Es tikai tagad sāku sekot līdzi šai tēmai un nelaimes gadījumam, tāpēc jautāju.SantaBarbara @ 22.06.2023 11:47
Bija taču rakstits,ka mate ir centusies meiteni dabut pie sevis uz arzemeem un tas ir iespejams bijis pamata,tam ka berns tika nogalinats!
Varbūt sieviete grib palikt privata,ne jau visi gatavi runat kameras prieksha vai sniegt intervijas prese ! Tikai tadelj ,ka vinja neruna ar medijiem nenozime ,ka vinai viss vienalga ! Tāpat ari nav jau info ka mate nav bijusi uzreiz Lv ,tonji visi pashi izdoma ,ko redz nav redzets prese !
Ariete @ 22.06.2023 11:32Kas ir ar meitenes īsto māti? Saprotu, ka viņa ārzemēs. Viņai neinteresēja šī lieta , vai kā? Neredzu ar viņu nevienu interviju, neko. Var viņu atrast kaut kāda Fecebook?
Ariete @ 22.06.2023 12:07Tā omīte zināja šo visu? Interesanti kā vispār meitene tika atrasta ????
pradacandy @ 22.06.2023 13:28
Tiešām kā izdevās atrast,varbūt ar suņu palīdzību. Tas tā, tāpat mans prāts nespēj pieņemt,ka kaut ko tādu var izdarīt bērnam vai pats tēvs,vai pamāte vai abi kopā.?
pradacandy @ 22.06.2023 13:28
Tiešām kā izdevās atrast,varbūt ar suņu palīdzību. Tas tā, tāpat mans prāts nespēj pieņemt,ka kaut ko tādu var izdarīt bērnam vai pats tēvs,vai pamāte vai abi kopā.?
Braucuuzņujorku @ 22.06.2023 13:55Tik žēl mazās knīpiņas :(. Būtu jau labi, ja kāds kas ir no Rogovkas, Dubuļiem vai Rēzeknes pastāstītu, kas tie vecāki par personām ir. Jo man tas liekas prātam neaptverami, ka divi cilvēki var tādas lietas pastrādāt ar mazu bērnu, kas neko sliktu šai dzīvē nav izdarījis. Ir pedofīli, kas izvaro un tad nogalina. Ir vienkārši , ka nogalina, bet te uzreiz DIVI. Ko abiem nav prāta bijis?
par to seksuālo izmantošanu gan manuprāt murgs.Braucuuzņujorku @ 22.06.2023 15:47Es domāju, ka tā pamāte dzēra un to meitenīti sita. Jo teica, ka bija zilumi. Tomēr teica ka rīkle bija pārgriezta, tad jau nevarēja vienkārši sitot pagrūzt un bērns no tā nomira. Varbūt bija tā ka vispār tēvs izmantoja meiteni seksuāli un lai to nepateiktu nogalināja. Un pamāte varbūt ir piespiesta neteikt neko un slēpt noziegumu. Bet tas tēvs strādā kombinātā nav jau bandīts kas var uzpirkt poličus un sievieti to nobendēt, jo viņa varēja uzreiz kad bija meklēšana policijai visu pateikt un aizskriet prom ar bērniem no varmākas. Bet arī tas viņas posts Facebook. Kaut kā slimi skan. Nafig to rakstīt vajadzēja, tā it kā viņš būtu tālu prom vai miris nevis blakus. Varēja jau viņam to pateikt , bet nevis slimīgi teikt cik viņi ir radīti viens otram. Vispār versiju ir daudz. Žēl bērnu, kas palika , jo viņiem psihe iedragāta gan jau ka bija un ir vēl vairāk, žēl Justīnes, jo skatījos to omītes bildi viņa tik mīļa izskatās. Varēja jau bērnu atdot kādam, ja negribēja. Parunātu paklačotu un viss. Bet te tādu grēku uz sevis paņemt. Dažreiz liekās ka apkārt daudzi ir bez dvēseles bet vienkārši kaut kāda tumsonība.
gribuiemestkapeiku @ 22.06.2023 15:55par to seksuālo izmantošanu gan manuprāt murgs.
Ani23 @ 22.06.2023 18:00
Tieši tā. To uzreiz var noteikt ekspertīzē un tad būtu pantam pievienots. Diānas gadījumā, lai gan līķis jau bija diezgan satrūdējis karstumā, tāpat noteica, ka tikusi seksuāli izmantota. Šeit nebija.
Ani23 @ 22.06.2023 18:00
Tieši tā. To uzreiz var noteikt ekspertīzē un tad būtu pantam pievienots. Diānas gadījumā, lai gan līķis jau bija diezgan satrūdējis karstumā, tāpat noteica, ka tikusi seksuāli izmantota. Šeit nebija.
MelnāVārnaKrā @ 22.06.2023 21:57
Kur tāda informācija par seksuālu izmantošanu Diānas lietā?
Lorra @ 22.06.2023 22:01
Es arī šo atceros, bija minēts par izmantošanu, gan jau kādā rakstā vēl var atrast.
Par vecmammu runājot, bija video kur radīja, pārdzīvoja, raudāja, teica lai ātrāk atgriežas. Tur bija reāls pārdzīvojums, bet tēvu intervējot, ne emociju, ne kā. (man vismaz liekas, ka tā bija vecmamma video, Facebook tas video bieži parādās).
Lorra @ 22.06.2023 22:01
Es arī šo atceros, bija minēts par izmantošanu, gan jau kādā rakstā vēl var atrast.
Par vecmammu runājot, bija video kur radīja, pārdzīvoja, raudāja, teica lai ātrāk atgriežas. Tur bija reāls pārdzīvojums, bet tēvu intervējot, ne emociju, ne kā. (man vismaz liekas, ka tā bija vecmamma video, Facebook tas video bieži parādās).
MelnāVārnaKrā @ 22.06.2023 22:10
Esmu no Dobeles nebiju neko tādu dzirdējusi un pameklējot viss ko atrodu ir sitiens pa galvu, nekur neredzu pieminētu seksuālo izmantošanu, nenoliedzu, ka bija, vienkārši gribas zināt, lai nav kaut kāds viena tante izdomāja un visi to ņem par taisnību esam