(patevs mani klapeja ar visu iespejamo kas bija pa rokai,kadi zilumi paliek zinu)
Dadaaa @ 21.06.2023 20:59ja meiteni veda uz skolu ar zilumiem, tad jau sanāk skolotāji vai Tu to redzēju, kāpēc netika nevienam ziņots?
brali nedabuja vispār.mamma dabuja dubultā,ja ielida aizstāvet,.klapeja par jebko.pari celam pargaju ,bez atlaujas izgaju. ar turpat noplestu zagaru noslanija.3 dienas majas aresta.neizraveju nolikto vagu skaitu.ar šlauku ar ko suca degvielu kadreiz pa rokam.tāka desas sarkanas palika stripas.tā varetu turpināt,un turpināt.arpusē bija paraugtevs.pienemis sievieti ar 2 viem berniem mil un audzina ka savejos.3 sais bija kopigais.pec trešā ari sākas viss..ko es atceros.Pieaugot aizstaveju ,gan sevi gan mammu,bralis paaugas arī aizstāvēja.Arpuse neticeja ka iekša ir tik traki,kad ciemiņi iebrauca viss bija perfekti.viss mainijas pusaudzu vecumā ,maska nokrita,redzeja ari citi cik psihs vins ir.pirmā uzdrosinajos aizbegt es, pec tam aizbega mamma ar braliem.tapat nelika mierā.p3dejo reizi uzbruka ar nazi man un manam bernam(biju skirusies,pie mammas,paris menesus dzivoju) pagajusi vairak nekā 10 gadi,kur nekadu sakaru,tapat iezogas panika ka izdzirdu vardu kautkur, jo bralis kontaktejas ar tēvu. Tagad zicik zinu psihene atradās ,katru gadu,jo dabuja grupu kautkadu,tik nezinu par koTuunEs @ 21.06.2023 21:43
Ar kādām tiesībām viņš atļāvās Tevi klapēt!? Es arī uzaugu ar patēvu un vienīgais ko viņš darīja-spļāva savu indi ārā un teica ļoti nepatīkamas lietas, un tieši mamma bija tā, kas klapēja viņu.
Vispār pretīgi, ja ģimenē ir puika, tad pirms klapēt lielais varonis padomātu, jo pieaugot pēc tam kārtīgi dabūtu atpakaļ. A meitenīti, protams, var, viņa jau sevi nevarēs aizstāvēt ?
te jau jau apgalvoja ka meiteni veda ar zilumiem, tad varbūt bij nojauta ka meitene tiek fiziski ietekmēta.protams ka atšķiras zilumi kuri ir uzsisti spētējoties vai kad kāds klapē.Kenty @ 21.06.2023 21:27nu paklau, ja par visiem zilumiem panika saksies gandriz neviens vecāks, bez uzraudzibas nepaliks.Jamacas atpazit tad zilumus.manejiem visas kajas zilumainas,daudziem bērniem ir zilumi.skraidot,dauzoties,pa slidkalniniem,laukumiem nesajoties.Jasaprot kur un kādi ir.vienkārši uzsisti vai sasisti.uz sejas muguras u.t.t.no siksnam,un citam paliek savadāki zilumi nekā no dauzišanās(patevs mani klapeja ar visu iespejamo kas bija pa rokai,kadi zilumi paliek zinu)
ok, skaidrsTuunEs @ 21.06.2023 21:44
Cik dzirdēju, tad skola esot teikusi un tāpēc arī viņu tās pēdējās divas nedēļas neveda.
Dadaaa @ 21.06.2023 20:59ja meiteni veda uz skolu ar zilumiem, tad jau sanāk skolotāji vai Tu to redzēju, kāpēc netika nevienam ziņots?
ak vai , tas gan nav ok, nu kā vnk pie mums neko nedara , kamēr nekas nav noticis.Berry5 @ 21.06.2023 23:03
Mums dārziņā viena muterīte sita vnk visu klātbūtnē 2gadīgu bērnu. Jo par lēnu ğērbjas. Otra nonstopā bļāva uz savu katru rītu. To redzēja gan audzinātāja, gan direktore. Pēc kāda laika direktorei uzjautāju vai kādam ir nosūdzējušas šitās abas. Viņa atbildēja, ka no pieredzes zina ka nav jēga. Es tajā dienā uzzvanīju uz sociālo dienestu un izstāstīju. Un rezultātā tiešām neviens neko... ? Vnk vedu bērnus vēlāk, lai nav jāskatās uz to.
