un tajā dienā nevienu vairs neinterisē nekādas krāsas 😂 galvā sadomājušies un tad protams labākajā gadījumà par to atceras, kad skatās bildes jau. Visi ir pāràk excited par to dienu un saplānotajām lietām, ka gar krāsām tur vairs nav darīšana😃Lula @ 02.05.2023 11:17
Nu tieši tā, parasti mierīgi var izlocīties, noteikti 90% līgavām tas tonis ir lūgums, bet ne jau prasība no galvas līdz kājām saģērbties, piemēram, fuksiju rozā.
Es šajā gadījumā kaut vai žaketi piemeklētu tādā krāsā, vai kā tu teici blūzi/svārkus.
man šī krāsu noteikšana krāsām vispār liekas muļķīgi. Ja esi ielūgta uz vairākām kāzām vienā vasarā tad jāpērk vairākas kleitas specifiskās krāsās, ko tāpat pēc tam nekad vairs nevilksi.. es, piemēram, esmu izteikti vēsais tips, siltie toņi man izskatās šausmīgi, nu negribu es tērēt naudu kleitai, kas man nepatīk un arī nepiestāv. Es gribu kleitu.Eksperte. @ 02.05.2023 10:46Man vispār liekas mazliet crazy šitā toņošanās. Es nespēju iedomāties, kā es sev izvēlētos kleitu, jo es jau tā uz viņām esmu ļoti izvēlīga un ja vel īpašā krāsā... nu nē. Tas taču visiem sarežģī procesu. Visa tā ņemšanās, meklēšana. Kam to?
man tieši otrādi liekas - ja es precos, tad es neprasītu saviem viesiem pakārtot savas iespējas un izvēles manai dienai. Nāc kaut peldkostìmā, esam sanākuši svinēt mīlestību nevis modesskati. Jāsaprot arī, ka ne visi var šo visu atļauties, vēl katrām kāzām pakārtot ko citu. Jau tā kāzas ir izdevumi, sevišķi ja esi viesis no patālākas pilsētas un pats par sevi šì tipa svinìbas parasti ir pilnas ar neērtībām, sākot ar sēdēšanu blakus līgavas kaimiņienei kas nespėj turēt alkoholu un gvelž muļķības, līdz nakšņišanas opcijām, kas šad tad ir bijušas ar tādām neērtībām, ka es labāk guļu mašīnā..Nu neies uz kāzām humpalās - es personīgi neietu. Tas gan ir tikai mans viedoklis.Lula @ 02.05.2023 12:48Man kaut kā nepatīk tā kāzu viesu mentalitāte - esmu ieradies uz šovu, še aploksne, tagad izklaidē mani un neliec darīt neko, ko nevēlos. Man liekas, sākot no kaut kāda neērta izbrauciena līdz dreskodam, tas vienkārši ir jauks žests no viesiem, tajā dienā mazliet izpatikt pārim.
Un apģērbus vai aksesuārus noteiktajā krāsā var kaut humpalās atrast.
Lula @ 02.05.2023 12:48Man kaut kā nepatīk tā kāzu viesu mentalitāte - esmu ieradies uz šovu, še aploksne, tagad izklaidē mani un neliec darīt neko, ko nevēlos. Man liekas, sākot no kaut kāda neērta izbrauciena līdz dreskodam, tas vienkārši ir jauks žests no viesiem, tajā dienā mazliet izpatikt pārim.
Un apģērbus vai aksesuārus noteiktajā krāsā var kaut humpalās atrast.
Elizabeteputnos @ 02.05.2023 13:03man tieši otrādi liekas - ja es precos, tad es neprasītu saviem viesiem pakārtot savas iespējas un izvēles manai dienai. Nāc kaut peldkostìmā, esam sanākuši svinēt mīlestību nevis modesskati. Jāsaprot arī, ka ne visi var šo visu atļauties, vēl katrām kāzām pakārtot ko citu. Jau tā kāzas ir izdevumi, sevišķi ja esi viesis no patālākas pilsētas un pats par sevi šì tipa svinìbas parasti ir pilnas ar neērtībām, sākot ar sēdēšanu blakus līgavas kaimiņienei kas nespėj turēt alkoholu un gvelž muļķības, līdz nakšņišanas opcijām, kas šad tad ir bijušas ar tādām neērtībām, ka es labāk guļu mašīnā..Nu neies uz kāzām humpalās - es personīgi neietu. Tas gan ir tikai mans viedoklis.
nevajag uzreiz pārspīlēt, bet padomāt arī par saviem viesiem mazliet vairāk kā "paēduši ir, pagulēt kur ir, ko tad vēl viņi grib". Konkrēti biju kāzās pirms diviem gadiem kur gulēšana tiem, kas neprecēti bija vienā lielā telpā uz grīdas rindā. Es pamodos ar blakus gulētāja vēmekļiem matos - viņu nepazīstu un man nav nekāds sakars ar viņu, vnk gulēšana bija rindā. Lieki piebilst, ka uz apmēram 60 cilvēkiem bija divas labierīcības, bez dušas vai kā tāda. Tas bija mazpilsētā, un tiešām, labāk gulētu mašīnā vai paliktu mājās. Uz šīm kāzām iztērēju ap 500 gan kleitai, dāvanai, gan vecmeitu ballei un citām lietām..Lula @ 02.05.2023 13:12
Nu es neticu, ka līgavai savai tantei no laukiem liks piemeklēt laškrāsas kostīmiņu, citādi ierašanās liegta.
