es tiešām nesaprotu, priekš kam rakstīt, ja TU PATI pie viņas nebiji? Tu ka vari zināt ka kur ir? Draudzenes? Nu lai viņi arī raksta. Visgudrākie tieši tie kuram nav nekādas pieredzes.Melisa69 @ 23.02.2025 09:07Man visas draudzenes un māsa iesaka Elīnu Āboliņu, cik sapratu viņai var uzrakstit instagram ! Dažas jau gadiem iet un viss turas labi ! Ļoti maz dzirdēts,ka kaut kas nesanāk kā gribētos, lielāko ties ir tikai labas atsauksmes ! Un cik zinu viņai tiešām ir “laba roka” uz to ! un pati ļoti jauka !
varu teikt tā, man pašai bija slikta pieredze ar Āboliņu. Draudzene taisīja pie Leitanes un teica, ka klīnika laba bet strāda ar lēto preparātu. Lips of kiss nekad mūža. Es redzēju ar savam acīm, ka viņa “pasūtīja” klienti kura nebija apmierināta.its.me @ 06.05.2023 12:42Sveikas!?
Lūdzu, lūdzu, esiet atsaucīgas, man tas ir ļoti svarīgi ?
Beidzot esmu nobriedusi lūpu palielināšanai un meklēju savu īsto meistari. Vēlētos dzirdēt no jums atsauksmes par konkrētiem meistariem:
1. Marija Grīnfelde
2. Jusukosmetologs
3. Lips of kiss
4. Elīna Āboliņa
Kā arī esmu dzirdējusi, ka neiesaka tās plakanās lūpas taisīt, kaut gan izskatās skaisti, varbūt kāda zina, kāpēc?
MaryGrK @ 24.02.2025 10:21varu teikt tā, man pašai bija slikta pieredze ar Āboliņu. Draudzene taisīja pie Leitanes un teica, ka klīnika laba bet strāda ar lēto preparātu. Lips of kiss nekad mūža. Es redzēju ar savam acīm, ka viņa “pasūtīja” klienti kura nebija apmierināta.
Par Grinfeldi zinu, ka viņa ļoti atbildīga. Ja būs problēmas viņa tevi uzreiz pieņēms, sakārtos un visu bezmaksas. Un neviena brīdi neignorēs. Bet viņa arī pieņem tikai ar tukšam lūpām. Bez iepriekšējā fillera.
otru reizi neietu.. Ja, viņa ir arsts, viņa iedos čeku bet ja kas, tad nebūs viņas problēmas.Nav_vispar @ 24.02.2025 10:43
Bet rezultāts bija labs tai draudzenei pie Leitānes? Vai varēja just, ka ir lietots lēts preperāts?
Es sāku domāt, ka vismazāk sliktas atsauksmes šobrīd ir par Botox Land. Vai ir kādai pieredze svaigāka? Mani vienīgi atgrūž tas, ka daudzi influcenceri pie viņas iet.
Nav_vispar @ 24.02.2025 10:43
Bet rezultāts bija labs tai draudzenei pie Leitānes? Vai varēja just, ka ir lietots lēts preperāts?
Es sāku domāt, ka vismazāk sliktas atsauksmes šobrīd ir par Botox Land. Vai ir kādai pieredze svaigāka? Mani vienīgi atgrūž tas, ka daudzi influcenceri pie viņas iet.
nu bet viņa nežēlīgi reklamē sevi… visu laiku.Vārdotāja @ 22.09.2023 11:08viņai vairs nav konveijers? Esot tik liels pieprasījums, ka nu jau paliek pavirša..
Nav_vispar @ 17.03.2025 11:38Lai nav jātaisa jauna tēma, pacelšu šo - kā parasti ir, vai cena par konsultāciju parasti iet klāt cenai, kas ir norādīta par filleri? Nu piemēram, ja ir norādīts, ka 1 ml maksā 300 eur, vai par konsultāciju es maksāju klāt?Kā ir parasti?