LoveLife00 @ 11.05.2023 00:32
Gan Helvijs ,gan otrs mistiski pazuda no darba vietas Kristers..
Ivanam bija pilni 5Brendija @ 11.05.2023 00:28
Atceros mazo Ivanu, viņa meklēšanā toreiz iesaistījās ļoti daudz brīvprātīgo. Ļoti žēl par iznākumu. Taču Ivanam bija 3 gadi, bet Justīnei 7. Kāpēc viņa izlēma pamest to laukumiņu brīvprātīgi?
Vēl man liekas jocīgi, ka likumsargi neatbild, pēc kura panta ir uzsākts kriminālprocess. Tas neraisa uzticību, un liek domāt, ka viņi nesaka visu.
Reya @ 11.05.2023 01:11Mana radiniece strāda Rīgā uz ātrajiem ir ārste , ja jūs zinātu kas notiek un par ko vispār neraksta.
Aizbrauc uz izsaukumu, bet vīrs griež pa gabaliem sievu un vāra katlā.
Mazdēls novāca vecmammu un nogrieza galvu , uzlika uz galda galvu. Sauca ātros lai viņai palīdz , bija slims cilvēks.
Ļoti daudz lietu notiek ko mums nestāsta.
😀 tev ir visas iespējas izteikties 😀😀Brendija @ 11.05.2023 00:08Vai kādam ir kādas versijas, kur varētu būt Justīne? Man liekas, ka izmeklētāji nesaka visu.
LoveLife00 @ 11.05.2023 01:22
Kāpēc tad par to neraksta ? Lv nav tik liela ,lai slēptu tādus noziegumus. ?
tas bērns nevienam nav bijis vajadzīgs, notēlot kameru priekšā māk visi 😉Arahne @ 11.05.2023 00:21Ļoti briesmīgi! Pa TV varēja redzēt, ka audžumamma ļoti pārdzīvo. Personīgi es, apšaubu viņas vainu notikušajā.
mazaskudra @ 11.05.2023 01:51
Nu es patiesībā tādas lietas vienkārši negribu zināt. Labuma no tā, ka ziņu portāli stāstīs par visām šīm preteklībām, nav pilnīgi nekāda. Nulle labuma.
Šādas ziņas ikdienā cilvēkiem uzdzen stresu, paniku un citas nevajadzīgas sliktas emocijas. It īpaši veciem cilvēkiem. Es atceros, kad kādreiz mana vecmamma skatījās Degpunktā, tad asinsspiediens pēc raidījuma bija vienmēr augšā un vienmēr dzīvoja neveselīgā paranojā, ka viņu apzags.
Par pazudušiem cilvēkiem vajag ziņot tautai. Par zagšanām vai tādiem noziegumiem ir vēl okey, jo tad visi padomā par sava mājokļa un mantas drošību. Bet par to kādā veidā cilvēki viens otru nogalina... paldies nē.
uzsāk procesu pēc nodaļas, pret veselību, tā var veikt visas procesuālās darbības un vākt visu infu kopā. Ir darbības, kuras likumiski var piemēram pieprasīt telefonu sarunu izdrukas, pratinot arī ir atbildība, ka par melošanu ir kriminālatbildība utt. Process ne vienmēr nozīmē kko kriminālu, bet gan visu informāciju fiksē likuma ziņā pareizāk. Jo nav zināms, kas beigās noticis ar meiteni, ja viss vissliktākais, tad visas liecības ir fiksētas dokumentēti nevis uz kaut kādam piezīmju lapiņām.Brendija @ 11.05.2023 00:28
Atceros mazo Ivanu, viņa meklēšanā toreiz iesaistījās ļoti daudz brīvprātīgo. Ļoti žēl par iznākumu. Taču Ivanam bija 3 gadi, bet Justīnei 7. Kāpēc viņa izlēma pamest to laukumiņu brīvprātīgi?
Vēl man liekas jocīgi, ka likumsargi neatbild, pēc kura panta ir uzsākts kriminālprocess. Tas neraisa uzticību, un liek domāt, ka viņi nesaka visu.
man liekas, ka Dobelē bija meitene vārdā DiānaMušpapīrs @ 11.05.2023 00:37
Nu tur laikam mātei uz īso bija sagājis. Būtībā novāca meitu, lai netraucē dzīvei ar jauno dzīvesbiedru. Neomulīgi paliek, jo to meiteni arī sauca Justīne (ja pareizi sapratu par kuru gadījumu runā)
Sebii @ 11.05.2023 06:47
Iespējams, ka tiešām kā jau minēja - lai neizveidojas masu panika. Bet vēl var pievienot to, ka gana daudzus noziegumus policija neatrisina savas nekompetences dēļ. Piemēram, kā nesen stāstīja, ka viens kretīns avārijā nogalināja cilvēkus, bet mirušo radi pamanīja soc. tīklos, ka džeks ceļo, staigā pa koncertiem, lai gan būtu jāizcieš sods.
Bez tam, mums sodi ir ļoti smieklīgi. Kas ir 7 vai nedaudz vairāk gadi par to, ka noziedznieks ir atņēmis otram cilvēkam dzīvību. Man tas liekas absurdi un besī lasīt to, ka par smagiem noziegumiem nesoda pieteikoši bargi.
TeBie @ 11.05.2023 02:23
Lielu daļu nestāsta, jo tad sāksies masveida panika.
Oo, mana bērnība šitie stāsti jau klejoja. Cik gadu desmiti pagājuši kāds joprojām tās urbānās pasakas izplata, un ir kas tic??? 🥱Reya @ 11.05.2023 01:11Mana radiniece strāda Rīgā uz ātrajiem ir ārste , ja jūs zinātu kas notiek un par ko vispār neraksta.
Aizbrauc uz izsaukumu, bet vīrs griež pa gabaliem sievu un vāra katlā.
Mazdēls novāca vecmammu un nogrieza galvu , uzlika uz galda galvu. Sauca ātros lai viņai palīdz , bija slims cilvēks.
Ļoti daudz lietu notiek ko mums nestāsta.