To visu vajag uztvert vieglāk.
Un ja ir grūti kādam sēdēt blakus, braukt, ēst, gulēt, vai tiešām vajag ierasties? kā tev ikdienā nav grūti dzīvot?
Elizabeteputnos @ 02.05.2023 13:35nevajag uzreiz pārspīlēt, bet padomāt arī par saviem viesiem mazliet vairāk kā "paēduši ir, pagulēt kur ir, ko tad vēl viņi grib". Konkrēti biju kāzās pirms diviem gadiem kur gulēšana tiem, kas neprecēti bija vienā lielā telpā uz grīdas rindā. Es pamodos ar blakus gulētāja vēmekļiem matos - viņu nepazīstu un man nav nekāds sakars ar viņu, vnk gulēšana bija rindā. Lieki piebilst, ka uz apmēram 60 cilvēkiem bija divas labierīcības, bez dušas vai kā tāda. Tas bija mazpilsētā, un tiešām, labāk gulētu mašīnā vai paliktu mājās. Uz šīm kāzām iztērēju ap 500 gan kleitai, dāvanai, gan vecmeitu ballei un citām lietām..
kā jau teicu - katram savas iespējas, bet nezinu kā pa 200 euro aiziet uz kāzām.Lula @ 02.05.2023 13:44
Tie vēmekļi izklausās briesmīgi, žēl, ka Tev bija tāda pieredze. Pārējā neredzu problēmu un 500 eur man ir sanācis iztērēt tikai, kad biju vedējmāte. Pagājušogad kāzām ar visu dresskodu iztērēju labi ja 200
Elizabeteputnos @ 02.05.2023 15:05kā jau teicu - katram savas iespējas, bet nezinu kā pa 200 euro aiziet uz kāzām.
Kleita - 70,
kurpes - 60,
pārtērējos uz make up meiteni, jo bija +30 un gribējās, lai meikaps turās - 50.
Dāvināju - 100
Vecmeitu ballei - 120 (gan ēdiens, īrētā vieta, fotogrāfs, aktivitātes, dāvana, dresskoda aksesuāri)
Pēc vecmeitu balles laidām pa bāriem, kur kādus 50 eiro noteikti atstāju + takši lai visās vietās nokļūtu
Nu.. apmēram 500 salasās.
mainītu, jo minēto kleitu esmu tagad vilkusi atkārtoti un vilkšu vēl. Ja tā būtu dresskoda krāsa un tāda, kas man nepiestāv un nepatīk, tad tie 70 būtu izmesti vējā. Tā vietā man ir smuka, klasiska kleita, kas derēs daudz pasākumiem.Lula @ 02.05.2023 15:08
Nu, ko lai saka, kopsummā kleita kādā konkrētā krāsā neko daudz tajā kopējā budžetā nemainītu. :D
Es pagājušogad Asos novaktēju atlaides un pasūtīju par 40.
Vecmeitu ballīte gan dārga, manā kompānijā meitenes piekrita max 60 eur kopā iztērēt.
HaileyBerry @ 02.05.2023 02:46Sveikas. Esmu uzaicināta uz kārtējām kāzām, taču galvassāpes kārtējo reizi sagādā krāsu toņi, kādus jaunais pāris ir izvēlējušies priekš kāzu viesiem.
Man šie toņi galīgi nepiestāv, tādēļ vēlētos lūgt padomu, cik ļoti traģiski tas būtu, ja es izvēlētos kleitu pietuvinātā tonī?
Cik ļoti būtiski tas ir?
Manā gadījumā haki tonis ir izvēlētais, taču labprātāk vilktu smaragda zaļu.
Pārējās krāsas ir tumši zilas, līdz gaiši zilām.
Hanah @ 02.05.2023 13:52Es, savukārt, biju kāzās, kur ielūgumā nebija teikts pilnīgi nekas par dress code, bet ļoti liela daļa viesu atnāca tādos toņos, kā bija saņēmuši kāzu ielūgumus. Un kāzu ielūgums bija vienkārši ar tonīti, tur nebija ne krāsu paletes iekšā, nekas. Līgava nebija pat iedomājusies, ka viesi šādi var nolasīt ielūgumu. :)
Arahne @ 02.05.2023 16:48Tās, kas min, ka savos ielūgumos dreskodu norādīja, kāds ir arguments? Kāpēc?
Man personīgi šis liekas maksimāli stulbi, jo kāpēc lai vīrietis, piemēram, pirktu uzvalku ķiršu sarkanu par 300€, tikai tāpēc lai aizietu uz Tavām kāzām?
Arahne @ 02.05.2023 16:48Tās, kas min, ka savos ielūgumos dreskodu norādīja, kāds ir arguments? Kāpēc?
Man personīgi šis liekas maksimāli stulbi, jo kāpēc lai vīrietis, piemēram, pirktu uzvalku ķiršu sarkanu par 300€, tikai tāpēc lai aizietu uz Tavām kāzām?