Man ir kādi 4 gultasveļas komplekti no Sinsay, no visiem viens tikai izbalēja. Man ļoti patīk, par to cenu tiešām laba gultasveļa. Iesaku.clever_girl @ 01.05.2023 09:46Sveikas!
Ik pa laikam Sinsay piedāvājumā ir diezgan glīta gultasveļa. Cena arī nav slikta.
Vai kāda ir pirkusi? Nav tā, ka krāso vai izbalē pēc pāris mazgāšanas reizēm? ??
YaeMiko @ 01.05.2023 13:06Jums tiem gultas veļas komplektiem spilvendrānas nav par lielu? Es divus pirku un abiem tas spilvendrānas kā palagi principā ?. Spilveni normāla izmēra no Ikea un citiem komplektiem nav bijusi tāda problēma.
Bet kvalitāte vienam ko es pirku diezgan plāns audumus un var redzēt ka reta šķiedra, otram ir labāka.
YaeMiko @ 01.05.2023 13:06Jums tiem gultas veļas komplektiem spilvendrānas nav par lielu? Es divus pirku un abiem tas spilvendrānas kā palagi principā ?. Spilveni normāla izmēra no Ikea un citiem komplektiem nav bijusi tāda problēma.
Bet kvalitāte vienam ko es pirku diezgan plāns audumus un var redzēt ka reta šķiedra, otram ir labāka.