Vīrieši grib tikai pārgulēt

Reitings 17
Reģ: 06.05.2023
Sākšu ar to, ka man ir bijušas vairākas attiecības, tomēr kādu laiku esmu jau viena.
Pirms pāris mēnešiem izmēģināju dating apps un sapratu, ka tas nav man, jo lielākā daļa tur meklē tikai vienas nakts sakarus vai ko līdzīgu.
Pēc, kad man vismaz 3 vīrieši pateica, ka neko vairāk par seksu ar mani negrib, nolēmu likties mierā. Ar domu, ka laime pati atnāks.
Nesen uzradās paziņa, kas mani aplidoja gadus 5 atpakaļ, bet toreiz nekas nesanāca, jo mums bija dažādi dzīves ritmi - dzīvojam dažādās pilsētās, es mācījos, viņš strādāja no agra rīta līdz vēlam vakaram, kādreiz pat arī naktīs, tādēļ nebija laika saziņai. Aplidošana toreiz bija diezgan nopietna, vairākkārt lūdza uz randiņiem, arī aizgāju, ļoti gribēja mani iepazīt, pavadīt laiku. Ciemoties viens pie otra un tā tālāk. Toreiz pat jautāja manam tēvam atļauju mani vest randiņā (pazina manus vecākus pirms īslaicīgi tikāmies).
Kā jau minēju, uzradās šis paziņa… runājām normāli, draudzīgi, pāris mēnešus atpakaļ minēja, ka gribētu kaut kur aiziet, zināja, ka būsim vienā pilsētā maijā un uz to ar ieciklējās. Bet vakar, normālas sarunas vidū, kā ar bomi pa pieri atskanēja “lai tu saprastu un nesacerētos, mēs nebūsim nekādās attiecībās un nekāds pāris”. Jautāju kāpēc gan tā, šis teica, ka attiecības nav viņa lieta. Nu ok, tik tā dīvaini, ka 5 gadus viņš centās mani dabūt gultā…
Tā nu visu nakti nogrozījos gultā ar smagu sirdi, jo nespēju saprast kāpēc tā. Kāpēc gan pēdējā laikā vīrieši grib ar mani tikai pārgulēt? Kas ar mani nav tā?
Par mani pašu ir tā, ka man ir apnicis veidot nekam nederīgas attiecības, es gribu apprecēties un veidot ģimeni. Bet nu… neveicas šajā. Pilnīgi raudāt gribas…
06.05.2023 08:00 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Es nesaprotu, ko jūs ar to Aldi vel strīdaties? Viņš pats visu labi saprot un pat ja ir incels, lai taču dzīvo savu stereotipu pilno dzīvi, nav ko gar muļķiem ņemties. Normāli cilvēki tāpat saprot, ka tas viss ir priekš kaķiem.
07.05.2023 07:25 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Autorei iesaku skatu fokusēt uz to kas ir, nevis to, kā dzīvē nav. Izmisums sajūtams arī svešajiem pa 100m rādiusu un neko labu negarantē. Turklāt domas piesaista enerģijas. Ar mīlestību pret sevi jāsāk. To arī novēlu.
07.05.2023 07:28 |

Reitings 1845
Reģ: 01.02.2023
.Eksperte. @ 07.05.2023 07:25
Es nesaprotu, ko jūs ar to Aldi vel strīdaties? Viņš pats visu labi saprot un pat ja ir incels, lai taču dzīvo savu stereotipu pilno dzīvi, nav ko gar muļķiem ņemties. Normāli cilvēki tāpat saprot, ka tas viss ir priekš kaķiem.

Jā, stereotipi kā no pārpilnības raga.
07.05.2023 09:07 |

Reitings 1845
Reģ: 01.02.2023
.Eksperte. @ 07.05.2023 07:28
Autorei iesaku skatu fokusēt uz to kas ir, nevis to, kā dzīvē nav. Izmisums sajūtams arī svešajiem pa 100m rādiusu un neko labu negarantē. Turklāt domas piesaista enerģijas. Ar mīlestību pret sevi jāsāk. To arī novēlu.

Piekrītu, jākoncentrējas uz sevi.
07.05.2023 09:10 |

Reitings 12
Reģ: 01.05.2023
Man šķiet, ka problēma ir tajā, ka meitenes vienkārši skatās nepareizajā virzienā. Ja redzi, ka džekam, kuram jau ir 30+ gadi, nekad nav bijušas nopietnas attiecības, regulāri parādās tinderos, pilni soctīkli ar savu seju un mašīnu no visiem rakursiem, tad tādus vienkārši nevajag ņemt par pilnu. Uz tiem saldajiem vispār nav vērts skatīties. 😄 Otrs arī kā tu pati sevi pasniedz. Noteikti nevajadzētu ģerbties piedauzīgi, soctīklus piepildīt ar pusplikām bildēm, jo tādā veidā var piesaistīt tikai konkrēta tipa vīriešus. Un treškārt neieciklēties uz to tik daudz, velti laiku sev, atrodi kaut ko kas aizrauj, jaunus hobijus, nodarbini sevi ar kaut ko. 🤗 Neieteiktu meklēt topošo vīru tinderos, badoo utt. No visa dzirdētā radies tāds iespaids, ka aptuveni 65% no viņiem ir seksa apmātie, 20% jau ir attiecībās ar vēlmi atrast mīļāko, 10% tikko šķīrušies un meklē plāksteri, un tad mazs procentiņš jēdzīgi džeki. 😄
07.05.2023 15:53 |

