? Un beigas tad sanāk kā tavs ar pamāti vainigi ?
Sorry, nesekoju līdzi visam tik ļoti , tik lielos vilcienos aptuveni zinu. ?♀️
vecis aizliedza savam advokatam runāt.Kā ,kā sev var mēģināt dabut sodu mazāku,zinot ka nobeidza mazu bērnu.Man tas galvā nestāv.Ilovemyknittings @ 28.09.2023 16:17
Vakar ziņās pamātes advokāts teica apm tā, ka cerams, ka manas klientes nodarījums netiks atzīts par nāves cēloni un sods būs mazāks.
Tātad pamāte ir vainīgā?
Vēl kas ir tiešām šoks, ka šie divi vai viena (un patēvs piesedza) nogalina mazu cilvēciņu un vēl mēģina izspiest mazāko sodu, lai nebūtu mūža ieslodzījums. Vienkārši wtf!
te dīvains ir viss, sākot ar to, ka ieslodzītais ar nopietnu noziegumu (kameras biedrs) pēkšņi jutis tādu sirds sāpi par nogalinātu bērnu un tēvu,kas sēž tur “nevainīgs”,ka ziņojis ziņu portālam un turpinot jau ar to,ka bērnam asiņojot kaklam,uzliek lupatu un noliek gulēt,tad no rīta paslēpj meitenītes līķi. Kāda daļa reālam noziedzniekam gar “jaunpienācēja” problēmu? Pie tam es nekad nenoticēšu,ka tiekot cietumā par noziegumu pret bērnu,kāds ies uzklausīt tavu “atzīšanos”,ka tu biji blakus istabā un ne pie kā neesi vainīgs. Tur visi “nevainīg”i,ja tā padomā. Visiem “nejauši” notika noziegumiAriete @ 06.10.2023 03:30https://www.1188.lv/zinas/nogalinatas-justines-tevs-cietuma-atklaj-detalas-ka-meitene-gajusi-boja/20139
Ticat šim? Ka tik nemēģina tagad uztaisīt par nelaimes gadījumu nevis tīšu slepkavību. Lai tiktu pie vieglāka soda.
Kā var nesaukt ātro palīdzību, ja bērnam asiņo kakls. Šausmas. Briesmoņi, ne cilvēki.
Pat ja šī būtu taisnība, kā var mierīgi aiziet gulēt, ja bērns asiņo?
Nabaga meitenīte, tik žēl viņas.
Ariete @ 06.10.2023 03:30https://www.1188.lv/zinas/nogalinatas-justines-tevs-cietuma-atklaj-detalas-ka-meitene-gajusi-boja/20139
Ticat šim? Ka tik nemēģina tagad uztaisīt par nelaimes gadījumu nevis tīšu slepkavību. Lai tiktu pie vieglāka soda.
Kā var nesaukt ātro palīdzību, ja bērnam asiņo kakls. Šausmas. Briesmoņi, ne cilvēki.
Pat ja šī būtu taisnība, kā var mierīgi aiziet gulēt, ja bērns asiņo?
Nabaga meitenīte, tik žēl viņas.
Viņi tagad grib panākt maigāku kvalifikāciju - slepkavību bez iepriekšēja nodoma. Es gan domāju, ka īstā versija ir, ka pamāte ar to lausku viņai uzbruka.
krista01 @ 06.10.2023 09:31
Ja pagūglē par nāvi no saplēstiem šķīvjiem, tādi arī ir visi stāsti. Neatradu nevienu, kur lauska pati kādu būtu nogalinājusi, neesot kāda cilvēka rokās.
gribuiemestkapeiku @ 06.10.2023 04:58te dīvains ir viss, sākot ar to, ka ieslodzītais ar nopietnu noziegumu (kameras biedrs) pēkšņi jutis tādu sirds sāpi par nogalinātu bērnu un tēvu,kas sēž tur “nevainīgs”,ka ziņojis ziņu portālam un turpinot jau ar to,ka bērnam asiņojot kaklam,uzliek lupatu un noliek gulēt,tad no rīta paslēpj meitenītes līķi. Kāda daļa reālam noziedzniekam gar “jaunpienācēja” problēmu? Pie tam es nekad nenoticēšu,ka tiekot cietumā par noziegumu pret bērnu,kāds ies uzklausīt tavu “atzīšanos”,ka tu biji blakus istabā un ne pie kā neesi vainīgs. Tur visi “nevainīg”i,ja tā padomā. Visiem “nejauši” notika noziegumi
Nevaru iedomāties kā būtu vietējiem, ja (kad) šie būs brīvībā, un visi kaimiņi zina, kas par cilvēkiem... un jādzīvo turpat blakus viņiem.
TinceD @ 06.10.2023 09:43
Ir tāda lieta kā palīdzēšana nozieguma atklāšanā un tad, ja izrādīsies, ka tiešām tā ir, tad tas var mīkstināt kaut kādā mērā paša izciestā soda ilgumu vai pienākas kādi citi bonusi. Par to, ka lauska viņu nogalināja neticu, bet to, ka tēvs uzņēmies atbildību - tam pat var piekrist.
Nav_vispar @ 06.10.2023 09:36
Nu tieši tā. Ja tiešām viņi tādu versiju ir izdomājuši, tad tā ir ļoti stulba versija. Un, ja advokāts vēl šo versiju atbalsta, tad man jāsāk domāt par advokāta profesionālo stāju un ētiku.
Tuana @ 06.10.2023 10:10
Kāda ētika vispār ir smago noziedzinieku advokātiem? Vai tāda vispār pastāv? Uzlikt klapes un distancēties, ka tik samaksā par darbu.
AnnnaMannna @ 06.10.2023 10:27Manuprāt, stāsts izdomāts.
Likums nosaka, ka krimināllietās obligāti jābūt advokātam. Ja cilvēks sev tādu nenoalgo, viņam to piešķir valsts. Ar lielu pārliecību šiem diviem ir valsts piešķirtie advokāti. Krimināllietas ir dažādas, ne tikai par slepkavībām. Tādos noziegumos, kur tāpat skaidrs, ka vainīgs, protams, advokāts necenšas pierādīt, ka nevainīgs, bet tikai samazināt sodu. Kādam šis darbs ir jādara, lai cik nepatīkams. Un nedomāju, ka valsts maksā daudz.
krista01 @ 06.10.2023 10:49
Jau tevi dislaiko, bet krimināllietas (vai jebkādas citas) bez advokāta nav tālu no linča tiesas. Tāpat ir gadījumi, kad cilvēki dekādēm sēž cietumā, jo ''viss tāpat bija skaidrs'' un tad beigās izrādās ups tomēr nebija vainīgs, nu neko darīt.
AnnnaMannna @ 06.10.2023 11:07Man laikam kāds elks uzradies, pat minūtei nepaejot jau īkšķis uz leju. :)
Protams, lasīt, ka advokāts tādā lietā saka - cer, ka samazinās sodu, nešķiet patīkami. Bet jāsaprot, ka tas ir viņa darba pienākums, viņš nevar pateikt, ka piekrīt maksimālajam sodam. Es arī nezinu, vai valsts nodrošinātais advokāts var atteikties sniegt komentārus presei. Tas vīrieša advokāts nesniedza, jo vīrietis to lūdza. Bet ja sieviete saka, lai sniedz, nezinu, vai advokāts var pateikt, ka nesniegs. Būtu jājautā kādam, kas ar to strādā.