TuunEs @ 21.06.2023 20:21Un Justīnīte jau uz skolu tika vesta ar zilumiem un tieši pirms pazušanas viņu kā divas nedēļas vispār pārstāja vest.
Es negribu sākt salīdzināt ar citām valstīm, bet, piemēram šeit Uk, ja bērns netiek uz skolu vests ilgāk par divām dienām tā tiek celta trauksme un obligāti ir jānorāda ārsta zīme, jo tas arī skaitās VIENĪGAIS iemesls kāpēc drīksti atstāt mājās. Pārējos gadījumos liek maksāt soda naudu.
Un šeit ne ar vienu neauklējas, bērns tiek izņemts no ģimenes uzreiz.
SantaBarbara @ 22.06.2023 00:23
Kā nu kur ,tieši tikko svaiga tragedija polietis Londonā nogalinåja sievu un 3 un 11 gadus vecus bernus! Skolā meitene neesot bijusi visu nedēlu ,zinoja kaut kadi draugi etc ,nevis skola par well-being checku!
Vēl tas, kas tas tēvainis strādā Rēzeknes gaļas kombinātā..? Nu tādā vietā, manuprāt, strādāt arī jābūt ar kkādām novirzēm (sorry
profile picture @ 22.06.2023 05:50
Paga, paga tad tie, kas ēd un rij nekontrolēti lielos daudzumos iekšā "Rezeknes gaļas kombināta" desas un cīsiņus, arī ir ar "kādām novirzēm" no normas. Sanāk, ka abiem ir novirzes tagad? ??
Te, pat nav normāli argumenti. Paskaidro, kādēļ strādājot šajā uzņēmumā cilvēki ir ar novirzēm?
Vēl tas, kas tas tēvainis strādā Rēzeknes gaļas kombinātā..? Nu tādā vietā, manuprāt, strādāt arī jābūt ar kkādām novirzēm (sorry)
Berry5 @ 22.06.2023 06:29
Bet tas čalis varbūt krāmēja kastes noliktavā-nav tak zināms. Protams, ja kautuves daļā, tad piekrītu, tur jābūt īpašam cilvēkam...
Bērniem tas viss tika rādīts un mācīts
Berry5 @ 22.06.2023 06:29
Bet tas čalis varbūt krāmēja kastes noliktavā-nav tak zināms. Protams, ja kautuves daļā, tad piekrītu, tur jābūt īpašam cilvēkam...
YaeMiko @ 22.06.2023 09:30
Mūs gan ieslēdza māja kad bija cūku bēres. Trušus un vistas arī redzēju kā kāva. Tos cūku kviecienus varēja dzirdēt arī istabā. Izlaida tikai kad bija jau izņemtas iekšas un apdedzināt āda. Saka mācīt un radīt ap 15 g.v. Vai es pati varētu tagad nokaut dzīvnieku tikai tāpēc ka redzēju? Nope nevarētu gan.
Un lopu kaušanu nepadara cilvēku par slepkavu, bet bet uz psihi gan spēlē. Tētis saka ka viņam tā kaušana murgos radās lai gan to nedara jau 10 gadus
kapibara @ 22.06.2023 09:47
Neviens mūsdienās tajos kombinātos nekauj ar rokām un cirvi. ?
Un vispār wtf? Kad Jāņos ēd šašliciņu, tad padomā vispār, ko Tu dari, ka kāds tavuprāt "psihais" to ir atdalījis.???
Tiešām atradušas tagad, kur pie*isties. Pie DARBA.
Labi, ka vispār bija darbs, tādos laukos dzīvojot, jāpriecājas, ka blakus ir RGK.
Vispār nav sakars ar tēmu.
Ariete @ 22.06.2023 11:32Kas ir ar meitenes īsto māti? Saprotu, ka viņa ārzemēs. Viņai neinteresēja šī lieta , vai kā? Neredzu ar viņu nevienu interviju, neko. Var viņu atrast kaut kāda Fecebook?