Reitings 66
Reģ: 03.12.2017
Nu nav jau tik traki, ka mazākais procents tikai meklē ko nopietnu. Mūsdienās tieši daudzi izvēlas caur tām iepazīšanās app meklēt attiecības, jo dzīvē nav tik viegli iepazīties, baidās vai jūtas nepārliecināti par sevi, lai uzsāktu sarunu kādā publiskā vietā. Tagad visi pa internetiem vairāk😅
07.05.2023 23:09 |

10 gadi
Reitings 3545
Reģ: 13.03.2013
Man diezgan nesen draudzene bija kinda līdzīgā situācijā, svaigi no ilgostošām nopietnām attiecībām, kur viss nobruka 2 mēneši pirms kāzām, tinderis bija pilnīga trash bin, like nu totāls. Tgd vasarā kkad vecmeitu ballīte viņai un kāzas. Atrodi hobijus, nodarbini sevi, esi aktīva, tsk.īpaši sociāli ( klubi te nebūs variants visticamāk, tur ir cits crowd) reāli ar savu tagadēju soon to be vīru sacensībās saskrējās, pirms tam arī gluži sveši nebija, bet arī īsti pazīstami nebija, tad sāka trenēties kopā un kaut kā tā....vasarā kāzas.
Un točna nenolaid vispārējos standartus, un uz fake good guys arī neuzķeries, lai kā viņš skandinātu, ka viņš ir good guy, bet redzi tās citas esot viņu izmantojušas, viņš tāds nabaziņš, pēc pieredzes saku, bēdz pretējā virzienā.🫡
Bet ir iespaids, ka tev kinda ir tips uz kā uzķeries, kas apgrozās konkrētā vidē, ietieku nomainīt vidi, tiešām, atrodi nodarbi, ideāli kādu unisex, kur sanāk būt sabiedrībā.
08.05.2023 16:01 |

Reitings 332
Reģ: 10.04.2018
nesaprotukāpēctā @ 06.05.2023 08:00
Sākšu ar to, ka man ir bijušas vairākas attiecības, tomēr kādu laiku esmu jau viena.
Pirms pāris mēnešiem izmēģināju dating apps un sapratu, ka tas nav man, jo lielākā daļa tur meklē tikai vienas nakts sakarus vai ko līdzīgu.
Pēc, kad man vismaz 3 vīrieši pateica, ka neko vairāk par seksu ar mani negrib, nolēmu likties mierā. Ar domu, ka laime pati atnāks.
Nesen uzradās paziņa, kas mani aplidoja gadus 5 atpakaļ, bet toreiz nekas nesanāca, jo mums bija dažādi dzīves ritmi - dzīvojam dažādās pilsētās, es mācījos, viņš strādāja no agra rīta līdz vēlam vakaram, kādreiz pat arī naktīs, tādēļ nebija laika saziņai. Aplidošana toreiz bija diezgan nopietna, vairākkārt lūdza uz randiņiem, arī aizgāju, ļoti gribēja mani iepazīt, pavadīt laiku. Ciemoties viens pie otra un tā tālāk. Toreiz pat jautāja manam tēvam atļauju mani vest randiņā (pazina manus vecākus pirms īslaicīgi tikāmies).
Kā jau minēju, uzradās šis paziņa… runājām normāli, draudzīgi, pāris mēnešus atpakaļ minēja, ka gribētu kaut kur aiziet, zināja, ka būsim vienā pilsētā maijā un uz to ar ieciklējās. Bet vakar, normālas sarunas vidū, kā ar bomi pa pieri atskanēja “lai tu saprastu un nesacerētos, mēs nebūsim nekādās attiecībās un nekāds pāris”. Jautāju kāpēc gan tā, šis teica, ka attiecības nav viņa lieta. Nu ok, tik tā dīvaini, ka 5 gadus viņš centās mani dabūt gultā…
Tā nu visu nakti nogrozījos gultā ar smagu sirdi, jo nespēju saprast kāpēc tā. Kāpēc gan pēdējā laikā vīrieši grib ar mani tikai pārgulēt? Kas ar mani nav tā?
Par mani pašu ir tā, ka man ir apnicis veidot nekam nederīgas attiecības, es gribu apprecēties un veidot ģimeni. Bet nu… neveicas šajā. Pilnīgi raudāt gribas…

Ja gribi izvairīties no tā, tev uzreiz jāsaka, ka gribi precēties ar viņu un bērnus, un tad redzēsi, kas pazudīs uzreiz. Tiešām uzreiz viņu neuzskatīji kā par potenciālo bērnu tēvu bet tikai par sex partneri?...
Ja tu vīrieti uzreiz šādi nesaskati (kā potenciālo vīru), tad tev ilgi būs problēmas ar īstā atrašanu. Šādi tiksi izmantota nevienu vien reizi nākotnē, kad sabiedrībā būs maksimāli seksualizēta līdz tam, ka tikai ONS būs vienīgās vīriešu/sieviešu attiecības.
Es vispār ar sievietēm neielaižos, kuras neredzu kā potenciālās bērnu mātes i.e. - kaulainas/anoreksiskas, bez bērnu ražošanas gurniem, tetovētas, balinātas, melnotas, 5 cm gari nagi ar 'spīgulīšiem', uzpumpētas lūpas, instagram konts kur 24/7 posto, facebook profils, kur liek bildes lai citi vīrieši spiež like, utt.
24.08.2023 01:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits