MelnāVārnaKrā @ 22.06.2023 22:12
atradu, tās ir baumas
"Laikraksts norāda, - lai arī meitenes līķis bija puskails, nekādas seksuālās vardarbības pazīmes netika atklātas. Patlaban neesot skaidrs, no kā tieši iestājusies Diānas nāve — no iegūtās traumas vai žņaugšanas rezultātā. Izmeklētājiem ir versija, ka žņaugšana bijusi tikai seksuāla rakstura nozieguma imitācija, kas veikta jau pēc Diānas nāves."
Lorra @ 22.06.2023 22:19
Jā, paspēju tomēr arī atrast īsto info. Tajā laikā pati biju ļoti jauna, atceros maz info par šaušalīgo noziegumu.
MelnāVārnaKrā @ 22.06.2023 22:23
Tas tādēļ, ka daudzi kaut ko padzird, pieliek klāt un pēc tik ilga laika jau vairs neatceras kā īsti bija 2007.gads tomēr.
Justīnes lietā jau būs tieši tā pat, šobrīd visi izsaka savas versijas, bet izsaka jau kā 100% taisnību
jā pati tuvākā kaimiņiene meiteni bija redzējusi tik pārs reizes, jo meitene pa nedēļu bija bērnudārzā (internātbērnudārzs- nezinu kā precīzi nosaukt) vai pie omītes.Dita.D @ 22.06.2023 21:58Interesanti arī tas, ka ģimene Rogovkā dzīvoja apmēram pus gadu, bet vietējie pat nezināja par tādu meitenīti.
Vienā no sižetiem bija vietējais iedzīvotājs, kas to stāstīja.
neviens vietējais jau viņu baigi nepazina, paziņa tik ejot garām vnk brīnījās ka visi aizkari ciet , jo mājai tā jau mazi logi. MBraucuuzņujorku @ 22.06.2023 13:55Tik žēl mazās knīpiņas :(. Būtu jau labi, ja kāds kas ir no Rogovkas, Dubuļiem vai Rēzeknes pastāstītu, kas tie vecāki par personām ir. Jo man tas liekas prātam neaptverami, ka divi cilvēki var tādas lietas pastrādāt ar mazu bērnu, kas neko sliktu šai dzīvē nav izdarījis. Ir pedofīli, kas izvaro un tad nogalina. Ir vienkārši , ka nogalina, bet te uzreiz DIVI. Ko abiem nav prāta bijis?
TuunEs @ 21.06.2023 21:43
Ar kādām tiesībām viņš atļāvās Tevi klapēt!? Es arī uzaugu ar patēvu un vienīgais ko viņš darīja-spļāva savu indi ārā un teica ļoti nepatīkamas lietas, un tieši mamma bija tā, kas klapēja viņu.
Vispār pretīgi, ja ģimenē ir puika, tad pirms klapēt lielais varonis padomātu, jo pieaugot pēc tam kārtīgi dabūtu atpakaļ. A meitenīti, protams, var, viņa jau sevi nevarēs aizstāvēt ?
Šis gan ir nefeini. Pareizi dara, lai nelūr logos.Dadaaa @ 22.06.2023 23:42neviens vietējais jau viņu baigi nepazina, paziņa tik ejot garām vnk brīnījās ka visi aizkari ciet , jo mājai tā jau mazi logi. M
MelnāVārnaKrā @ 22.06.2023 21:57
Kur tāda informācija par seksuālu izmantošanu Diānas lietā?
Ensha @ 23.06.2023 07:10
Tev noveicies. Man vīrs uzauga ar slimu pamāti. Kas viņam ir dūrusi mugura, parsitusi galvu. Par ikdienas sitieniem vispār nerunāsim. Bet sabiedrība tā sieviete ir inteliģenta dāma, apmeklē teātri katras brīvdienās, dzīvo skaista privātmājā Mārupē, vada biznesu. Nu kā no bildes ģimenīte, bet sapuvusi iekšienē!
Cik es no šī visa saprotu, tad meitene reāli tēvam bija kā kaut kādu kapeiku garants
greece @ 23.06.2023 14:25
Man arī tā šķiet. TV sižetā teica, ka māte gribējusi ņemt pie sevis - jo esot augstāks pabalsts. Arī runa par naudu, nevis par to, ka mīl meitu un grib audzināt pati savu bērnu. Bet tēvam priekš kam viņa? Ja dzīvoja lielākoties pie vecmammas? Tātad jau tēvam arī par viņu bija visai vienalga, bet atteicās atdot miesīgai mātei. Kāpēc gan? Nauda ir ticams variants. Žēl tās meitenes.
kapibara @ 23.06.2023 14:31
Mātei atņemtas mātes tiesības. Nav zināms kālab.
Varbūt, ka tā māte nav īsti riktiga. Tēvs jau arī pajoliņš kaut kāds.
Vispār viņa bija jāizņem no ģimenes jau tad, kad mātei atņēma tiesības.
Kur prāts atstāt tādam jokainam vīrietim..
kapibara @ 23.06.2023 14:31
Mātei atņemtas mātes tiesības. Nav zināms kālab.
Varbūt, ka tā māte nav īsti riktiga. Tēvs jau arī pajoliņš kaut kāds.
Vispār viņa bija jāizņem no ģimenes jau tad, kad mātei atņēma tiesības.
Kur prāts atstāt tādam jokainam vīrietim..
joselyn @ 23.06.2023 14:47
No kurienes tada info?
Jo vienigais, ko paslaik esmu redzejusi, ka bijusi tiesa par aizgadibas tiesibu atnemsanu matei. Bet tas nevar nozimet ari, ka vnk tevam pieskirtas un bijis strids par to (tipa tiesa tad pieskir vienam)?
joselyn @ 23.06.2023 14:47
No kurienes tada info?
Jo vienigais, ko paslaik esmu redzejusi, ka bijusi tiesa par aizgadibas tiesibu atnemsanu matei. Bet tas nevar nozimet ari, ka vnk tevam pieskirtas un bijis strids par to (tipa tiesa tad pieskir vienam)?
law7 @ 23.06.2023 14:58
Aizgādības tiesību atņemšana nav bērna dzīvesvietas noteikšana. Bērns mātei ir pavisam noņemts. Cik tādas lietas savulaik esmu redzējusi praksē - aizgādības tiesības atņem tādiem personāžiem, kuri par bērnu vispār neliekas ne zinis. Dzīvē visbiežāk tie ir alkoholiķi vai narkomāni.