qwe @ 26.06.2023 22:05uz tēvu galīgi neliekas tagad, ka viņš varētu būt slepkavnieks, palīdzēja slēpt jā... mātīte gan, kkas psihs bija viņas acu skatienā... Turklāt nafig 15 gaidīgs puisis dzīvo vienā istabā ar svešu meiteni? Man tas galīgi nelīmējās galvā kopā. Tagad tiešām tā arī liekas,ka puisis nav bez vainas
tad varbūt pieticīgos dzīves apstākļos dzīvojošai ģimenei nevajag štancēt nākamos bērnus,ja nespēj šiem pašiem minimumu nodrošināt?greece @ 27.06.2023 12:06Es tieši domāju, ka pilnīgi nekas uz 15-gadnieku nenorāda. Tas tikai lielākai drāmai, kā pārgrieztā rīkle u.tml. Visai pieticīgos apstākļos dzīvojoša ģimene diez vai varēs katram bērnam nodrošināt ideālus dzīves apstākļus, pat ja to gribēs izdarīt (kas šeit diez vai bija), un var nākties dzīvot arī neatbilstoši Lielbritānijas dzīves standartiem.
Becinjja @ 27.06.2023 00:16
Vainīgo iespējams un uzzināsim, vispārīgu iemeslu arī parasti tomēr kaut kur noziņo. Te svarīgi arī, lai tauta nebeidz šūmēties, jo, ja apklusīs sabiedrība, tad neviens arī vairs tiešām neziņos.
Stalkere Jr. @ 27.06.2023 12:27
Varēs izlasīt anonimizētu tiesas spriedumu. Tieši tāpat, kā var izlasīt tās sievietes lietu par divu bērnu nogalināšanu, nosmacējot ar spilveniem. Ir tikai jāsagaida tiesas spriedums
es nē @ 27.06.2023 12:30
Kur var atrast šo tiesas spiedumu?
qwe @ 27.06.2023 12:12tad varbūt pieticīgos dzīves apstākļos dzīvojošai ģimenei nevajag štancēt nākamos bērnus,ja nespēj šiem pašiem minimumu nodrošināt?
"Līdz trešdienas pēcpusdienai no Rēzeknes, kur Justīnes mirstīgās atliekas aizvestas ekspertīzei, līdz ciemam gan pienāk ziņas, ka uz mazās meitenes ķermeņa konstatētas ne tikai sitienu pēdas, bet arī griezta brūce uz kakla.kapibara @ 27.06.2023 07:55
Kad viņš to teica? Kurā intervijā?
Tajā intervijā neteica neko tādu.
Stalkere Jr. @ 27.06.2023 12:43
Visi tiesu nolēmumi atrodami manas.tiesas.lv
Atrast var pilnīgi visu, ja zināms aptuvenais sprieduma laiks un tiesas iestāde, to var atrast gana ātri
Konkrētais ir šeit https://manas.tiesas.lv/eTiesasMvc/nolemumi/pdf/301282.pdf
par šo esmu domājusi, vai tiešām viņa tos bērnus nosmaceja....Ok, par pašu faktu kā tādu nebrīnītos, vai psiho slimo trūkst pasaulē, bet pēc tā viņas izskata, uzvedības un vispār kopējā tēla, citu liecībām par attieksmi pret bērniem, liekas neiespējami 🙈Stalkere Jr. @ 27.06.2023 12:27
Varēs izlasīt anonimizētu tiesas spriedumu. Tieši tāpat, kā var izlasīt tās sievietes lietu par divu bērnu nogalināšanu, nosmacējot ar spilveniem. Ir tikai jāsagaida tiesas spriedums
qwe @ 27.06.2023 16:25par šo esmu domājusi, vai tiešām viņa tos bērnus nosmaceja....Ok, par pašu faktu kā tādu nebrīnītos, vai psiho slimo trūkst pasaulē, bet pēc tā viņas izskata, uzvedības un vispār kopējā tēla, citu liecībām par attieksmi pret bērniem, liekas neiespējami ?
paldies, noteikti paskatīšosStalkere Jr. @ 27.06.2023 17:19
Viņa sēž Iļģuciema cietumā. Par cietumu ir dokumentālā filma un viņa ir viena no tām, par kuru filmas laikā stāsta, intervē viņu. Iesaku noskatīties, tur ir tādi stāsti, ka negribās ticēt, ka tas notiek ar cilvēkiem….. Ja pareizi atceros, filmu sauc “Iļģuciema māsas”
qwe @ 27.06.2023 16:25par šo esmu domājusi, vai tiešām viņa tos bērnus nosmaceja....Ok, par pašu faktu kā tādu nebrīnītos, vai psiho slimo trūkst pasaulē, bet pēc tā viņas izskata, uzvedības un vispār kopējā tēla, citu liecībām par attieksmi pret bērniem, liekas neiespējami ?
CallMeAnnika @ 27.06.2023 15:53"Līdz trešdienas pēcpusdienai no Rēzeknes, kur Justīnes mirstīgās atliekas aizvestas ekspertīzei, līdz ciemam gan pienāk ziņas, ka uz mazās meitenes ķermeņa konstatētas ne tikai sitienu pēdas, bet arī griezta brūce uz kakla.
Rogovkiešiem ir dusmas
"Dzirdēju, ka grieztas brūces. Domāju, varbūt notika kāda nelaime – bieži notiek nelaimes gadījumi. Nē, vienīgais, ko man policija teica – tā ir vardarbība."
no Delfu raksta.
law7 @ 27.06.2023 19:53
1. Izlasi to spriedumu. Es arī savulaik izlasīju. Tur viss ir skaidrāks par skaidru. Kaut arī viņa ir atzīta par pieskaitāmu, zināmas garīgās veselības īpatnības ir konstatētas. Tas nereti daudz ko izskaidro...
2. Pat, ja mēs nevarētu izlasīt visu to pierādījumu izklāstu un izvērtējumu, kas ir tiesas spriedumā, nevienam no malas nav nekādas vajadzības ierasties sociālajā mājā un noslepkavot vienas iemītnieces mazos bērnus, turklāt izdarīt to precīzi ļoti īsā laika posmā, kurā māte savus bērnus ir atstājusi vienus, kaut arī līdz tam to nekad nedarīja.
Stalkere Jr. @ 27.06.2023 12:43
Visi tiesu nolēmumi atrodami manas.tiesas.lv
Atrast var pilnīgi visu, ja zināms aptuvenais sprieduma laiks un tiesas iestāde, to var atrast gana ātri
Konkrētais ir šeit https://manas.tiesas.lv/eTiesasMvc/nolemumi/pdf/301282.pdf
jep, palasīju un domas mainījās...law7 @ 27.06.2023 19:53
1. Izlasi to spriedumu. Es arī savulaik izlasīju. Tur viss ir skaidrāks par skaidru. Kaut arī viņa ir atzīta par pieskaitāmu, zināmas garīgās veselības īpatnības ir konstatētas. Tas nereti daudz ko izskaidro...
2. Pat, ja mēs nevarētu izlasīt visu to pierādījumu izklāstu un izvērtējumu, kas ir tiesas spriedumā, nevienam no malas nav nekādas vajadzības ierasties sociālajā mājā un noslepkavot vienas iemītnieces mazos bērnus, turklāt izdarīt to precīzi ļoti īsā laika posmā, kurā māte savus bērnus ir atstājusi vienus, kaut arī līdz tam to nekad nedarīja.