Jupiter @ 04.05.2023 18:12Ja tu gribi zināt vīriešu viedokli, te tu dabūsi tikai kārtējo seksima pilno divu galveno inceļu spamu. Es neuzskatu, ka "kurš kuru pirmais uzaicina" ir reāla poblēma. Es esmu pati aicinājusi. Nesaskatu tajā nekā diskusijas vērta. Ja man kāds patīk, es spēles nespēlēju tipa "kurš kuru pirmais aicinās.... cik dienas vēlāk drīkst rakstīt, cik ilgi jāgaida pirms atbildēt, pēc kura randiņa drīkst pārgulēt" - man tas viss neko nenozīmē.
Liekas, ka šī ir diezgan interesanta tēma diskusijai un gribētos arī zināt, ko domā kā sievietes, tā vīrieši par to, ka pat pirmo randiņu iniciatīvu izrāda sieviete
Ticu ka pat viduvēja izskata meitenei ir pilns ar seksa randiņu piedāvājumiem. Neredzu iemeslu pašai vēl kaut ko pūlēties no savas puses :DPilgrim @ 04.05.2023 19:37To man jau pusaudžu vecumā krustmāte uzsvēra, ka svarīgāk, lai tu vīrietim patīc mazliet vairāk, nekā viņš tev!
Pirmo soli es spertu tad, ja nav nekas nopietns paredzēts, just sex. Tad arī varētu pakaļ aizbraukt un maķīti uzsaukt ?
Jupiter @ 04.05.2023 18:12Ja tu gribi zināt vīriešu viedokli, te tu dabūsi tikai kārtējo seksima pilno divu galveno inceļu spamu. Es neuzskatu, ka "kurš kuru pirmais uzaicina" ir reāla poblēma. Es esmu pati aicinājusi. Nesaskatu tajā nekā diskusijas vērta. Ja man kāds patīk, es spēles nespēlēju tipa "kurš kuru pirmais aicinās.... cik dienas vēlāk drīkst rakstīt, cik ilgi jāgaida pirms atbildēt, pēc kura randiņa drīkst pārgulēt" - man tas viss neko nenozīmē.
GhostGG @ 04.05.2023 18:26Jupiteram kārtējais vecuma marasms, saprotams, tomēr drīz menapauze.
Tad nu par tēmu. -
Neko nedomāju, ja vīrietis patīk, tad aicini. Tas varbūt pat labāk, tad vīrietis 100% zinās, ka esi ieinteresēta un nebūs jāzīlē.
Tā es gandrīz palaidu garām savu mūža mīlestību. Ja es domāju, ka viņš mani neaicina, jo nav ieinteresēts, tieši to pašu var domāt arī viņš. Tagad ir palaisti garām labākie dzīves gadi atsevišķi, kad mēs varējām būt kopā jau 10 gadus. Tas tiešām ir tā vērts lepnuma un kaut kādu citu cilvēku iedomātu principu dēļ?Mušpapīrs @ 04.05.2023 20:40Tā visu dzīvi abi var gaidīt